Reklama

Reklama

Dětská hra

  • USA Child's Play (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Andy dostane k narozeninám úžasnou hračku, která překračuje všechny představy a fantazie. Nejnovější výkřik technologií, funkcemi a možnostmi nabušená panenka, která umí cokoliv. Už to není jenom hračka, je to ten nejlepší kamarád. Je roztomilá jako obrázek a dětem přináší jenom nadšení a štěstí. Andymu a jeho mamince ale přinese jeho nová panenka ještě něco navíc... hrůzu, děs a strach o život. Nikdo totiž netuší, že tahle panenka je zlá jako všechna pekla světa, že dokáže zabíjet, že vraždí moc ráda a navíc s vynalézavostí těch největších psychopatů. Andy i jeho máma Chuckyho opravdovou podstatu brzy poznají, pomoci se ale nedočkají. Takovéhle pravdě totiž nikdo nevěří. A pokud uvěří, tak nepřežije, aby ji mohl potvrdit. Jako třeba soused, jehož záhadně přejela vlastní sekačka na trávu... Dobrou noc, Andy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (231)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbenec z dětství panenka Chucky se vrací v jiné podobě, ale vtip a morbidnost mu zůstala, což je pecka. Já se neuvěřitelně za tu hodinku a půl bavil a vůbec žádná přechcaná stopáž jak IT. 2 Od čtvrtky filmu se rozjedou vraždy, hudba mě bavila, postavy měli charakter a nenudily, vraždy byly správně gore a sem tam kapka humoru, přesně jak si Chuckyho pamatuju. Sem rád, že se vrátil, ale na další díly to nevypadá, leč to opět všichni hejtí a radši mrskaj šulínky nad Annabele. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

O vzhled Chucka jsem mě celkem obavy, ale není to nic zlého. Samozřejmě starý Chucky byl děsivější, ale tenhle je příjemně creepy. Hlas Marka Hamilla sice nenahradí Dourifa, ale Luke Skywalker je dostatečně silná náhrada. Bodycount jsem čekal malinko vyšší, ale dočkal jsem se pár zajímavých mordů. Oproti remaku je tento víc utrženější ze řetězu, ale nečekejte nějaké gore orgie. Hlavně finále má obrovský potenciál, který je rychle utlumen. Takže podtrženo sečteno, nová verze Dětské hry není vůbec zbytečný kousek a rozhodně nedělá ostudu staršímu bratrovi. Plusové body dostává hlavně ve chvílích kdy má svojí tvář a naopak zaostává na okatém odkazování. Ono totiž, kdyby tenhle Chucky vystupoval jako samostatný film s jinou panenkou jménem Harry, fungoval by možná i lépe. Souboj panenek tak letos vyhrává rozhodně Chuck oproti nudné a sterilní Annabelle. ()

Reklama

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Jo tak to bylo milé překvapení. V kině to bylo skvělý a mě to moc bavilo :) Rozdíly v tomhle remaku jsou že se tady žádnej vrah nepřevtělí do panenky, ale že je špatně naprogramovaná na místo toho aby si s dětma hrála, tak bude vraždit lidi. Panenka se vlastně jmenuje Buddi, ale Andy mu začne říkat Chucky. Tady pro změnu Chuckyho dabuje Mark Hamill a zní skvěle, aby né když je to jeden z nejlepších hlasů kreslenýho Jokera. No a vzhled Chuckyho je už úplně jinej a horší, to byl divnej ksicht. Dobrá volba pro roli Andyho - Gabriel Bateman mě byl sympatickej. O rok později jsem ho viděl v kině ve filmu Vyšinutý. Jaká postava mě tam fakt srala, byl přítel Andyho matky - Shane (David Lewis). To byl neskutečnej zmrd. Moc jsem si přál aby ho Chucky už zabil a pak se mi to splnilo a jeho smrt byla dobře udělaná :D Takový zmrdi si nezaslouží tak hezký ženy a ještě ženatý, sráč skurvenej, dobře mu tak. Pamatuju jak jsem v kině na něj řval sprostě a pak radostí že chcípnul, jsem záviděl takovýmu zmrdovi že má tak pěknou ženskou a já nic :D Přede mnou seděl jeden kluk se svojí holkou a pak měl na mě nějaký kecy že je to ruší :D Já na ně ať si hledí svýho :D Myslím že jsem ten den v kině byl trochu nalitej :D Proto jsem to tak prožíval :D Gore dobrý, krve neni málo, kamera a střih taky, herecký výkony v pohodě. Líbil se mi i The Buddi Song co nazpíval Mark Hamill a soundtrack byl výbornej. Remake se povedl. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

No tak tohle byla paráda, jo Chuckyho hlava tady vypadá jako kdyby ji někdo rozsedl a pak ji zase dal dohromady, ale jinak je to super kámoš. Co je na filmu, ale nejvíc super, sou dětský herci, nejsou to třicetiletí herci, co dělají že je jim patnáct a tváří se u toho nesmírně vážně. Ne, ne, tahle parta ala Stranger Things je fakt super, výborně hláškují, je mezi nimi skvělá chemie a sou i chytrý, celou věc o kolo Chuckyho se snaží v tichosti a rozumně vyřešit. A tenhle film bych přirovnal k druhé Dětské hře, i tady sou hlášky, odlehčená atmosféra a celé se to nebere úplně vážně, tohle filmu hodně prospívá než temná a zlověstná atmosféra. Některé mordy sou sice mimo kameru, ale výsledek je hodně kvalitní a mordy celkově sou dost kvalitně udělaný, sou nápaditý, dostatek krve a i nějaké to gore. Finále je promarňěná šance, na pořádný teror, ale záchrana mamky je docela slušný napínák. Film dobře utíká a nikdy se zbytečně nezdržuje, takže nenudí a nemá hluchá místa, plus Mark Hamill je naprosto perfektní, další forma Jokera, tentokrát v panence. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Základná kostra zostala rovnaká, aj tentoraz sa dej točí okolo slobodnej matky žijúcej s osamelým synom, ktorý si k narodeninám prial virtuálneho kamaráta. Režisér príbeh posunul do blízkej budúcnosti, kedy už jazdia samojazdiace autá a domácnosť sa dá kompletne ovládať cez aplikáciu, ktorá je prepojená práve s onou bábikou. Aj keď vo filme tečie krv a vnútornosti prúdom, desivého je na ňom pramálo a žáner sa tak, možno zámerne, prehupne od hororu do paródie, čo nemusí byť nutne na škodu. Prvá polovica nabitá gagmi a humorným správaním Chuckyho budí patričný smiech. Po precitnutí postáv, ktorým bábika začne prinášať viac ťažkostí než kratochvíľ a tak sa jej zúfalo snažia zbaviť, je dianie viacmenej uťahané a zbytočné. Zaujímavejšou obmenou sa javí nastoliť apokalypsu, kedy by hračky prevzali totálnu kontrolu nad ľudstvom. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Film odkazuje na originálnu sériu Dona Manciniho. Ten pred rokmi povedal, že k vytvoreniu Chuckyho ho inšpirovala skutočná detská hračka s názvom My Buddy, ktorá sa v spojených štátoch kedysi predávala. Režisér remaku Lars Klevberg preto úmyselne nazval nového Chuckyho "Buddy", čím vzdal hold nie len Mancinimu, ktorý paradoxne jeho verziu filmu úmyselne bojkotoval, ale aj celej sérii Detská hra. (tXtX)

Reklama

Reklama