Reklama

Reklama

Keď ku koncu služby pätica mužov zákona posedáva v jednom z menších podnikov, ani vo sne by ich nenapadlo, že ich spiatočná cesta na základňu sa výrazne skomplikuje. Z vysielačky sa totiž znenazdajky ozve jedna z hliadok, ktorá žiada o pomoc pri preverení známej adresy, o ktorej medzi ľuďmi traduje množstvo strašidelných historiek. Napriek tomu, že sa ani jednému do danej akcie nechce, osud to zariadi inak. Po nešťastnej nehode neďaleko tajomného domu neostáva skupinke policajtov nič iné, ako splniť svoju úlohu. Tentoraz sa však stretnú s protivníkom, na ktorého výzva "v mene zákona" určite platiť nebude! (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (67)

verbal 

všechny recenze uživatele

Některým hororovým expertům prostě stačí k cákání tělních tekutin kolem sebe jen pohyblivé obrázky, které sem tam udělají bubu. A tak tu sebeukrutnější nesmyslné pičoviny končí skoro v červených číslech. Vezměme si například tento nedogrilovaný kebab z prašivého psa. Je to opravdu horor! Dokoukat to do konce. Nejprve si úmorných padesát minut partička krpatých smradlavých Turků příšerně trapně hraje v grand restaurantu U smažené kočky na Gaünery při zoorozhovoru, jak xmrti rádi šukají drůbež a jiné drobné domácí hospodářské zvířectvo. Pro všechny na východ od Bosporu a pár zdejších „milovníků“ patrně fuckt hustý a vzrušující kulturní zážitek! Ten hafan, co ho u toho žrali, však jako polotovar zřejmě chrochtal, a tak je následně Aláh proklel, a odsoudil tak diváka k dalšímu půlhodinovému martýriu, kdy ti pičusové začnou mít kdovíproč halušky, otravně bloumat nějakým opuštěným barákem a „strašlivě“ vrzat dveřmi. Na poslední patnáctiminutovku si je tam odchytí jakýsi komický anatolský Krytinář s kohortou „strašidelně“ zabahněných Osmanů a za doprovodu fuckt debilních, rádoby mystických blábolů se na nich urputně snaží praktikovat Dária Ardženta, což působí až „vražedně seriózně“, asi jako by Fantoci hrál Maniaka v cigánském pornu. To vše „dokonale smysluplné“ a s pointou, která vám bude připadat pičoidní, i kdybyste vyhulili dva lány hašiše. Prostě horor pro „opravdové experty“! ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Surrealistický mystery snímek sází na výbornou kameru, skvělou hudbu a temnou atmosféru. Hlavní dějová linie je poměrně jednoduchá. Skupina policistů se večer občerstvuje v místním bufetu a baví se o análním sexu. Jednomu z poldů se udělá špatně, takže se vydávají domů. Leč urgentní hlášení změní nejen jejich cestu, ale i osud. Cílem, kde mají pomoci, je tajemné místo se třemi chrámy. Místo opředené strašidelnými historkami. Jakmile vstoupí policisté do podzemní svatyně, není návratu. Hlavní linie vyprávění je přerušována snovými výjevy, které postupně splývají s realitou. Divák se dočká pekelné fantazie jako z klasických italských hororů šmrcnutých Clivem Barkerem. Film pro menšinové publikum, běžný divák bude nejspíš zmaten, znechucen a kdoví, co ještě... ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Tak mne tu príšerne chýbala nejaká - akákoľvek - (ideálne rozumná) pointa. Pretože obsahovo by som dal inak palec hore a taktiež aj za gore prevedenie, ale nemalo to ani hlavu ani pätu, čo vo výslednej hodnote veľmi kazilo celkový dojem. A navyše ten záver stál vážne za prd. Jednoducho "dafak" lvl 99. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Trailer slibuje libovou procházku krzevá turecký inferno. Bohužel zůstalo jen u slibů. Pětice zoofilních policistů se žene v tisíc let starým transitu, popěvujíc si Tarkana, vstříc nočnímu případu. Nechci moc spoilerovat, jen prozradím, že na ně čeká dvojče Vina Diesela s neuvěřitelnou skoliózou. Ale abych jen neplival, musím vypíchnout obě oči za hustodémonskou atmosféru a za baterkovanou, která mohla být trošku víc využitá k nějaké krvavé lekajdě. Nebyla. Enyvej to nebylo úplně debilní a s gore bych klidně i daleko víc přitvrdil. I tak mi z toho vychází silná troječka. 60% P.s.: všichni se třepou na Magi, já to očekávám s despektem, protože jak je někde napsaný jméno Baldwin, tak to nikdy nevěstí nic dobrýho...(naštěstí to trochu vyvažuje to první jméno...Madsen) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Čakal som tureckú, hororovú pecku a dostal som len zmes nejakých nesúrodých halucinácií bez ladu a skladu, ktoré sa snažili zaujať svojou brutalitou s prímesou niekoľkých šokujúcejších scén a nesympatických postáv. Niečo z gore sa síce podarilo, ale to ostatné ma vonkoncom nezaujalo, skôr len takmer unudilo. A ten záver... no neviem, prišlo mi to ako keby z toho na poslednú chvíľu chceli po pointovej stránke ešte niečo vydolovať, no podľa môjho názoru išlo iba o chabý pokus. 40/100 ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama