Reklama

Reklama

Keď ku koncu služby pätica mužov zákona posedáva v jednom z menších podnikov, ani vo sne by ich nenapadlo, že ich spiatočná cesta na základňu sa výrazne skomplikuje. Z vysielačky sa totiž znenazdajky ozve jedna z hliadok, ktorá žiada o pomoc pri preverení známej adresy, o ktorej medzi ľuďmi traduje množstvo strašidelných historiek. Napriek tomu, že sa ani jednému do danej akcie nechce, osud to zariadi inak. Po nešťastnej nehode neďaleko tajomného domu neostáva skupinke policajtov nič iné, ako splniť svoju úlohu. Tentoraz sa však stretnú s protivníkom, na ktorého výzva "v mene zákona" určite platiť nebude! (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (67)

misterz 

všechny recenze uživatele

Čakal som tureckú, hororovú pecku a dostal som len zmes nejakých nesúrodých halucinácií bez ladu a skladu, ktoré sa snažili zaujať svojou brutalitou s prímesou niekoľkých šokujúcejších scén a nesympatických postáv. Niečo z gore sa síce podarilo, ale to ostatné ma vonkoncom nezaujalo, skôr len takmer unudilo. A ten záver... no neviem, prišlo mi to ako keby z toho na poslednú chvíľu chceli po pointovej stránke ešte niečo vydolovať, no podľa môjho názoru išlo iba o chabý pokus. 40/100 ()

topi 

všechny recenze uživatele

Turci jedou!! Pro mne obrovské překvapení! Určitě to chce zkouknout ještě jednou, protože je to docela psycho. Každopádně jako horor Baskin funguje na sto procent. Napínavé a temné s výtečným vizuálem a nápaditou kamerou, která hraje fakt velkou roli. Vše umocňuje temný soundtrack, který ve scéně vydloubávání očí použije i kultovní motiv z filmu Cannibal holocaust. Velmi působivé!! Něco málo k ději : parta policajtů dostanou hlášku, aby vyšetřili událost v jednom starým baráku, kde se začnou dít podivné věci... ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Osmanské švestky dušené na vině zmutovaným masterchefem Karlem Hálou? Ne, nejedná se o kuchařskou show, nýbrž o decentně surreální, Fulciho braky poznamenané soudní líčení s kvintetem cajtů v předpeklí. Požadovat hlubší vykreslení charakterů je stejně zbabělé, jako nesmlouvat na tureckém trhu, gore fetišisty polaská pár vkusných puštění žilou, propojení se světem snů připomene kotelníka Freddyho a finále přeskakující gramofonové desky přinese možný výklad nekonečných muk pekelných. A nebo se s ohledem na vizáž a mentorství vůdce sekty jednalo o pokračování Turkish Star Wars s podtitulem Yoda ´s Return.. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Surrealistický mystery snímek sází na výbornou kameru, skvělou hudbu a temnou atmosféru. Hlavní dějová linie je poměrně jednoduchá. Skupina policistů se večer občerstvuje v místním bufetu a baví se o análním sexu. Jednomu z poldů se udělá špatně, takže se vydávají domů. Leč urgentní hlášení změní nejen jejich cestu, ale i osud. Cílem, kde mají pomoci, je tajemné místo se třemi chrámy. Místo opředené strašidelnými historkami. Jakmile vstoupí policisté do podzemní svatyně, není návratu. Hlavní linie vyprávění je přerušována snovými výjevy, které postupně splývají s realitou. Divák se dočká pekelné fantazie jako z klasických italských hororů šmrcnutých Clivem Barkerem. Film pro menšinové publikum, běžný divák bude nejspíš zmaten, znechucen a kdoví, co ještě... ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Turci tentokrát nestojí za pultem aby nám připravili náš oblíbený kebab, ale stojí za kamerou a pocty jsou spíš negativní než pozitivní. Proč? Protože prvních 50 minut se seznamujeme s postavami, o kterých stejně ani potom nic nevíme a zbytek filmu, ač atmosféricky to není úplně zlé, taky nepředvede nic, co by mě položilo na má chlupatá záda. Gore taky není bůhvijaké a klíč zapíchlý v hlavně hlavního bosse(BOŽE, TO BYLA DRŽKA) mi spíše přišel jako vtip. Celková pointa je velice předvídatelná a ke konci už jsem se spíše trápil nudou. Takže sečteno, podtrženo. 50 Minut nic, 40 minut menší nic s dávkou hnusu a atmosféry. To bych radši dal ten kebab. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama