Reklama

Reklama

Fantasy Island

  • USA Fantasy Island (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Ve filmu studia Blumhouse nazvaném Fantasy Island mění charismatický pan Roarke v luxusním, leč odlehlém tropickém rezortu tajné sny svých šťastných hostů ve skutečnost. Když se však fantazie stanou noční můrou, musí hosté záhadu ostrova vyřešit, aby si útěkem zachránili život. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 6

Recenze (235)

TheEvilTwin odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak může mít Blumhouse v produkci filmy jako Neviditelný, Get Out a další, a potom s propastným rozdílem takové stupidity jako Fantasy Island. A to jsem si myslel, že Black Christmas byly katastrofa, jó tohle bylo ještě tragičtější. Nemá to hlavu ani patu, je to ukecané až hrůza, o atmosféře se nedá ani mluvit a těch 5 herců tomu moc nepomáhá. Raději sledovat hodinové páření motýlů než tohle. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Blumhouse by tu mal byť ako nezávislé štúdio prinášajúce malé horory s myšlienkou alebo aspoň niečo svižné a nápadité s nižším rozpočtom. Fantasy Island ale pôsobí ako drahý nepodarok veľkého štúdia, kde sa scenár v tomto prípade písal za účelom oslovenia širších más, bez invencie a nápadu. Mytológia tohto sveta je tak nedotiahnutá, že sa výsledok ale bude páčiť úplnému minimu divákov. V podstate film môžete brať aspoň ako módnu prehliadku s Maggie Q, pretože Fantasy Island nefunguje ani ako terč pre recesiu. Bohužiaľ nezodpovedané otázky nepatria do súdka mindfuckov, ktoré si nárokujú na diskusie, to len samotní scenáristi ani nevedia, aké pravidlá vytvorili pre svoj fikčný svet. ()

Reklama

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to jako ulepenej splácanec totálních nesmyslů, napatlaný malým rozmazleným frackem o výtvarný výchově v první třídě, jenž si to dílo pyšná a naivní matka vyvěsí doma v kuchyni vedle ledničky (v tomhle připadě tvůrci, co si toto monstrum vůbec dovolí vyslat do kin a myslí si, že z hovna bude hit). Připadalo mi, že koukám na čtyři úplně odlišný na sebe nenavazující filmy a chvílemi se mi zdálo, že čumim na nějakou špatnou variaci Skuby důa. Spatlanina hoven toto. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

"Thriller / Horror, charismatický pan Roarke"... Jaký méněcenný mentál probůh přiřazuje tyhle nálepky a píše podobné cancy? Já si zprvu na několik vteřin bláhově myslel, že by Fantasy Island mohl mít mysteriózní až halucinační náboj příbuzného druhu, jako třeba kultovní seriál Lost, který jsem kdysi v pravěku sjížděl dabovaný v bedně. Ale i když se z něho nakonec vyklubala otravně výchovná, moralizující a patetická slátanina pro mládež, námět nebyl úplně špatný. Ale víc než slátaninu pro mládež od filmu opravdu nečekejte. A tomu odpovídají i herecké výkony všech herců ve filmu použitých. Ani Maggie Q mě coby sterilní měštka vůbec neoslnila. Ovšem nejhorší ze všech byl Mr. Roarke, dle scénáře měl asi působit aristokraticky a zlověstně. To by ho ovšem nesměl hrát nějaký oplácaný a připrclý kašpárek, který svým vzezřením, chůzí i mluvou působil ze všeho nejvíc jako mexický venkovský nádeník z kalifornské plantáže. ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Že točí BludnýHouse fakt bludy jsme se už několikrát přesvědčili. Get Out, Nope, Sinister, Halloween, Černý telefon.. ano, tohle a mnohem více Jason Blum produkuje [stále musíme ocenit, že ten chlap umí držet budget na hraně, a za málo peněz hodně kvalitních marží, ten židák to prostě umí..], ale pak se posere něco takového, co se nedá nazvat nic jiným než vše, co bylo na šesté řadě Ztracených špatně. Když už by Čedok vytvářel zájezdy na tenhle ostrov potěšení, nebo snadno splnitelných přání, krom kurev v bazénu bych si přál, ať mi splatí hypotéku a dluhy, do toho bych si přál aspoň o 10 kilo schodit, i když stará by řekla 20 kg, nu což, a celoživotní zásobu zmrzliny Ben a Jerry's, nevztahoval bych se žádných námitek, prodal bych svoji duši, a nechal bych se hýčkat taiwanskými ostrovankami. #odpadnísklizeň [2023] ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • O účasti ve filmu vyjednával i Dave Bautista. Měl si zahrát jednoho z účastníků předchozího turnusu, který ale pořád proti své vůli vězí na ostrově. (Petr.Kocfeld)
  • Natáčalo sa v januári 2019 na Fidži. (Game90)
  • Protože je film z dílny notorického šetřílka Jasona Bluma, stál i navzdory exotickým lokacím a několika známým tvářím v obsazení pouhých sedm milionů amerických dolarů. (Petr.Kocfeld)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama