Reklama

Reklama

Tři vteřiny

  • Česko Tři sekundy (více)
Trailer 2

Pete Koslow (Joel Kinnaman) je bývalý voják speciálních operací, který pracuje jako informátor pro FBI, aby pomohl zlikvidovat obchod polské mafie s drogami v New Yorku. Když se však operace FBI zvrtne a výsledkem je smrt tajného policisty newyorské policie, je Pete donucen vrátit se do Bale Hillu, vězení, ve kterém si předtím odpykával trest za zabití. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (162)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Povedený krimi thriller (ty chybějící žánry už jsou na té naší databázi na pováženou!), kde se odhadem dvě třetiny nehtohryzně a napínavě neděje vlastně vůbec nic. Což prosím nechápat jako výtku.  Díky promyšlenému (bez ironie) scénáři  a nejen typově přesným hercům se divák rozhodně ani tři vteřiny nenudí.   Výbušný závěr už možná byl lehce fantaskní, stejně jako náhlá Owenova nedovtipnost, přesto jsem neměl pocit "taktické věrohodnosti", díkybohu. Čtyři spokojené. ()

Happens 

všechny recenze uživatele

V první řadě jsem rád, že Kinnaman se konečně dostává k lepším celovečerákům. Hezky strukturovaný akční film, který toho má příliš k vyprávění a ty necelé dvě hodiny jsou mu málo. Krásný začátek se rozjede a ptakticky zvrtne v strmý pád událostí, které se snaží urvat divákovu pozornost plottwisty, ale zapomínají na charaktery postav a celé to pak působí nesourodě, rigidně a shazuje to tak film k do kategorie lepších béček. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Nenápadný snímek, jemuž sice nebyla upřena nějaká výraznější mediální pozornost, ale i tak bych doporučil tomuto snímku dát šanci. Snímek natočila jména, která mi sice ve světě filmu nic moc neříkají, ale po zhlédnutí mohu s čistým svědomím říct, že ostudu si neudělali. Ono už samotné herecké obsazení slibovalo nadprůměrnou podívanou, přidejte k tomu atraktivní téma (kde jinde nakouknete do fungování polského gangu) a propadák se z toho stát nemohl. Joel Kinnaman excelentní, věřil jsem mu drsnější tvář, když s někým sváděl bitku jeden na jednoho, ale i tu citlivější polovinu, kdy mu záleželo na jeho rodině. Vedlejší postavy ucházející, zazářila herecká dvojka ztvárňující Poláky (Eugene Lipinski a Mateusz Kościukiewicz), moc prostoru neobdrželi, ale z minima vyždímali maximum. Zápletka se sice asi nedá zařadit mezi ty nejvíce inovativní (část ve vězení mohla být delší), ale ani neurazí. Jen trochu zklame uspěchané finále, kde to tvůrci urychlili a několik věcí zůstalo zbytečně otevřených. I tak ale 65 % ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Zapliesť sa s poľskou mafiou, federálmi a NYPD je poriadna smola a ak máte rodinu je to defacto rozsudok smrti. Hlavný hrdina hrá vabank a okolnosti i ľudia, ktorých považoval za spojencov nad ním zlomili palicu. Inými slovami sú to vypočítaví hajzli, ktorí si nechcú zašpiniť ruky keď sa namočia do "prúseru". Ak však nemáte v hlave piliny, máte tú správnu motiváciu a kúsok zaslúženého šťastia, je aspoň malá pravdepodobnosť, že z tohto srabu nejakým zázrakom vyviaznete živý... Napínavý policajný triler pri ktorom som po nesmierne dlhej dobe držal hlavnej postave všetky palce a prežíval som s ňou až fyzicky nepríjemné pocity úzkosti z udalostí, ktoré sú neodvratné. To všetko s perfektne a presne obsadenými hercami, pomerne inteligentným scenárom a atmosférou, ktorá hustla každým okamihom. Za štyroch poctivých práskačov. (28.5.2021) ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že sem k tomu přistupoval hodně opatrně, a nečekal sem nic nadprůměrnýho. Ale zase zdejší hodnocení, který už tady u mě funguje povětšinou jako komentáře Mirky Spáčilový, tedy jako pravej opak toho, jak nakonec ten film vypadá. Napínákovej thriller s prostředí polský mafie, slušnej příběh, dobře obsazený. Prakticky sem z toho nespustil oči, takže to je znamení dobře odvedený práce. 80%. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo vo Philadephii, New Yorku, Londýne a taktiež v britskej väznici Gloucester. (MikaelSVK)
  • Tetovanie na pravej ruke Petea Koslowa (Joel Kinnaman) je "SOPHIA", čo má byť odkaz na meno jeho manželky (Ana De Armas). V titulkoch je však jej meno napísané ako SOFIA. (Arsenal83)

Reklama

Reklama