Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství

(seriál)
  • Česko Formule 1: Touha po vítězství (více)
Trailer

VOD (1)

Série(6) / Epizody(60)

Pohled na jednu sezónu nelítostných závodů Formule 1, kde řidiči, manažeři i majitelé týmů jedou na plný plyn, na dráze i mimo ni. (Netflix)

Diskuze

Ještěřák

Ještěřák (hodnocení, recenze)

SeTTi

Coz je zcela kratkozrake, vsichni jsou masivne preplaceni a meli by se brat jako soucast soukoli a brat F1 jako complete package i s tim, ze jim sem tam nejaky trouba s kamerou vleze do satny nebo je zbulvarizuje (coz ani neni moc zapotrebi, jelikoz po sobe piloti prubezne jdou jak mala decka po kazdem zavode sezony za to ci ono na trati). Generace po nich by jim mela podekovat za astronomicke platy, ktere diky Netflixu prijdou :) Bo tahle firma za 4 roky dokazala neco, o co se F1 snazila snad 20 let, tedy prosadit se v USA a/nebo u velmi mladych divaku. Nemluve o tom, ze reklamy na spagety, Westky BeHacka, Texaco a Shell vystridaly firmy 21. stoleti jako Tezos, Cryptocom, Crowdstrike, Darktrace aj. Kimi je kapitola sama pro sebe, vyhyba se vsemu a vsem :) Jezdecky mi tam chybet nebude, byl to takovej vyzilej dinosaurus (Giovinazziho bez talentu si presto povodil.)

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Jestli spíše není jen pár týmů popřípadě jezdců, kteří si je pustí k tělu. U takového Haasu a Williamsu je to logické - reklama. Seb se jim každopádně vyhýbal už loni. Stejně tak Kimi, ale i tak.

na příspěvěk reagoval Ještěřák

Ještěřák

Ještěřák (hodnocení, recenze)

Oni dlouhodobe nadstandardne pokryvaji par jezdcu, napr. Ricciarda, toho je v kazde serii plno. Chapu, ze ten pribeh o pomalu starnoucim sympatakovi s nenaplnenymi ambicemi a hledanim optimalniho tymu je svym zpusobem romanticky, ale uz 3 roky toci o tom samem... Takovy Raikkonen tam vlastne poradne nebyl. Asi vzdy stab setrasl a mel klid ;-)

Strasne moc casu venuji vzdy i Haasu, ale to je takovy optimalni pruserovy material. Stejne tak o Williamsu uz bylo mnoho dilu. Netflix ma holt rad outsidery.

Ještěřák

Ještěřák (hodnocení, recenze)

SeTTi

Ten serial neni o celosezonnich hajlajtech, ale o celosezonnim "guilty pleasure" vyletu do zakulisi / paddocku (a pomerne drsnem naruseni soukromi jezdcu, vcetne jejich nejpitomejsich momentu sezony). Na highlighty ze zavodu si muzes zapnout cely sled videji na YT (podle me ne uplne zajimava latka na opakovani).

Opomijenych temat bylo loni nepreberne mnozstvi (namatkou nejen Kimi, ale i zklamani kolem Piastriho, smrt FW, kontroverzni postava Masiho, navrat FA apod.) a neni proste v silach 10ti dilne serie vse timto nastolenym zpusobem kvalitne obsahnout. Asi to nebude jejich nejlepsi serie, to byla podle me trojka, deni kolem Mc Larenu napr. postrihali fakt blbe... Jinak Kimi byt soumen je nejmene 5 let vyhorely a jezdi vicemene na setrvacnik.

Na druhou stranu napr. dily kolem Cunody nebo Haasu byly fakt insidersky vyzivne. Jak se Rusaci ublizenecky srali do vseho i uprostred sezony, to jsem treba nevedel (i kdyz se to dalo cekat). Vubec kolem Haasu je dlouhodobe veselo, obdivuji Steinera, ze to jeste dava a plne chapu vyvoj jeho jadrneho slovniku :))

Bottasovi je venovano prostoru az az. Checo dostal loni celou predposledni epizodu myslim - jednu nejlepsich v celem serialu..

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Ta čtvrá řada je o ničem. Vůbec nevyužili potenciál. Pokud se člověk podívá na highlights ze závodů uvidí mnohem víc akce a napětí. Třeba vůbec neukázali jak Alík v Maďarsku zesměšnil Lewise a jak tím pomoh Oconovi. Ani zmínka o odcházejícím Kimim potažmo Sauberu obecně. To, jak se v první polovině sezóny Rici s Checkem trápili bylo vzaté jen okrajově, stejně i sešup formy Bottase.

na příspěvěk reagoval Ještěřák

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Castrator

Tak to je snad každému jasné... Vždyť se to ani nijak neskrývá. Navíc Max tam není už snad dvě sezóny, v podstatě tatík rozhodl, že v první sérii vyzněl negativně, což poškozovalo jeho značku. A v dalších už tak aktivně nevystupuje "na kameru". To je spíše nějaký recyklát pěkně starého článku, ne?

na příspěvěk reagoval Castrator

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama