Reklama

Reklama

Dětská hra

  • USA Child's Play (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Andy dostane k narozeninám úžasnou hračku, která překračuje všechny představy a fantazie. Nejnovější výkřik technologií, funkcemi a možnostmi nabušená panenka, která umí cokoliv. Už to není jenom hračka, je to ten nejlepší kamarád. Je roztomilá jako obrázek a dětem přináší jenom nadšení a štěstí. Andymu a jeho mamince ale přinese jeho nová panenka ještě něco navíc... hrůzu, děs a strach o život. Nikdo totiž netuší, že tahle panenka je zlá jako všechna pekla světa, že dokáže zabíjet, že vraždí moc ráda a navíc s vynalézavostí těch největších psychopatů. Andy i jeho máma Chuckyho opravdovou podstatu brzy poznají, pomoci se ale nedočkají. Takovéhle pravdě totiž nikdo nevěří. A pokud uvěří, tak nepřežije, aby ji mohl potvrdit. Jako třeba soused, jehož záhadně přejela vlastní sekačka na trávu... Dobrou noc, Andy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (231)

mzss1 

všechny recenze uživatele

(35%) Podle ukázek na tuto novou filmovou verzi Chuckyho jsem se moc netěšil. Vizáží vypadá panenka Chucky opravdu divně. Skoro jak nějaká hračka pro malé holčičky. Do kina jsem na to tehdy v červenci nešel, proto mi bohatě stačilo vidět jej v pohodlí domova. Nechci z toho dělat, bůh ví jakou sračku, ale opravdu se to celé nepovedlo. Původní dva filmy jsou rozhodně skvělé, svým způsobem to byl na tu dobu hororový kult. Následující části jsou takové různorodé (některé slabší, některé lepší), ale tento restart o Chuckym je opravdu slabý a nevýrazný. Dokážu možná ještě tak pochválit technickou stránku filmu, kameru a ještě tak úvod, který ještě tak ušel, kdy třináctiletý chlapec Andy se svým „nejlepším kamarádem na celý život“ seznamoval. Poté už to upadne do nudného a nezáživného slepence blikajících obrázků, kdy jsem u toho málem usínal. Hororových prvků zde moc není. Spíš to na oko působí jako nepovedená komedie. Není zde ani žádné napětí apod. Krvavost je zde taková divná. Nezaujala mě žádná smrt, možná ta s tou pilou, ale to jen trochu. Finální a hromadný masakr byl už přehnaný. Herecké obsazení je na tom tak nějak v normálu – nikdo mě nezaujal, ale ani nepohoršil. Stejně tak jako obyčejná filmová hudba. Škoda, že nebyl Chucky hláškující tak jak jsme ho znali. Párkrát jsem se trochu pousmál jeho výroky, ale to bylo asi tak celé. Je to pojato ve stylu v dnešní době, Chucky se spouští přes mobilní aplikace atd - a to právě byl také aspekt, který mi moc neseděl. Nemám už, co bych k tomu dodával. Někomu to může sednout o chlup víc, kdo má rád staré první dva filmy, tak ho tohle určitě moc neosloví. Osobně tento remake považuji za ztrátu času a nikomu jej nedoporučuji. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Bože, fakt katastrofa tady to totálně posrali. Příběh odpad jen co se objevily první záběry. Jedna hvězda za způsob dvou vražd, jinak nesmyslná sračka a blbost no prostě totálně film o ničem prosím nedělat pokračování. Nuda a totální nesmysl prostě. Moderní Chucky no to se teda nepovedlo červenooký ocas. ()

Reklama

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem takový tušení, že tenhle novej Chucky bude průser a proto jsem s ním tak dlouho čekal. Tušení se naplnilo. Moderní technologie už totiž dorazily až k Chuckymu. A výsledkem je tenhle nehoráznej průjem. Nechápu jak tohle mohl někdo pustit do kin, nechápu jak se tohle může někomu byť jen trošku líbit a už vůbec nechápu jak tomu někdo může dát víc jak 2 hvězdy. Tohle je totální shit a výsměch původní Dětské hře. To už i Chuckyho kult je oproti tomuto veledílo. A to jsem ho hodnotil jednou hvězdou. Za mě je tohle jasnej odpad. Sorry Chucky ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Značka "Child's Play" na tom filmu teda visí naprosto zbytečně. Ale vlastně mě ta technologická aktualizace baví. A když už "remaky", tak mám rád takové, které se nebojí originál překopat, což je tady splněno v míře vrchovaté, takže vlastně ... spokojenost. Je to řemeslně poctivé, postavy jsou sympatické a dobře zahrané. Celým filmem navíc prostupuje fungující humor, který se sem tak nějak hodí (určitě víc než třeba do letošního To). A na "dětský" horor je to i docela krvavé. Takže největší problém mám nakonec se vzhledem titulní panenky, ta je fakt hnusná jak prdel, a tak nějak nevěřím, že by jakákoli společnost nadesignovala svou super komerční hračku zrovna takhle. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

On by to nebyl špatný film, kdyby se nepokoušel parazitovat na klasice, se kterou nemá krom panenky se zrzavými vlasy vůbec nic společného. Když chcete točit remaky točte je, mám je osobně moc rád, ale držte se originálu, my chcem vidět původní myšlenku s dnešním velkým rozpočtem a dnešní moderní kamerou a ne takový zprzněný kastrát. Původní Chucky je legenda. Šílený vrah Charles Lee Ray v plastikové nádobě brutálně vraždí komparsisty a hláškuje, dokonce se mu v jedničce a šestce daří hororová atmosféra. V remaku bohužel není mysteriózní stránka a Chucky je rozbitá hračka, která neví co dělá, takže atmosféru okamžitě vynechte. Matka Andyho je nesympatická píča a kdyby jí Chucky vykuchal jak rybu, byl by film aspoň něčím zajímavý. Tvůrcům se musí nechat dobré vraždy, slušné gore, perfektní hlášky a vizuální stránka. Jenže film se rozjíždí strašně dlouho a vraždy jsou moc časově od sebe a finální masakr skončí dřív než vůbec začne. Šlo to, ale čekal jsem mnohem víc a ne nahláškovanou komedii. Kdyby tvůrci ctili originál, mohlo to být opravdu skvělé, takhle to je jen průměrný béčko, který dojíždí na vynechání původního námětu. Těším se na film Charles a na Manciniho seriál, pokud nebude opět laděný komediálně. Chucky je psychopatický vrah, tak se podle toho kurva chovejte! 50%. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Film okrem iného odkazuje aj na Star Wars. Hračku Chuckyho v origináli dabuje Mark Hamill, ktorý stvárnil v legendárnej vesmírnej ságe postavu Luka Skywalkera. V jednej scéne sa Chucky pýta Andyho na meno, ktorým by ho chcel volať, a ten mu odpovie: "Han Solo," čo je ďalšia veľmi známa a dôležitá postava zo sveta Star Wars. (tXtX)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno