Reklama

Reklama

Nicky Larson: Agent amatér

  • Slovensko Nicky Larson: Agent amatér (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nicky Larson (Philippe Lacheau) je mimořádný soukromý detektiv, který se proslavil také jako neporazitelný pouliční bojovník či neomylný odstřelovač. Často bývá pověřován řešením úkolů, s nimiž si nedokáže poradit nikdo jiný na světě. Za pomoci své partnerky Laury (Elodie Fontanová) nabízí zákazníkům výjimečné služby, přičemž všechny jsou víceméně velmi nebezpečné. Ale i takový slavný profesionál jako Larson má jisté osobní nedostatky - často podléhá obzvláště silné náklonnosti k něžnému pohlaví, což nejen ohrožuje výsledky jeho práce, ale i šíleně zlobí jeho partnerku Lauru. Jeden z jeho významných klientů ho jednoho dne pověří náročným úkolem: je třeba zajistit bezpečnost vznešeného Kupidova parfému, vůně, která udělá každého, kdo jej použije, absolutně neodolatelným. V důsledku chvilkové Larsonovy nepozornosti však legendární parfém padne do rukou zločincům. Nicky Larson musí božský parfém získat zpět a regenerovat jeho skvělé vlastnosti, což však zdaleka nebude jednoduché ... (JOJ Cinema)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (75)

Raccoon.city 

všechny recenze uživatele

Elodie Fontan je v tomto filme neskutočne sexy. Jej úžasný herecký prejav je neprehliadnuteľný. Mala by si ponechať takú vizáž, ako v tomto filme sekne jej to viac ako blond dlhé. Scéna s výťahom a jej červenými šatami je bezkonkurenčná. V tomto filme dostala zatiaľ najviac priestoru, čo sa týka jej natáčania z francúzskeho komediálneho súboru  La Bande à Fifi ( Philippe Lacheau, Élodie Fontan, Tarek Boudali, Julien Arruti.). Škoda, že v ďalších filmoch s touto skupinou nedostáva toľko priestoru a nevyužíva sa jej úžasný herecký potenciál. ()

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Tak na Lacheauovy komedie to bylo dost slabý a kdo ví, jestli to potěší fandy původního City Huntera. Skoro žádný balónky a to tam bylo hezkých slečen dostatek :-), Nicky tam na žádný baby nic nezkouší, prostě nuda, byť chápu, že část filmu ani nemohl :-) (nicméně marné pokusy o MOKKORI mohly udělat film zábavnější) . Jen si tam častěji dobírá Lauru (Kaori) a to je vše. Už aby byl venku aspoň ten celovečerní animák City Hunter z letoška. Ještě má todle přijít do českých kin, ale pochybuju, že to bude mít vůbec úspěch. A navíc to možná zničí dabingem paní Veselá, co dělala předchozí Lacheauovy filmy a nechápe francouzský humor a propadák roku bude na světě. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Zase fail prekladačov u distribútora. Zjavne to ani nevideli, lebo amatér nebol. Lašóóó, pí si to a toč aj naďalej. Cítim z teba, že nie si úplny kokot, vieš si urobiť srandu, necpeš všade zberačov a s tou cicou vám to ladí. Pokiaľ nemá tie divné vlasy, vtedy vyzerá zle. Takže si jeden z mála tvorcov, ktorého komédie sa dajú pozerať, dá sa tam zasmiať, máš skvelú kameru a strih a nesereš sa do politiky. Udrž si to! 3 z 5 ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Dejme tomu, že zatím nejslabší Philippe Lacheau, co jsem měl tu čest, ale hned musím kontrovat, že v jeho případě nejslabší nerovná se slabý. Sexuchtivá krimedie, která by zřejmě fungovala i jako čistý akčňák ….svižná, bláznivá, s Pamelou Anderson za zenitem jako bonus. Dejme tomu, že jsme si úplně nesedli, co se týče humoru, ale Lacheau, Boudali nebo Fontan jsou tváře, na které se dá spolehnout. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Postava Nicky Larsona je zde vykreslena jako šovinistický, sexuální maniak, a já se na rovinu přiznávám, že už dlouho jsem si jakoukoliv filmovou postavu neoblíbil tak moc a tak rychle, jako právě tohoto ze řetězu utrženého nadržence, a to nejen kvůli tomu, že tu představuje právě takového šílence, ale hlavně kvůli tomu, že je zároveň i kurevsky vtipný, zábavný a sympatický a prostě to je jen jeho jedna velká one man show, kterou jsem tedy zrovna od frantíku vážně nečekal, ale Philippe Lacheau si zde s veškerými pravidla a mantinely vytřel prdel a skutečně tu servíruje nekompromisně vtipnou jízdu, která ovšem překvapivě funguje i v dalších ohledech, jako je akce, která je přehledná, dynamická a nečekaně nápaditá, dále pak dokáže zaujmout i zápletkou, která sice není zrovna originální, na druhou stranu je ale svižná a disponuje opravdu mnoha parádními scénami a momenty, a v neposlední řadě k oné celkové zábavnosti nemalou měrou přispívají i ostatní postavy a jejich herečtí představitelé, které lze označit též za skutečně výrazné a rozhodně nenudící figurky. Mě zkrátka tento francouzký úlet naprosto odrovnal, má koule, má styl, bavil jsem se jako totální úchyl od první do poslední minuty, postava Nicky Larsona je geniální, a i když je jasné, že upnuté publikum se to bude snažit celé nekompromisně znemožnit, potenciální divák by se tím neměl nechat odradit, byla by to totiž chyba. Perfektní zábava! ()

Galerie (14)

Zajímavosti (24)

  • Élodie Fontan (Laura) po filme povedala: "Natáčanie filmu ma veľmi bavilo a táto rola Laury bola pre mňa darom. Bola som nadšená a nikdy som sa tak nebavila s postavou ako s touto. Ak sa náhodou bude natáčať dvojka, ani sa nepozerám na scenár, podpíšem to hneď." (Raccoon.city)
  • Élodie Fontan (Laura) si spomína, že na nápad natočiť film podľa známeho japonského komiksu prišiel vo vlaku, keď cestovali na propagačné turné k filmu Bláznivá dovolenka (2015), hoci nikto z nás netušil, či by mohli získať práva na natáčanie. (Raccoon.city)
  • Hoci veľa ľudí, fanúšikov pôvodnej série a filmových kritikov pred uvedením do kín film kritizovali, po jeho uvedení v drvivej väčšine svoj názor zmenili o čom svedčí aj fakt, že film vo svojom premiérovom týždni vo francúzskych kinách vystrelil na tretie miesto v návštevnosti a v prvej 20-ke sa držal skoro dva mesiace. V roku 2019 išlo o siedmi najnavštevovanejší francúzsky film vo francúzskych kinách. Ešte väčší úspech dosiahol pri svojej televíznej premiére na stanici M6, keď si ho pozrelo až 2 249 000 divákov, čo vytvorilo v najsledovanejšom primetime 11,6 percentný podiel na trhu, čo je pri množstve a kvalite francúzskych staníc veľkým úspechom a stal sa vlastne v celom Francúzku druhým najsledovanejším programom a v ten deň najsledovanejším francúzskym filmom. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama