Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá romantická komedie o nejpodivnějším milostném trojúhelníku.  Jake Schram a Brian Kilkenny Finn jsou svobodní, pohlední a úspěšní mladí muži z módní newyorské čtvrti Upper West Side. Už od dětství jsou nejlepšími kamarády. Poklidná idyla jejich spokojených životů vezme za své ve chvíli, kdy se do města vrátí jejich dávná společná kamarádka Anna. Oba se do ní zamilují a letité přátelství nezadržitelně přerůstá v lítý souboj o srdce vyvolené dívky. Už tak chaotickou situaci milostného trojúhelníku navíc komplikuje fakt, že Jake je rabín a Brian katolický kněz... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (328)

T2 

všechny recenze uživatele

U mňa je tento film mierne sklamanie asi som od trojice Norton-Stiller-Elfman čakal až príliš moc ich milostný trojuholník je budovaní na dobrej úrovni ale škoda že je tam zafixovaná šablónová postupnosť v tom ako sa každý každému bojí povedať svoje skutočné city k danej naklonenej osobe a potom sa to klasicky zamotá až sa všetci pohnevajú - potom sa samozrejme aj odhnevajú a máme tu šťastný koniec a všetko je tým pádom ako má byť. Nuž ani kresťania a ich medziľudské vzťahy to fakt nemajú ľahké. A na Nortonov režisérsky debut to nie je vôbec zlé. ║Rozpočet $29miliónovTržby USA $37,047,880Tržby Celosvetovo $59,945,183 ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„V New Yorku žije 8 milionu lidí, ale když jsme byli spolu, přišli jsme si jak na vlastním ostrově.“ - „Ale New York je ostrov.“ - „Já se tady snažím rozprašovat kouzelný prášek!“ - „Moc se omlouvám. Povídejte a rozprašujte.“ A že to bylo nějakého rozprašování…Film nenudí, ale na to, jak je dlouhý, toho zase tolik nenabízí. Ne že by bylo až tak moc cítit, že jde o Nortonovu režijní prvotinu, ale převážně pohodová atmosféra a místy podařené scény trochu táhne dolů až nechtěně úsměvná předvídatelnost spolu s malou účastí humoru. Nebo u mě byla až moc vysoká očekávání. Pořád to sice docela funguje jako snímek o mužském přátelství, do kterého vstoupí žena, avšak na můj vkus tam bylo toho sentimentu až moc. A tak hlavní důvod, proč se na film podívat, je malá, ale podařená role pro Miloše Formana (kterého budí zrovna, když se mu zdálo o matčiných klobásách!). Celkově pouze lepší 3*. „Povězte mi upřímně. Kdybych vám řekl, že vás miluju, a že kvůli vám všechno hodím za hlavu, co byste odpověděla?“ - „Dobrou noc, Paulie.“ ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

na oboch poliach - romantických komédií a režijných debutov hereckých hviezd - film pôsobí ako svieži nadpriemer, má šarm, vtip, pohybuje sa na "romantické filmy" v mierne netradičných vodách náboženstva a tak môže priniesť pomerne zaujímavé otázky do oblasti vzťahov a pod. a má peknú elfmanovú, sympatického nortona a vtipného stillera . . . kto by povedal, že drsňák norton, ktorý do pamäti vojde hlavne z Kultu hákového kríža, Prvotného strachu, Fight clubu alebo 25. hour natočí takúto zábavnú romantiku? Možno len ten, kto si spomenie na jeho úplne prvú filmovú rolu v svojsky allenovsky podanej variácii na romantické muzikály Everybody says i love you, kde si zahral snúbenca Drew Barrymore :) ()

Melies 

všechny recenze uživatele

9 / 10 Výborne obsadená, výborne natočená a výborne napísaná romantická komédia, ktorá vás, teda ak nie ste zarytý cynik, očarí svojim nezameniteľným šarmom a noblesou. Otázky lásky sa tu preplietajú s otázkami viery tak nenásilne, že by ste scenáristovi najradšej ruky vybozkávali. Samozrejme, obrovskú zásluhu na tom má aj Edward Norton - ten len potvrdzuje povesť jedného z najvšestrannejších filmových tvorcov súčastnosti a ja verím, že od neho ešte môžeme čakať veľké veci. Či už pred kamerou alebo v jej závese. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Důvtipná romantická komedie začíná jako až "slapsticková" groteska, načež plynule předává otěže milým citům znovushledání, kamarádství a randění (to poslední záhy rozhodne, není o žádném přelétavém dilematu). Vkusně (humorně a pozitivně) pojaté rozdíly vyznání a víry nicméně kromě úvodního rozestavení protagonistů představují spíš neokoukaný "kolorit", působící sice nějaké tlaky z vnějšku, ale ve výsledku nerozhodující. Výborné herecké kolegy si vodí neodolatelná Jenna Elfman. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (14)

Reklama

Reklama