Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašem poprvé už nebude život jako dřív. Hlavní hrdinka Tessa je vzorem hodné holky. Příkladná pilná studentka, vzorná dcera, pozorná a věrná kamarádka, skvělá studentka prvního semestru s velkými ambicemi a plány do budoucna. Její učebnicový životní plán ovšem nepočítal s tím, že se objeví tajemný kluk Harding Scott. Nijak zvlášť oblíbený, drzý a nafoukaný samotář s pronikavým pohledem a s pověstí „od něj se drž radši dál“. Je nebezpečný... a nebezpečně přitažlivý. Zakázané ovoce přitahuje i hodné holky a Tessa se přes veškerá varování vrhá do vztahu, který se všeho nejvíc připomíná horskou dráhu. Je stejně děsivý jako vzrušující, přináší pláč i nepopsatelné štěstí, něhu i krutost a nikdy nejede v klidu po rovině. Má takhle vypadat láska? Síla jejich vztahu a vášně mění všechno, co doteď znala a co od svého života čekala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (159)

pirulka 

všechny recenze uživatele

Musím sa priznať, že hoci už mám dávno nad 20..táto snímka ma úplne dostala, a zase som sa cítila tak trošku ako oplašená tínedžerka :D Asi to bude hereckým obsadením (come on... vysoký, potetovaný sexy anglický herec s prízvukom a zvodným pohľadom :D) a skvelou chémiou medzi ústrednou dvojicou. Malo to pre mňa náboj, tempo, dej a bavilo ma to. A ktomu ako bonus ešte skvelý soundtrack. Knihy sú vec druhá a tie ma teda vôbec až tak nechytili...mala som pocit, že ide o akúsi zlátaninu všetkého možného pre násťročných bez nejakej pointy a dejovej línie... ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

After je další typická série o zamilovaných pro děvčata jako byla třeba Padesát odstínů. Tady se vlastně mění jen věk a sociální status. Tessa je totiž výborná studentka, bezproblémová a má kluka. S nástupem na vysokou se to vše mění. Začíná pařit, zamilovala se a podvádí. To všechno proto, že jejím novým boyfriendem je Harding Scott. Kluk problémový, který má navíc tajemnou minulost. A protože je potřeba, aby se hlavní hrdinové rozešli, jelikož konec musí být zase ve stylu happy endu, musí se konat nějaký malér. Zde se chlapec o lásku a zřejmě i panenství své přítelkyně vsadil a tak je jasné, co bude následovat. Mezitím je hodně pusinek, líbaček, sexu, hádka s matkou, aby jí vzápětí dala za pravdu. Prostě veškerá klišé romantických příběhů včetně mnoha podobností se stovkami jiných a k tomu i s právě zmíněnou sérií o tajemném, leč zvráceném, boháčovi a chudé holce. Na ženský tohle bude ale fungovat věčně, co svět světem bude stát. Víc mi přijde zajímavé, že film je prvotina Jenny Gage, která se na dalších filmech série už nepodílela. Stejně tak na tomto díle začala svou kariéru Tamara Chestna a Anna Todd si pro změnu prvně střihla produkci. A klaplo to...snímek podle dostupných dat skončil v plusu... ()

Reklama

Magika82 

všechny recenze uživatele

Když chce někdo natočit film podle knižní předlohy, měl by s takto náročnou prací mít zkušenosti. Jak si mohla scénáristka dovolit takto se odklonit od autorského textu knižního díla, a režisérka se postarat o totální herecký otřes, který dokonala nedokonalými scénami, to už je na posouzení zdravého úsudku a vizuální představivosti, která je taktéž i pro práci režisérů nezbytnou, především autorky knižního díla, s jejímž duchovním vlastnictvím bylo takto zameteno... 20% za jisté scény, kterých lze ve snímku napočítat na prstech jedné ruky a označit alespoň jako průměrnými... ()

Mallinali

všechny recenze uživatele

Asi tu něco vykecám. Příběh byl hlavně variace na Deset důvodů, proč tě nenávidím, Takovou normální holku (obecně Pygmalion) nebo (Velmi) nebezpečné známosti. Jenže, co v klasických dílech bylo od začátku divákovi známé jako hlavní motor příběhu (sázka), tady z toho dělají nečekanou pointu. Připadal jsem si, jako kdyby někdo natočil remake nejslavnějších případů Columba, kde teprve na konci zjistíme kdo je vrah. Fakt divný. Z Padesáti odstínů šedi nebo Stmívání nám pak přibyl módní motiv záhadného milovníka. K tomu tu dialogy a celkově scény často nedávají smysl, třeba hádka s matkou kvůli novému klukovi, kterého přitom vůbec nezná a vynadá ji za flákání školy, o kterém nemůže vědět a ani divák to vlastně doteď nevěděl a ani poté tomu nic nenasvědčuje. Ani nebylo jasný, proč kvůli tomu jedinou dceru odstřihuje. Je to prostě odfláknutý jako somálská atomovka. Když už něco takového točit, buď se to nemůže brát vážně a pak to musí být vtipný, nebo ať se to vezme vážně, ale pak to musí dávat aspoň trochu smysl. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Tak dlho som odolávala😁. After som si nakoniec pozrela a to hlavne zo zvedavosti, v kinách už beží štvrtý diel, tak som si povedala okay, skúsim. Keďže zatiaľ som videla len jednotku, hodnotenie si ponechám na neskôr, už teraz však viem, že vyššie ako 2* nepôjdem. Knihu som nečítala, ani to nemám v pláne. Nechápem, čo tam ešte chcú dávať do ďalších troch filmov, možno keby ich všetky spojili len do jedného, boli by lepšie urobili. Chápem, že im to vynáša, ja osobne by som za takýto film neplatila. Herečku vybrali sympatickú a peknú, hercovi alebo možno jeho postave chýba charizma, vyzerá príliš detsky a nevidím na ňom nič sexi. Nemohla som si zvyknúť na Selmu Blair ako na matku teenage dcéry, pre mňa je to stále to mladé dievča z Cruel Intentions. Celkovo sa mi do filmu nehodila. Soundtrack sa mi vôbec nepáčil, povedala by som, že je priam hrozný. Casting s výnimkou Josephine Langford je povačšine veľmi nesympatický, Noah a Landon boli celkom fajn, ale všetci tí kamaráti vrátane spolubývajúcej hrôza. Rozmýšľam, či vôbec existuje nejaké pozitívum na tomto filme. Zhrnula by som to asi takto. After je podpriemerný a ľahko zabudnuteľný film, ktorý neuchváti ani hereckými výkonmi a už vôbec nie scenárom, ale existujú aj horšie filmy. Hodnotenie: niečo medzi 1 a 2*. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (15)

  • Knižní předloha začínala jako fan-fikce skupiny One Direction na Wattpadu, příběh získal neuvěřitelný úspěch, a proto jej autorka přepsala (nesměly tam vystupovat reální lidé bez svolení) a poté vydala. (simaa)
  • Natáčelo se v březnu a dále od 16. července do 25. srpna 2018 v Georgii. (Varan)

Reklama

Reklama