Reklama

Reklama

Keď ku koncu služby pätica mužov zákona posedáva v jednom z menších podnikov, ani vo sne by ich nenapadlo, že ich spiatočná cesta na základňu sa výrazne skomplikuje. Z vysielačky sa totiž znenazdajky ozve jedna z hliadok, ktorá žiada o pomoc pri preverení známej adresy, o ktorej medzi ľuďmi traduje množstvo strašidelných historiek. Napriek tomu, že sa ani jednému do danej akcie nechce, osud to zariadi inak. Po nešťastnej nehode neďaleko tajomného domu neostáva skupinke policajtov nič iné, ako splniť svoju úlohu. Tentoraz sa však stretnú s protivníkom, na ktorého výzva "v mene zákona" určite platiť nebude! (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (67)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Trocha tej blízkovýchodnej exotiky ešte nikoho nezabilo, ale treba vopred upozorniť, že v tomto prípade to nie sú brušné tanečnice. I keď s bruchami a sexom to niečo spoločné predsa len mať bude....Akýsi Evrenol podľa mňa preukazuje solídny cit pre žáner, čo znamená, že s divákom ale zľutovanie nemá a tobôž s postavami. Predstavuje nám záporáka, ktorý strčí do kapsy väčšinu magorov hororovej západnej produkcie a tento ksicht si zapamätáte do konca života, respektíve sa vám niekedy o ňom určite bude snívať. Film sa delí na dve odlišné polovice, alebo možno ešte lepšie na odlišné tretiny a každá z nich má svoje výrazné "kúzlo". ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

No ... nevím, co to přesně bylo, ale víceméně se mi to líbilo. Řemeslně perfektně zvládnutý horor s vlastním ksichtem, který disponuje mnoha děsivými, až surreálnými výjevy, ale když to vezmu kolem a kolem, tak očekávání byla kvůli ultimátnímu traileru přecijen o něco výš. V jednotlivých scénách je Baskin čistým hororem v pravém slova smyslu, s hmatatelnou děsivou atmosférou, skvělým gore a výbornými maskami a vizuální stylizací. Nicméně se režisér Evrenol nespokojil s dějově prostou báchorkou o policistech, kteří narazili na černou mši, ale naopak se to pokusil tak trochu na sílu zartovatět. A výsledek se mi nezdá úplně přesvědčivý. Skončilo to nakonec opravdu tak banálně, jak se mi zdá, nebo je za tím něco víc? Nevím. Každopádně je to film, který by měl každý fanoušek vidět a udělat si názor sám, tady neumím ani odhadnout, komu to sedne a komu ne. Za mě nyní 7/10 a asi si to dám s odstupem ještě jednou. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Tohle mě úplně minulo. Hodnotím průměrně čistě jen z objektivnéího pohledu, protože práci si s tím někdo dal a nekouká se na to moc dobře, což je v podstatě známkou kvalitního hororu. Jinak první půlka celkem nuda, střed kraluje fajn napětím a neznámem, předfinále ocení i milovníci gore a torture, což já zas až tak nejsem (a večeřel jsem u toho zrovna), konec jen podtrhuje rozpačité pocity. Jako jo, lepší než polovina hororů, které sjedu, ale můj happy koutek toto není. 55% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Surrealistický mystery snímek sází na výbornou kameru, skvělou hudbu a temnou atmosféru. Hlavní dějová linie je poměrně jednoduchá. Skupina policistů se večer občerstvuje v místním bufetu a baví se o análním sexu. Jednomu z poldů se udělá špatně, takže se vydávají domů. Leč urgentní hlášení změní nejen jejich cestu, ale i osud. Cílem, kde mají pomoci, je tajemné místo se třemi chrámy. Místo opředené strašidelnými historkami. Jakmile vstoupí policisté do podzemní svatyně, není návratu. Hlavní linie vyprávění je přerušována snovými výjevy, které postupně splývají s realitou. Divák se dočká pekelné fantazie jako z klasických italských hororů šmrcnutých Clivem Barkerem. Film pro menšinové publikum, běžný divák bude nejspíš zmaten, znechucen a kdoví, co ještě... ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Trailer slibuje libovou procházku krzevá turecký inferno. Bohužel zůstalo jen u slibů. Pětice zoofilních policistů se žene v tisíc let starým transitu, popěvujíc si Tarkana, vstříc nočnímu případu. Nechci moc spoilerovat, jen prozradím, že na ně čeká dvojče Vina Diesela s neuvěřitelnou skoliózou. Ale abych jen neplival, musím vypíchnout obě oči za hustodémonskou atmosféru a za baterkovanou, která mohla být trošku víc využitá k nějaké krvavé lekajdě. Nebyla. Enyvej to nebylo úplně debilní a s gore bych klidně i daleko víc přitvrdil. I tak mi z toho vychází silná troječka. 60% P.s.: všichni se třepou na Magi, já to očekávám s despektem, protože jak je někde napsaný jméno Baldwin, tak to nikdy nevěstí nic dobrýho...(naštěstí to trochu vyvažuje to první jméno...Madsen) ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama