Reklama

Reklama

Zlomek sekundy

Trailer

Obsahy(1)

Roku 2008 je vlivem globálního oteplování Londýn zatopen a skleníkový efekt změnil den v takřka nekonečnou noc. V takto ponurém prostředí se ovšem objevuje ještě jeden problém: záhadný zabiják, který vraždí s nevídanou bestialitou - vytrhává lidem srdce. Případ vyšetřuje detektiv Harley Stone (Rutger Hauer), drsný policista, jehož metody často dohání jeho nadřízené k šílenství. Proto je mu nedobrovolně přidělen parťák slušňák Dick Durkin (Neil Duncan), pro kterého jsou naopak předpisy svaté. Vzájemné neshody budou muset ovšem odložit, protože rozhodující střet s bestií se nezadržitelně blíží. (Anthony)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (173)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Béčko jako řemen z Rutgerovy útočné brokovnice, odehrávající se v Londýně za časů, kdy na místní burze rapidně stoupaly ceny akcií deratizačních firem a továren na gumáky. Strojeně drsné, neskonale naivní, s akčními scénami pochybné hodnoty a tunami klišé (kdo mi najde z daného období film, v němž je policejní šéf vyrovnaný, klidným hlasem hovořící zen-buddhista, co v návalu rozhořčení použije maximálně slova jako zlotřilec či ničema, má u mě bod a neskonalou úctu). Ztracené body vrací nejen interakce mezi glykemikem Hauerem a jeho rezervovaným parťákem, který pod tíhou okolností přejde ze slabého čínského čaje a den starého rohlíku na nervy obalující cukrové speciality, ale i třeba na žánr neobvyklé zařazení písně Nights in white satin. Mimochodem, celé to byl stejně nesmysl a totální sci-fi. Ne že bych nevěřil na třímetrové zrůdy, co přijímají lidskou DNA a strkají vyrvaná srdce do ledniček, ale jak mohlo globální oteplování přinést takovou pohromu, když podle pana profesora neexistuje..? Prostě nonsens a od Maylama falešné větičky.. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hauer opět nezklamal a jeho postava drsného poldy byla jasně tím nejlepším co nám film nabídl. Děj sice není příliš originální záležitostí, ale místy (především na začátku) byla atmosféra opravdu hodně dobrá. Možná bych jen trošku ubral zbytečně roztahanou a trošku nudnější prostřední pasáž, protože napětí se jaksi začalo vytrácet. Konec filmu se vrátil do starých kolejí, jen mě trošku mrzí, že monstrum nebylo mockrát vidět. Jinak jde ovšem o docela zajímavé béčko, na které se brzo určitě rád podívám znovu. ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Rutger Hauer v roli typickýho 80s/90s hrdiny proti třímetrovýmu špepíkovi co mu dělá dusno. Tenhle film je klasický retro, všude tma, déšť, dystopická společnost roku 2008, drsný hlášky, krev, komediální prvek ve formě parťáka debílka atd. Občas mi to přišlo jako pokračování Temnýho anděla s Dolphem Lundgrenem. Kdo má rád tyhle špinavý béčka tak se bude bavit. ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Jednoduchej, přímočarej béčkovej nářez. Rutger Hauer je maximální drsňák se strašným účesem a dostává pro jistotu slušňáckýho parťáka (klasika, co..), nejdřív jsem myslel, že ho hned mezi futrama oddělá, ale udržel se naštěstí...Hauer se celej film snaží hláškovat a docela se mu to daří. Kromě toho má naprosto brutálního protivníka, co vyrvává lidem srdce z těla jak na běžícím páse. Konec je lahůdkovej, inu Rutger je tady prostě nejdrsnější z drsných. Bez debat. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Skvělé béčko, které jsem neznal a překvapilo mne. Rutger je tu povedený drsňák, který chytá "predátora". Co si budeme, efekty jsou na béčko tak akorát, ale atmosféra je tu boží, všechny ty krysy a různé kanály a všelijaké kulisy jsou povedené a dotváří to právě ten šmrnc. Mohlo by být i více nechutných scén, ale tak beru to tak jak to je. Tohle stojí za podívání. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama