Reklama

Reklama

Psí kusy

  • Kanada Trouble (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Lumpík je tak trochu rozmazlený, ale veselý pes, který nic neví o skutečném světě plném nástrah. Užívá si nejlepší pochoutky a drbání každý den. Jednoho dne se ale bude muset vydat za plot svého bezpečného domova a zažije dobrodružství, které si ani ve snu nedokázal představit. (Vertical Entertainment)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (31)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento animák je azda vo všetkom podpriemerný. Jednak hlavnými postavami sú už prudko animačne vyžmýkané psie postavičky, animácie sú ozaj minimálne o úroveň nižšie ako klasické prvotriedne animáky a dejovo je to klišé nad klišé. Malé deti určite ocenia farebnosť a jednoduchosť deja, ale dospeláci to podľa mňa len ťažko pretrpia. 40 % ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Žádná přidaná hodnota ... spíš podúrovňová jednohubka, která se snaží vlísat do přízně toho nejmenšího diváctva. Vesměs trochu otravné postavičky předvádějí psí i jiné skopičinky v příběhu, který se nemůže pyšnit originální myšlenkou ani přitažlivým zpracováním nebo líbivými melodiemi. Krom toho: Psí "sáňkování" avizuje zdravotní problémy v oblasti konečníku, tudíž nepatří k normálním projevům chování zdravého psa. Představa, že by mu snad přinášelo nějakou mimořádnou slast, je trochu zcestná - a nejsem si úplně jistá, jestli taková prezentace psích způsobů patří do filmu pro malé děti ... 1,5* ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Psí kusy se snaží vézt na vlně oblíbených zvířecích animáků, nicméně se topí ve vlastní podprůměrnosti - ať už se jedná o tuctový námět, minimum humorných scén či veskrz nesympatické charaktery. Navíc si upřímně myslím, že se v případě Psích kusů nemohlo bavit ani moc dětské publikum, pro něž je film primárně určen. Nejlepšími sekvencemi byly psí útulek a intro se stařenkou. Veverčí gang byl hodně bizarní a čmuchal-lovec byl totálně mimo mísu. ()

Wolfis 

všechny recenze uživatele

Priemerný animák, ktorý miestami pobaví, snaží sa tlačiť na diváka aj emóciami, ale ide skôr o pomerne pohodovú akciu s klasickou dejovou líniou, takže až tak neupúta. Hlavná postava Maznáčika je zlatá, život má naozaj ako v perinke a ako rodinný film s deťmi na odreagovanie je určite fajn. /maznačíkovských 60%/ ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Nevím, pejsány mám rád, ale je to pořád stejné... pořád stejně dokola, nebaví mi to. Pamatuji doby kdy i dospěláci čekali na Nema a pak se u něj regulérně sami bavili bez dětí... Podobně si vybavuji, že to bylo s filmem Za plotem atd... Čím je toho víc, tím je člověk přesycen a už o to nemá pomalu ani zájem. Sledoval jsem s drobotinou a ke konci ani nedokoukal... Dva diamanty z obojku... * * ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama