Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Protože lov zvěře už není lukrativní záležitostí a větší poptávka je po prastarých sochách, vypraví se lovec Aidan McRory do džungle do polorozbořeného kláštera. Tam narazí na tygří rodinku. Tygřice se snaží jedno z mláďat zachránit a druhé nechává s otcem. Tygr napadne McRoryho a on ho zastřelí, domů si pak odnáší mládě, které pojmenuje Kumal. Malý tygřík se později dostává do cirkusu, je ale bázlivý a skákání skrz hořící kruhy ho děsí. Mezitím se do zajetí dostává i druhé mládě, které má poněkud šťastnější osud. Jeho matka, pronásledovaná lovci, ho ukryje do skalní rozsedliny, kde ho najde guvernérův syn Raoul. Okamžitě si ho zamiluje a vezme domů. Sangha, jak ho pojmenuje, dokáže dělat pořádný nepořádek, což se samozřejmě Raoulově matce příliš nezamlouvá. Ačkoli chlapec tygříka brání, Sanga je odvezen a dostává se do zvěřince, kde z něj chtějí vychovat bojovníka. Při slavnosti má být vypuštěn do arény, kde ho čeká boj s jiným tygrem. Shodou okolností je jeho soupeřem Kumal? (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

Legas 

všechny recenze uživatele

Veliké zklamání. Miluju filmy o zvířatech, ale tohle byla fakt nuda k ukousání (posledních 10 minut jsem spal). Kde jsou ty časy lvice Elsy. Tenhle film je naprosto o ničem. Prvních 10 minut je docela prima. Hry malých tygříků jsou velice pěkně a humorně natočeny, ale pak do filmu vstoupí lidé a všechno jde do háje. ()

66JIRINA 

všechny recenze uživatele

KRÁSNÝ FILM - je mi smutno z komentářů, které zde čtu. "je to právě člověk, který se všude chová jako barbar" Ze 100.000 lvů je jich pouhých 5000 tisíc, tak, že k tomu není co dodat a zabíjení nám jde dobře. Proto hodnotím film, který byl věnován s láskou právě tygrům. Děkuji za milou podívanou do tváří takové šelmě, je nádherná, překrásná. Režisér a celý štáb má můj obdiv a dávám plný počet bodů. Milovníkům zvířat doporučuji. ()

Reklama

laik_60 

všechny recenze uživatele

Pán Annaud !!! Zase trafil u mňa do čierneho, aj keď Medveď to nie je, ale príbeh dvoch tigrov osadený v zaujímavej scenérii akéhosi indicko - thaisko - kambodžského vidieka a džungle. Tento krát viac tlačil na pílu rodín a ich mladších príslušníkov. Napriek tomu s pokojom dávam 4 b. Nouž sa predsa len teším na troška (vraj) "akčnejší" Annaudov Talizman vlkov. ()

Eridan 

všechny recenze uživatele

Uz hodne dlouho - nejmin 10 let, se mi nestalo, aby mi behem filmu 2x tekly slzy. A jen pro vasi predstavu je mi 23 let a nepovazuju se za zrovna nejak extra citlivyho. Proste krasa, zase jednou neco s myslenkou, hrdinstvim a prozmenu s dobrym koncem. Vyzdvyhl bych kameru a strih, a narozdil od Tsunace se mi libila i ta vec s uchem... :-) Hodne dlouho bych premyslel, jestli bych neco oznacil za lepsi film... ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že určitě jeden ze slabších filmů mého velmi oblíbeného režiséra, ale i tak se jedná o poctivý kus dobré filmařiny za čtyři hvězdičky. Annaud opět předvedl jak brilantně dokáže pracovat s kamerou a zvířecími "herci", které si musí zamilovat i ten největší cynik. Scénář je narozdíl od staršího a dosti podobného Annaudova filmu Medvědi, daleko průhlednější a více zaměřený na mladší diváky, i tak jsem mu to ale zase sežral i s navijákem :-) jako dobrodružný příběh pro celou rodinu můžu jen doporučit a milovníci zvířat si klidně můžou hodnocení ještě zvednout :-) ()

Galerie (13)

Související novinky

Hodný, zlý, ošklivý a Usáma

Hodný, zlý, ošklivý a Usáma

15.10.2008

Taky vám už Jean-Jacques Annaud chyběl? Jeho návrat k „dobrodružnému přírodopisu“ Dva bratři se sice kdovíjak nevydařil (a určitě nedosáhl kvalit legendárního Medvěda), ale stejně je škoda, že tvůrce… (více)

Reklama

Reklama