Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá romantická komedie o nejpodivnějším milostném trojúhelníku.  Jake Schram a Brian Kilkenny Finn jsou svobodní, pohlední a úspěšní mladí muži z módní newyorské čtvrti Upper West Side. Už od dětství jsou nejlepšími kamarády. Poklidná idyla jejich spokojených životů vezme za své ve chvíli, kdy se do města vrátí jejich dávná společná kamarádka Anna. Oba se do ní zamilují a letité přátelství nezadržitelně přerůstá v lítý souboj o srdce vyvolené dívky. Už tak chaotickou situaci milostného trojúhelníku navíc komplikuje fakt, že Jake je rabín a Brian katolický kněz... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (328)

Richie666 

všechny recenze uživatele

Nebýt těch posledních dvaceti minut, kdy příběh začíná lehce polevovat, aby pak mohl vykrystalizovat v naprosto sladkovodní pamok, dal bych třeba i pět. Spíš ale asi ne :) Každopádně Edward se opět snažil a bylo to fajn, stejně jako Jenna Elfman. Náboženství je zakomponované tak, aby nevadilo, což neberu ani jako plus ani jako mínus. Celkově určitě příjemná podívaná. ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Wow. Tak som čakala, že si odbijem dve hodiny blbej komédie s nie veľmi obľúbeným Stillerom, kvôli Nortonovi vydržím. Nie. Veľmi dobre som sa bavila. Pohladila ma aj otvorená reálnosť, po väčšine bez klišé. Jedno z najväčších prekvapení, aké som pri filme zažila. Norton je síce stále lepší herec(neviem, či by som ho chcela viac ako charizmatického a atraktívneho kňaza, alebo by mi to bolo skôr ľúto.. :)) ale ako režisér stvoril veľmi príjemnú drámu perfektne zlúčenú s komédiou. ()

Reklama

Silverluv 

všechny recenze uživatele

Režijní debut Edwarda Nortona. Příjemná, inteligentní, zábavná komedie. Norton a Stiller v hlavních rolích předvádějí už tradičně dobré výkony, Jenna Elfman v roli blondýny však nic moc. Potěší i cameo Miloše Formana, coby z Československa prchnuvšího kněze. Škoda, ke konci už se ale příběh zbytečně natahuje. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Elmer Bernstein: 1. Please Call Me Baby - Tom Waits ,2. Heart of Mine - Peter Salett ,3. Crazy - Travis Pickle ,4. Pitseleh - Elliott Smith ,5. The Way Things Used To Be - Peter Salett ,6. Main Title - Elmer Bernstein ,7. The Three - Elmer Bernstein ,8. Faith - Elmer Bernstein ,9. Church and Temple - Elmer Bernstein ,10. Cloister - Elmer Bernstein ,11. Happiness Is - Elmer Bernstein ,12. Office - Elmer Bernstein ,13. Pictures - Elmer Bernstein ,14. It's Love - Elmer Bernstein ,15. All's Well - Elmer Bernstein ,16. Play That Funky Music (White Boy) - Wild Cherry ,17. Got To Be Real - Cheryl Lynn , ()

svik 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších filmů co jsem měl v poslední době v televizi zhlédnout. Měl naprosto vše co sem opravdu nečekal. Norton si zahrál s náboženstvím na velice skvělé úrovni a dokázal jej přenést do tak jednoduchého obsahu, to bylo úžasné. Blondýna mě uchvácela celým filmem a do toho všeho se prolínal skvělý scénář. Ben Stiller bzal svou roli v celku vážně a to bylo jediné co mne trochu vadilo více se mi líbill ve filmu Bába na zabití. No a jako perlička Miloš Forman a jeho vyprávění o Česku v 70. letech, biť velice krátké, ale vkusné. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (14)

  • Severoamerické tržby byly 37 milionů amerických dolarů, celosvětové 59,9 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama