Reklama

Reklama

Smrt nás spojí

(seriál)
  • USA Dead to Me
Trailer 2
USA, (2019–2022), 15 h 44 min (Minutáž: 27–39 min)

Tvůrci:

Liz Feldman

Hudba:

Adam Blau

Hrají:

Christina Applegate, Linda Cardellini, Max Jenkins, James Marsden, Luke Roessler, Sam McCarthy, Keong Sim, Edward Asner, Telma Hopkins (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Výbušná vdova pátrající po řidiči, který srazil jejího manžela a ujel, se spřátelí s excentrickou optimistkou, která tak trochu něco skrývá. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (48)

misterz 

všechny recenze uživatele

V Amerike je to vraj medzi ženami veľký hit, a ja rovnako mám z toho podobný dojem. V skratke, ide skôr o niečo hlavne pre ženy. Avšak ani chlap sa tu nenudí, niektoré scénky prekvapili svojim humorom alebo tragikomickým vyznením. Tiež treba uznať, že herečky neboli zlé a že sa tu tej klasickej otravnej šablóne, čo sa týka problémov v rodine a pri výchove detí, snažili autori vyhýbať. Aj keď nie vždy úspešne. Na slabší nadpriemer to však stačí. 70/100 ()

Skrivan 

všechny recenze uživatele

První série byla skvělá - originální, výborný černý humor, dokonale zpracovaná tematika truchlení u různých věkových skupin i členů rodiny, uvěřitelné herecké výkony... Ke konci se to však začalo ubírat podivným směrem, ve kterém druhá série vesele pokračovala. Jako bych už sledoval úplně jiný seriál, o něčem naprosto odlišném. Třetí sérii už si asi odpustím... ()

Reklama

peeteno78 

všechny recenze uživatele

Zprvu jsem se tomuto seriálu vyhýbal, protože jsem si myslel, že to nebude nic pro mě. Dnes jsem velice rád, že jsem si ho nakonec pustil. A překvapivě ani druhá řada nezklamala. Děj krásně plynul, že jsem těch deset dílů shlédnul během jednoho dne. A i když to bylo chvílemi trošku moc uřvané, tak mě to bavilo. A Christina s Lindou k sobě dokonale padly a dokázaly ten příběh utáhnout. ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

První série docela zábavná, ale druhá série se začne strašně natahovat a na konci mě ty dvě užvaněný asertivní krávy doslova sraly. Některý ženský prostě musej lhát za každou cenu, i když to není nutný - pevně věřím tomu, že manžel skočil pod auto dobrovolně a milenec si udělal dítě s jinou naprosto záměrně. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Velmi oddychový seriál, který řadím někde mezi Zoufalé manželky a Santa Clarita Diet. Na Lindu Cardellini jsem si musela trošičku zvykat, zatímco Cristině Applagate fandím hned od začátku. Potěšila i dvojrole Jamese Mardsena a hlavně jeho účast v druhé sérii.Občas i něco k zamyšlení a vůbec ne špatné. ()

Galerie (323)

Zajímavosti (5)

  • Christina Applegate začala po dotočení prvej série navštevovať terapeuta, pretože ju jej postava veľmi poznačila. (dwdb)
  • Jen (Christina Applegate) prodělala mastektomii jako preventivní opatření z důvodu genetické zátěže zvyšující riziko rakoviny prsu. Její představitelka si prošla tím samým s tím rozdílem, že zákrok podstoupila až po zjištění rakoviny v raném stádiu. (TessG)

Reklama

Reklama