Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Nová ředitelka se snaží srovnat do latě neukázněné studenty na „škole sexu“, o které si už cvrlikají i vrabci na střeše. Otis nechce, aby se provalily jeho tajné pletky. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (119)

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je už výrazně slabší. Otisova sexuální poradna tu vážně moc chybí. Chápu, že to stále nemůže být to samé, ale bylo to prostě originální. Je tu taky bohužel o dost víc buzerantů. Jediný vztah, který mě zajímal, byl Otis a Ruby. Jinak ostatní byly spíše otravné. Nová ředitelka je strašně nesympatická, ale na druhou stranu její nová pravidla jsou moc fajn, taková pěkná změna. Povedla se tu i složená hudba. A aspoň se vyřešil vztah s tím otravným vozíčkářem. Celkově mě nejvíc bavily jenom dva díly, od kterých jsem se nemohl odtrhnout. Jinak vážně takový průměr. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

mám sice trochu problém s tím jak tvůrci v rámci třetí série řeší některé situace (celá ta školní záležitost s Hope) a jak nakládají s některými vztahy (vztah Otise a Maeve,který začíná smrdět tím,že se nakonec Otis ožení a s Maeve bude až mu manželka umře,nebo vztah Jeane a Jakoba,kde mi přijde,že tvůrci musí za každou cenu přijít s nějakým zvratem),ale i tak jsem zjistil,že mi tahle partička dost chyběla a celou sérii jsme dali za 2 dny.Celá řada pak jde cestou kterou nastavila druhá série,takže i když je to pořád chvílemi dost vtipné,finální vyznění je spíš hořkosladké a častěji se hraje na vážnější notu.Jsem rád za potvrzení další řady a doufám,že tentokrát alespoň něco dopadne tak jak bych si představoval...85% ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozvoj niektorých postáv, ktoré boli doposiaľ nie príliš zaujímavé, sa rozbehol skutočne pozoruhodným smerom – Michael a Adam Groffovci. Na druhej strane sa mi však zdalo, že tvorcovia posunuli Meave a Otisa a trocho do úzadia, kvôli čomu bol záver série príliš urýchlený. Stále však ide o skvelú oddychovú zábavu. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě o malinký kousek lepší, než druhá série, přesto výš nepůjdu ani náhodou. Místy je to hodně zábavné, mnohdy to však strašně tlačí na pilu, hlavně co se týká všech možných sexuálních menšin. Takže už tu nemáme jen několik gayů a leseb, ale dokonce i dvě nebinární osoby. A to už je moc i na Dwejna! Mám rád filmy s podobnou tématikou a neřadím se absolutně mezi homofobní osoby, ale čeho je moc, toho je příliš. Jestli je tohle opravdu jedno z hlavních témat na západě, tak jsem nakonec moc rád, kde jsem se narodil. Co se týče ostatních věcí, je to pořád dokola Meave s Otisem, stále strašně přehrávající Eric a hodně uspěchaný konec, který mě jen utvrdil v dojmu, co jsem napsal v mojí první větě. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí řada nejvíc teenagerského seriálu současnosti se snaží navázat na všechny nezodpovězené otázky z minula a na jejich pozadí samozřejmě klást mnoho dalších, přidat pár neobyčejných postav a rozvíjet nové linky. Některé jsou povedené a vzbuzují ve vás sympatie, některé mi nesmírně lezly krkem a hlavou mi pluly myšlenky, jestli už toho Moordalu nebylo dost. Stále ale potřebuju pár dost podstatných odpovědí, bez kterých by se mi obtížně žilo. A tak i přes veškeré neduhy nechávám i tentokrát za pět s tím, že mi to tvůrci dluží do příště. [viděno na Netflixu] ()

Galerie (66)

Zajímavosti (23)

  • V scéne, keď si Adam (Connor Swindells) pri jedení buchty zašpiní ústa, má ich v každom zábere inak zašpinené a v jednom zábere ich dokonca má čisté úplne. (F2003F)

Reklama

Reklama