Reklama

Reklama

Městský lovec

  • Česko Soukromé očko (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh poslání městského lovce začíná na pevnině, ale než se nadějeme, octneme se s hrdinou (Jackie Chan) na zámořské lodi. Mistra kung-fu si najme milionář, který hledá svoji ztracenou dceru. Stopy vedou k luxusní jachtě, kde se kromě hledané dívky nachází skupina teroristů, chystající se zmocnit lodě. Náš hrdina se několikrát octne ve svízelné situaci, ale díky přátelské pomoci (v této roli je na plátně jeho předchůdce Bruce Lee) samozřejmě zvítězí a Jackie Chan opět dokáže, že humor a bojové scény pospolu dělají z jeho filmů živé legendy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mega ujetá záležitost ke které se údajně nehlásí ani Jackie Chan. Na tenhle film je potřeba se naladit. Pokud vás irituje Asijský humor, tak si WTF? budete říkat každých pět minut. Naštěstí na tři trapný vtipy připadne i sem tam nějaký povedený a režisér Wong Jing potvrdil, že akci točit umí. Navíc na straně záporáků je moje oblíbená béčková dvojka Richard Norton a Gary Daniels, takže úplně odjebat to nemůžu, ale zase ty původní čtyři hvězdy byly ode mě přeci jenom trochu přehnaný, takže neutrální lepší tři hvězdice jsou tak akorát.65% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nic pro toho, kdo bere film vážně a hledá v něm niterné prožitky. Protože toto je do extrému vyhnaná groteska plná šílených nápadů, infantilních vtípků, geniálních soubojových skopičin a turbonadsázky. Po výborném prologu sice přijde poněkud slabší rozjezd, ale právě ten vám poskytne čas naladit se na správnou frekvenci, takže v okamžiku, kdy se hrdinové ocitnou na lodi a rozjede se téměř nepřetržitá a notně ztřeštěná akce, můžete si naplno vychutnat grandiózní zábavu, která nemá daleko do řádění Toma a Jerryho. Ovšem s tím, že Tom a Jerry si nikdy netroufli na tak nic tak ujetého jako je třeba videoherní souboj. ()

Reklama

F.man 

všechny recenze uživatele

Tak tohleto je vážně Úlet s velkým U, ve kterém záleží jen a pouze na divákovi, jak mu Wongova šílenost sedne. Buď ho totiž přemůže trapnost Hong Kongského huumoru, nebo se naopak bude všem těm situacím a vychytávkám celých 93 minut skvěle smát. Já skončil tak na půl cesty, zejména protože mi hodně dlouho trvalo než jsem na tuhle hru přistoupil. Pak to byl ale vážně zážitek a i když nebudu Městského lovce vyhledávat - pokud se mi namane šance jej někde znovu vidět - budu se těšit. City Hunter! ()

haj 

všechny recenze uživatele

Asi nejztřeštěnější Jackieho film a to vzhledem ke ztřeštěnosti některých jeho dalších filmů je už opravdu co říct. To vede k tomu, že diváci se dělí na dvě skupiny- jedni film milují, druzí ho po pár minutách vypínají (kampak asi patřil recenzent Cinemy). Já na druhou stranu se řadím do první skupiny a City Hunter patří mezi mé oblíbené Jackieho filmy, protože moc filmů mě v životě tak nerozesmálo jako právě tento. Je to zkrátka nepřetržitá záplava humoru, akce a všeho, co máme na Jackiem tak rádi. Moje oblíbené scény jsou boj ze Streetfightera, scéna s Bruce Leem a závěrečný souboj s Richardem Nortonem. A samozřejmě všechny Jackieho sny, bězvědomí přece jenom nemusí být tak špatný. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Šílenost, kterou jsem nerozdýchal, protože na mě byla přece jen moc infantilní a dementní. Jackie se také k hotovému filmu neznal a v tisku napadl jeho režiséra Jing Wonga, který kontroval tím, že Jackieho zkarikoval ve svém následujícím filmu VELKÉ RIZIKO s Jetem Li. Extrémně trapný groteskový humor (strašlivé přehrávání, neustálé pády ze stoje na záda) jen stěží vyvažují souboje nahuštěné do druhé a třetí třetiny filmu, ze kterých zaujme především ten s Bruce Leem a ten "videoherní". Jednu hvězdu dávám hlavně za hezká děvčata. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (9)

  • Ryu Saeba (Jackie Chan) ve filmu řídí prototyp Mitsubishi HSX, ze kterého se později vyvinul sériový model 3000GT. Na konci filmu je navíc na chvíli vidět prototyp Mitsubishi mR. 1000, jež automobilka postavila pro Tokyo Motor Show v roce 1991. (Raztubyl)
  • Jméno postavy E. Honda ze hry Street Fighter muselo být ve filmu změněno na E. Honde, a to kvůli smlouvě, kterou měl Jackie Chan dlouhodobě podepsanou s automobilkou Mitsubishi. (Raztubyl)

Reklama

Reklama