Reklama

Reklama

Scooby-Doo na stopě

(seriál)
  • USA Scooby-Doo, Where Are You! (více)

Série(2) / Epizody(25)

Obsahy(1)

Všude je tolik strašidel! Kde je zase Scooby Doo, aby svým kamarádům pomohl vyřešit záhadu! (oficiální text distributora)

Recenze (68)

Riziko 

všechny recenze uživatele

Mimoriadne slabé príbehy s množstvom do očí bijúcich logických nedostatkov, ktoré robia akékoľvek ďalšie sledovanie neznesiteľným. Serióznosti seriálu samozrejme nepridáva takmer v každej časti sa objavujúce: "Okh, mhoje okhuliarhe, bes nikh vhobes niz nevhidhim." V porovnaní so Scooby Doo Show je to slabé ako gruzínsky čaj trikrát prevarený. ()

filmator 

všechny recenze uživatele

Hanna-Barberovský tv kreslený seriál, zábavný, vtipný, jednotlivé díly opakují podobnou formulku, ale to je u Colomba taky. Mnohem lepší než pozdější série, ve kterých jsou hrdinové malí a kýčovitě nakreslení (podobně jako paskvil Tom and Jerry Kids). Prostě - tohle je ta původní klasika, která stojí za zhlédnutí. ()

Reklama

matmanX 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem viděl několik dílů a většinu z nich jsem ani nedokázal dokoukat do konce. Nevím, jestli tohle měl být pořad pro nějaký pečovatelský ústav pro retardované, ale větší myšlenku a lepší zápletku má i Teletubbies. Všechny díly jsou naprosto stejné s jediným rozdílem, že někdy chytá hrdiny Yetti, jindy Drákula nebo některé z tisíců monster, které jsou buď úplně převzaté z jiných filmů, nebo vzešly spojením několika. Oni hlavní "hrdinové" jsou velice nesympatičtí, ale toho užvaněného psa s IQ tykve jsem doslova nesnášel. Vysoké hodnocení přikládám za vinu tomu, že většina lidí hodnotí jen z nostalgie a vzpomíná, kdy se jako šestiletí dívali na seriál na německých stanicích. Jednu * dávám za pár odkazů na horory, které aspoň trochu pobavily. ()

Jožin 

všechny recenze uživatele

Opäť rozprávka na ktorej vyrastal takmer každý. strašne rád som to pozeral a hádal kto by mohol byť zločincom pod maskou. Len niektoré časti boli tak blbo spravené, že ste vedeli kto je tým zločincom, také časti som nemusel. je to naozaj klasa seriál k popukáni, hlavne keď sledujete Shaggyho a Scoobyho :-) !!!!! ()

Melies 

všechny recenze uživatele

7 / 10 Väčšina z nás má už detstvo nenávratne za sebou a časy, keď sme skalopevne verili, že za každým rohom číha smrťka a pod každou posteľou prebýva strašidlo, sú už dávno preč - o to viac môžeme byť šťastný, že hlavná sila tohto seriálu netkvie v jeho deji, či v technickom spracovaní, ale v tom, že nám tieto bezstarostné časy pripomína. A to je vlastnosť veľmi ojedinelá - ojedinelá a potešujúca. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (35)

  • V prvej epizóde prvej série, keď Daphne otvorí dvere a zjaví sa v nich Čierny rytier, chýba mu na prilbe červený chochol. (Carol Pifková)
  • Postava Freda byla pojmenována podle tehdy výkonného ředitele firmy CBS Freda Silvermana. (helloween93)

Reklama

Reklama