Reklama

Reklama

Tak už konečně chcípni, táto

  • Rusko Papa, sdochni (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Andrej, detektiv a ten nejhorší otec na světě, shromáždí ve svém bytě děsivou skupinu lidí sestávající z jeho rozzlobené dcery, nervózního tyrana a podvedeného policisty. Každý z nich má důvod se mstít... Celovečerní debut Kirilla Sokolova vypráví příběh Mavěje (Aleksandr Kuzněcov), mladého muže s neobvykle odolnou tělesnou konstitucí. S kladivem v ruce dorazí do domu přítelkynina otce Andreje (Vitalij Chajev), aby se mu pomstil za to, že svou dceru dle jejích slov v dětství zneužíval. Mladík ovšem jaksi zapomněl, že otec jeho dívky je shodou okolností drsný a zkorumpovaný policista, který se za žádnou cenu nemíní v tomhle příšerném boji jen tak vzdát. Jak film pokračuje a nabírá na obrátkách, pestrá mozaika vedlejších příběhů, generačních střetů a podvodů znesnadní komukoli vyváznout z bytu se zdravou kůží. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (71)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Toto bolo také hovno, ale tak strašné ruské hovno, že asi lepšiu čiernu komédiu som od nich jakživ nevidel. Udržalo to moju pozornosť, príbeh bavil, krvi hektolitre, zvraty netake. Celé v jednom byte, niekoľko rozpovedaných príbehov a hlavne úplne skvelo napísané postavy. Taktiež maskérky sa činili a kamera so strihom a efektami tu bola vyšší dívči. V poslednej polhodinke to trochu stratilo tempo, ale inak nič. Asi najlepší rus ( mimovojnový, žmurk Ržev) čo som v posledných možno aj piatich rokoch videl. 4 z 5 ()

RUSSELL 

všechny recenze uživatele

Brutální lahůdka z Ruska, která by měla potěšit každého, kdo má rád kombinaci hrubého násilí, černého humoru a nadsázky. Film se takřka celý odehrává v jednom bytě o 5 postavách a mimo byt se dostaneme jen v případě flashbacků, které hezky dokreslují motivace a chování postav, což je důležité k pochopení hlavního dění. Inspirace Tarantinem či Ritchiem je patrná a je to spíš ku prospěchu filmu, než že by mu to podkopávalo nohy. Působivost zobrazeného násilí umocňuje fakt, že film sází čistě na praktické efekty – v tomto ohledu jde o špičkovou záležitost. Podobné filmy, které se neberou vážně a zároveň dokáží předložit špičkovou zábavu, při které se neštítí takřka ničeho, mám moc rád a cením si jich. Pro mě velké překvápko. ()

Reklama

bizz_mjc 

všechny recenze uživatele

Tarantinovštější než věznice ve Quentinu. Solidně nastartovaný biják pak ale sundá nejistá režie, která chvílemi tápe, zda má Taťku pustit ze řetězu, nebo dál po vzoru QT či RRodrigueze zaimplementovávat nesourodou western muziku do bytovkový bitky. Bohužel dělá víc to druhý. Ale jinak solidní mejdlo, kde bych nechtěl chybět :) ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Když se loupí s grácií a jen po troškách, stává se z krádeže uměleckého díla inspirace. Sokolovovi se podařilo inspirovat se Tarantinem a jít vlastní cestou. Propracovaný vizuál se umně snoubí s hudebním doprovodem a spolu vytváří krásnou kulisu pro krvavá jatka, jež se odehrávají na plátně. Některé scény jsou opravdu hodně vychytané, ale k vrcholu patří záchrana matky. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Pohádka o nesmrtelných Rusácích , kteří přežijou několik střel z brokovnice, můžou chodit s nohama rozvrtanýma vrtačkou, nezabije je ani několik ran kladivem do hlav , neuškrtíte jich a přežijou i to, když po nich hodíte televizu. Pokud někdy Rusáci budou točit Terminátora tento režisér je ideální volba. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama