Reklama

Reklama

Black and Blue

  • USA Black and Blue (více)
Trailer 1

Akční thriller Black and Blue pojednává o začínající policistce (na Oscara nominovaná Naomie Harrisová), která na svou služební kameru nevědomky zachytí vraždu mladého drogového dealera. Když si uvědomí, že ji spáchali její zkorumpovaní kolegové, spojí síly s jedinou osobou ze své komunity, která jí nabídne pomoc (Tyrese Gibson), zatímco prchá nejen před zločinci bažícími po pomstě, nýbrž i před policajty zoufale usilujícími o zničení inkriminující nahrávky. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (123)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Black And Blue" má potenciál, no nemá dobrú réžiu a dobré nápady, ktoré by z toho mohli urobiť niečo silnejšie a zaujímavejšie. Vnútorne som dospel k presvedčeniu, že tento film mal byť "Run All Night". Potom by to fungovalo lepšie. Naomie Harris je podľa mňa dobrá vo svojej role, vie čo má tomu ponúknuť a nie je hlúpa.Osobne by som si možno viac užil, keby pôsobila trošku akčnejšie a metodicky. Je to bývalá vojačka. Takže má priestor na to, aby ukázala oveľa viac zo svojich schopností. Pretože 2 turnusy v Afganistane nemohli spôsobiť, aby len utekala a kryla sa. A na konci trošku možno aj bojovala. Mohla toho priniesť viac. Frank Grillo ako zloduch je skvelá voľba, no pôsobí absolútne nezničiteľne. Vezmime si, že dostane 3 rany latou s klincami, spadne z druhého poschodia na kapotu auta, dostane aspoň 10 rán kovovou tyčou a ten chlap nemá problém vstať. Nevadí mi jeho osobnosť. Ale vadí mi, že z neho tvorcovia urobili pána nesmrteľného. Tyrese Gibbson je podľa mňa v pohode a jeho postava sami aj úprimne páči. Rovnako skvelý je aj Mike Colter, no v jeho prípade by som si prial, aby mal nezničiteľnosť Franka Grilla. Pretože to by bol odrazu úplne iný film. Príbeh ako taký je v pohode, no myslím si, že ho dokážete relatívne jednoducho predvídať. Viete, akú bude mať kto rolu a aj k čomu dospejeme na konci. Funguje to? Ako ľahký krimi thriller je to okey. Myslím si, že jedno pozretie tomu kľudne venujte. Ale moc od toho neočakávajte. Hodnotenie: C+ ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Co mě celou dobu strašně rušilo, bylo lámat si hlavu nad tím, jak velkej mají v tom filmu všichni problém jakkoliv soudně přemýšlet a chovat se. Jedna do děje pasující náhoda ve scénáři navíc střídá druhou, a hlášky nemají daleko k machrování dětí ve školce, ale co už. Je to béčko jak řemen, akční scény stojí za to, a nudou jsem kupodivu netrpěl. Fifty fifty. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Ucházející policajtský film zkřížený s thrillerem o falešně obviněné postavě na útěku. Do Ayera tomu chybí propracovanější postavy a scénář ničím nepřekvapí, ale snaha vyprávět dospělejší příběh o skutečných problémech tu vidět je. Navíc je to dynamicky natočeno, akce má svoje momenty a povedlo se obsazení. Harris si získává sympatie jako idealistický nováček, který se ale umí o sebe postarat a Grillo jako zkorumpovaný polda (bohužel ničím výjimečný) jen potvrzuje, že se pro tyhle role narodil. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Obstojné řemeslo s extrémně snaživou a výborně hrající Naomie Harris, která dokazuje, že dokáže být nejen hezkým talismanem nových bondovek, ale zvládá spolehlivě i plnokrevnou hlavní roli v drsném policejním akčňáku, který občas pokukuje jako Ayerovka, chvíli to hřmí jako Johannson ze Sicaria, ale kvalitativně to není ani jedno. Místy rozpačitý scénář zachraňuje getto feeling New Orleans a překvapivě dravé akční scény, Malé plus za přímočaře načrtntou rasovou problematiku a nepřiměřené chování policie. Což je věc velmi aktuální. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Príbehom nič extra, ale musím uznať, že je to celkom dobre natočené, atmosféra tomu tiež nechýba. Je to v podstate od začiatku až do konca taká naháňačka, aby hlavná hrdinka neudala svojich skorumpovaných kolegov, ktorých nachytá pri vražde. Frak Grillo ako záporák to dobre hraje veď ma už nacvičené s iných filmov, ale tým, že je ten film postavený ako naháňačka, tak ma práve že celkom dobre tempo, fajn plynie a tým pádom nuda nehrozí. 70% - 3* ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v meste New Orleans, v americkom štáte Lousiana. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno