Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je vianočný deň, keď sa rodina Milgramovcov prebudí a nájde tajomnú čiernu látku obklopujúcu ich dom. Niečo mimoriadne sa deje priamo pred ich dvermi, ale čo presne? Priemyselná nehoda, teroristický útok či jadrová vojna? Po desivých argumentoch zapínajú televízor a zúfale čakajú na nejaké informácie. Na obrazovke sa objaví správa: „Zostaňte doma a očakávajte ďalšie pokyny“. (dixx)

(více)

Recenze (66)

Isomut odpad!

všechny recenze uživatele

Keby existovala nejaká mierka stupidity, tento film by stanovil latku veľmi vysoko. Takmer každá postava trpí istým defektom osobnosti, takže by bola len otázka času, kým by sa vykynožili aj sami bez pomoci prírodnej nehody. Toľko nenávisti už od začiatku filmu a hlavne nám to pekne ukazuje, ako má televízia navrch pred čistým rozumom. Ale nie že by sa dalo od britskej produkcie čakať niečo svetoborného. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový, ale námetom a spracovaním veľmi zaujímavý horor z Veľkej Británie. Zasadený na Vianočný večer a do dysfunkčnej rodiny plnej ľudsky otrasných a nepríjemných postáv, vďaka ktorým je rodina rozvrátená už dávno predtým než sa niečo hororového stane. Bolo zaujímavé sledovať správanie sa postáv (či dajú prednosť vlastnému rozumu, dohadom a myšlienkam alebo budú slepo nasledovať pokyny autorít) a vývoj deja. Herecky slušné, nečakane podnetné na premýšľanie ohľadom viacerých tém a keďže podobne ako hrdinovia celý čas nevieme, aká je pravda ohľadom záhadnej čiernej hmoty i mierne desivé. Záver s efektami si možno tvorcovia mohli odpustiť, keďže tam bol už nízky rozpočet cítiť, no aj tak Await further Instructions zostáva originálnym hororom, u ktorého neľutujem, že som mu dal šancu. 70% ()

Reklama

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

91 minut = v tomto případě věčnost. “Rodina” plná kreténů dostanou skvělý vánoční dárek..příležitost povraždit se mezi sebou wtf. Co slovo, to hovno, co postava, to totální čurák..celý tohle hovno nemělo vůbec vzniknout. Ten konec jsem už fakt nepobíral.. SPOIL; z TV roste strom, co chce aby ho uctívali mimina. To je shit. + bonusová scéna; nahatá prdel Davida Bradleyho. Skvělý. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělý nápad utopený v kabelech idiotismu všech postav, idiotsky vedenému příběhu a spoustě nelogičností. Jako upřímně, tak promrhaný potenciál jsem už dlouho neviděl. Jako vážně, proč se tu všichni chovají jak pitomci? Hlavní hrdina je tu asi nejnormálnější, ale i tak někdy reaguje strašně unáhleně, jeho přítelkyně je kvůli všemu uražená, jeho matka reaguje zase strašně zmateně a když už to vypadá, že by se jí dalo fandit, SPOILER umře KONEC SPOILERU, jeho otec je totální idiot, jeho sestra se chová jako namyšlená pinda, sestřin přítel se ze začátku chová jako blb a pak se začne chovat jako Kazan z Kostky, který není matematický génius a děda by mohl být jakž takž zajímavý (ačkoli se taky chová jako blb), ale přece jenom, je nejstarší SPOILER a tak umře první KONEC SPOILERU. Komu mám jako fandit? Takže jsem jenom čekal, až všichni umřou. Někde před koncem se nějaké napětí objevilo, jenže hnedka zase zmizelo. No a pak přišel konec a to jsem se už jsem se začal smát. Úplně mi to připomnělo Futuramu Milion a jedno chapadlo, ale myslet to vážně, aby to působilo dobře, to zvládne režisér, který není úplný packal, což tady je, jak se mi ukazovalo celou dobu. Jako fakt, já se tam vznesl, tak už jsem jenom čekal, že řekne: "Budeš milovat chapadlo svoje." Pak by to bylo dokonalý. A ten úplný závěr, ten z toho udělal něco strašně nelogického. No a prosím, tím to končí. To už tu vážně není nikdo, kdo by byl schopný natočit takovýhle horor? Protože z tohohle roku jsem neviděl žádný pořádný horor a štve mě to. 1* ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Mohlo jít o vcelku zajímavé komorní scífko kombinované s orwellovštinou a la Big Brother, sice ne kdovíjak nápadité a myšlenkově podnětné, ale po pracovním dni dostatečně relaxační. Kdyby do něj ovšem ti devótní blbečci kteří ho vytvořili nezakomponovali angažovanou zápletku o rasismu omezených britských domorodců vůči přistěhovalcům. A ony domorodce samozřejmě tendenčně zkarikovali do podoby vylízaných nemyslících debilů. Jediný normální má být podle scénáře degenerát, který si k rodičům na Vánoce nepřivede Sally nebo Peggy, ale Šahrazádu. A opravdu to funguje, tyhle "rafinované" podprahové výchovné metody, je ze mne teď totiž ještě o něco větší xenofob než před filmem, bravo! Druhá půle ale trochu napravila můj dojem solidní brutalitkou všelijakých rodinných patálií a po bizarním finále už si říkám, že to úplná ztráta času rozhodně nebyla a po použití to do koše zatím nepůjde. A ještě pár bodů navíc za drsňáckého dědka 'Waldera Freye'. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama