Reklama

Reklama

Soukromý detektiv se nechal najmout na rutinní případ zmizelé osoby. Vše se však záhy zkomplikuje. A když se ukáže, že hlavní podezřelou je jeho dlouho ztracená dcera, začne boj o čas... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (41)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Celý film jsem si říkal, proč to má tak nízké hodnocení? 49%? Vždyť je to docela zábavé krimi s parádním obsazením. Potom ovšem přišlo celé rozuzlení a vy zjistíte, že je to orpavdu kravina se spoustou děr. Nicmén ěobsazení bylo opravdu skvělé. John Travolta a Morgan Freeman byli tradičně suproví. Femke Janssen, Peter Stormare a Robert Patrick velmi potěšili. Brendan Fraser je teda strašný. Nechápu, co se s tím chlapem stalo. Škoda ho. Trochu mě mrzí, že jsem nikde nepostřehl Cladiu Gerini, ale nevadí. Herecky to bylo skvělé, scénář a režie byly slabé. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Příjemná kriminálka v hlavní roli s Johnem Travoltou,který si roli užívá a film na vás dýchne atmosférou filmu z devadesátek,ale příběj není zrovna dvakrát zajimavý a celkově jsou v žánru daleko lepší kusy, na druhou stranu jak John tak i Morgan Freeman zde působili dobře a určitě ne znuděně.Takový oddechový film s hezkou nostalgickou strunou.Takže hlavně za tu nostalgii dávám celkově 65% a tři hvězdy. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tak Travolta nech ostane pri tej brade, inak by s tým ksichtom mohol hrať len v hororoch. Brendan Fraser je tam buď dvakrát, alebo proste pribral 150 kg. Morgan Freeman už dlhé roky berie všetko, čo sa dá, len aby to ešte stihol. Film so sľubným obsadením, ale tá nuda vás dovedie k veľkému sklamaniu predovšetkým s prihliadnutím na fakt, že sa film snaží sám seba označiť ako thriller. To slovíčko thriller v popise je aj to najprekvapujúcejšie, čo samotný film prináša. V samotnom deji prekvapenie nepríde a na pojmy ako zábava či zážitok radšej vopred zabudnite. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Nebylo to úplně zlé, ale žádná paráda se zde také nekonala. Celý film je opravdu velice nudný a případ který řeší není nijak zajímavý a teď po pár dnech už ani pořádně nevím o co tam vlastně šlo. Každopádně film byl výborně obsazený a myslím, že všichni byli naprosto skvělí. Jen škoda že si zahráli zrovna v takovém filmu. PS: bylo mi skoro až líto vidět toho sympatického lovce mumií v takovém stavu. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Průměrná detektivka, sice průhledná jak sklenice s vodou, ale díky výbornému obsazení se na ni docela v pohodě koukalo. Přestřelky idiotské a naprosto nereálné, ale zase to vyvážila fajn muzika, ucházející dialogy i pohodový herecký výkon hvězdného obsazení. Za mne slušných 60%. Na rozdíl od mnohých jiných stárnoucích hvězd, Travolta tímto ukazuje, že zoufalý rozhodně není. ()

Galerie (126)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Savannah a Richmond Hill v Georgii a v San Antoniu v Texasu. Točilo se také v Římě v Itálii. (rafix)

Reklama

Reklama