Reklama

Reklama

Kvílení vlkodlaků II

  • Česko Vytí vlkodlaků 2: Tvá sestra je vlkodlak (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Stefan (Christopher Lee) patří k předním znalcům okultismu. Záhadná smrt populární novinářky Karen White v přímém televizním přenosu jej zavede na stopu vládkyně vlkodlaků Stirby (Sybil Danning). Když Stefan zjistí, že její smečka už je imunní vůči stříbru, vypraví se společně s Kareniným bratrem Benem a její kolegyní Jenny Templeton (Annie McEnroe) do vlkodlačího sídla na hradě Jezeri. Jsou odhodlaní utkat se s krvelačnou Stirbou, protože dobře vědí, že osud Karen může potkat kohokoli z nás... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No tak jediné co mě zde zaujalo trošku víc je asi účast českých herců v tomto velmi nepodařeném pokračování. Masky vlkodlaků stejně jako kožešinové rukavice jsou spíše k smíchu, možná i pláči. Dějově to stojí za starou belu, ale nebudu tvrdit, že jsem se u toho párkrát nezasmál. Každopádně tento výtvor hodnotím jako jeden z nejhorších dílů celé série. Ani Christopher Lee to nedokázal zachránit svým podprůměrným výkonem. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Pojďte kvílet u pokračování filmu který, pro své vlastní blaho, pokračování nikdy mít neměl. Tvůrci filmu vám představí vlkodlaky tak, jak jste je ještě nikdy nepoznali. V lidské podobě štěkají a dělají he-já-he-já-he-já-há-há přesně jako indiáni a ve vlkodlačí podobě chrochtají, aby dali jasně najevo jaká jsou to vlastně prasata. A to oni jsou, jelikož vlkodlaci v tomto filmu 90% času souloží a 10% času dostávají na budku od úplně každého, kdo si na ně troufne, protože neumí vůbec nic. Poznejte vlkodlačí vládkyni v kostýmu jako popová hvězda sedmdesátých let, která má tak úžasné čtyřky, že vám je režisér ve stejném záběru ukáže asi 24x, až budete mít pocit, že se vám sekl film. Zjistěte, že má lepší prsa, než její milenka černoška a i než ostatní vlkodlačice, jelikož dudy tam ukáží všechny. Poznejte přeměnu tak dokonalou, že se ve filmu bude její záběr opakovat vždy, když se někdo přemění a opět se budete bát, že se sekl film a Vám vystřelí oči z důlků jako Krytinářovi, který tak dopadne, jelikož ztratí špunty do uší. Kochejte se pohledy na cca 100 vlkodlaků, kteří vypadají všichni úplně stejně a v záběru jsou vidět max dva, protože více kostýmů filmaři neměli. Poznejte muže, který nosí celej film jedno oblečení, i když ve filmu uběhne pár měsíců. A nakonec si položte otázku - Proč herec jako Christopher Lee hraje v takovém skvostu? Asi ho ohrožovali pistolí nebo na něj vyhrabali nějaké strašlivé tajemství. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Poměrně zábavná a dost milá blbůstka. Ultrabéčko (možná na hranici céčka) s hodně, hodně jednoduchým příběhem, který si s ničím neláme hlavu. Má to příjemný nádech gotična, erotiky a Eda Wooda :-). Masky ač jsou fakt dost směšné (Švankmajer se přesto dost snažil) tak mě strašně bavilo je sledovat a očekávat, s čím film zase přijde. Zajímavý střih. K tomu nějaké ty české lokace (orloj) a záplava československých herců s Jiřím Krytinářem a Janem Krausem (ten je dost hustej) v čele. Jak říkám, je to blbost, která by si objektivně zasloužila možná ještě menší hodnocení, než tady má, ale mě to tak nějak sedlo a dost mě to pobavilo. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

UPDATE 2020: A tak jo - Vlci z Vlkova v Transylvanii Českého Krumlova. -------Absolutní béčko. Špatné herecké výkony a primitivní děj. Jenže se to celé točilo v Československu a jsou tam věci, které jen tak běžně v hororech k vidění nebývají. Předně potěší české reálie a také štěky některých českých herců. Třeba Jirka Krytinář tam má docela zajímavou roličku. A jestli mě zrak nešálí tak jsem tam viděl i Kelišovou ze Slunce, sena ... ! Další důvodem proč se na Howling 2 podívat je opravdu sexy hlavní záporačka. Vůbec nahoty je ve filmu docela dost. Vlkodlačí sex se jen tak nevidí. Krom toho kdy se vám poštěstí vidět vyhřezlé oči a střeva Jirky Krytináře? Kvílení 2 je opravdu pěkná rarita. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem leccos! A stejně mě to dostalo. Kvílení vlkodlaků 2 (s opravdu debilním podtitulem „Tvoje sestra je vlkodlak") dějově začíná tam, kde první snímek skončil, přesto režijním stylem a kvalitou na něj absolutně nenavazuje. Scénář je jedna velká žumpa, která se jednak snaží snad úplně překopat celou mytologii okolo vlkodlaků a pak se v tom zmatku sama ztrácí, potom taky obsahuje opravdu strašné dialogy, při jejichž odříkávání je vám charismatického Christophera Leeho docela líto. A že kromě něj jsou všichni herci z filmu do jednoho totální prkna, už jen přidává k celkové zábavnosti tohohle braku. Ano, zábavné je to zaručeně, ale kvalitu v žádném případě nečekejte. Co můžete čekat, jsou exteriéry natáčené v Čechách a hrstka českých herců, z nichž vám minimálně Jirka Krytinář v roli bojovného trpaslíka přiroste k srdci. Jan Kraus samozřejmě hraje slizouna, což se k jeho vzezření náramně hodí. Poslední má poznámka míří ke střihu, protože ty nemístné a směšné prolínačky byly opravdu třešnička na dortu a poslední kapka tvůrců při boření serióznosti tohohle hororu, na který se někdy milerád znovu podívám, nicméně už jen jako na komickou prasárnu z ranku „so bad it's good" filmů. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (16)

  • Christopher Lee uviedol ako dôvod, prečo si zahral v tomto filme, fakt, že si pred tým ešte nikdy neúčinkoval v snímke o vlkolakoch. (beso74)
  • Film sa natáčal v Českom Krumlove na Širokej ulici, ale môžeme v ňom vidieť interiér kostola sv. Víta. Zaujímavosťou je, že do prostredia Českého Krumlova bol pridaný Pražský orloj. (Zdroj: denik.cz) (Raccoon.city)
  • Komparz filmu bol zložený poväčšine z početnej skupiny krumlovských Rómov, čo malo vytvoriť ilúziu, že sa dej odohráva v Rumunsku. (Zdroj: denik.cz) (Raccoon.city)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno