Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství

(seriál)
  • Česko Formule 1: Touha po vítězství (více)
Trailer 2

VOD (1)

Série(6) / Epizody(60)

Pohled na jednu sezónu nelítostných závodů Formule 1, kde řidiči, manažeři i majitelé týmů jedou na plný plyn, na dráze i mimo ni. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (127)

slord 

všechny recenze uživatele

„Vašim najväčším súperom je váš tímový kolega.“ Veľmi dobrý dokument zo sveta F1. Aj keď F1 ako šport ma nikdy moc nebavil, tak tento dokument mi ho ukázal v inom svetle. Či už ide o odkrytie zákulisia, ktoré prináša nové informácie o celom tom svete alebo všetky tie emócie okolo. Mňa ako doteraz F1 laika tento šport naklonil na svoju stranu. Netflix priniesol veľmi dobre spracovaný dokument, ktorý ma veľmi bavil a dúfam, že do budúcna príde s ďalšími podobnými projektami. 9/10 ()

shyster 

všechny recenze uživatele

Netflix ty dokumenty prostě umí! Nikdy jsem nebyl fanoušek motoristického sportu. Přiznám se, že jsem viděl jen pár závodů formule 1 (a to asi ještě nikdy celý závod), a to je všechno. Tenhle dokument mě však chytnul a všechny 3 série (zatím jen 3 série) jsem sjel na jeden zátah. Kvalitu si to drží po všechny 3 série vysoko (a přidání Ferrari a Mercedes od 2. série zážitek jen vylepšilo). Ani ta BLM tečka na konci 3. série mě nijak nevadila. ()

Reklama

hEROic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tuhle lahůdku nemusí být člověk fanoušek F1 ani náhodou, mě doteď formule taky nezájímaly. :) Neuvěřitelně silně sestříhaný dokument do spousty skutečných drobných příběhů. Zákulisní dění hraje prim, závody dodávají potřebný adrenalin. Jedno obrovské luxusní překvapení a neskutečné těšení na další řady! 90% ()

jirijost 

všechny recenze uživatele

Skvělý napínavý seriál o zákulisí Formule 1, dozvíte se věci ke kterým se normálně nemůžete dostat. Baví mě hlavně prostředí menších týmů jako je Haas nebo Renault. Týmy jako Mercedes nebo Ferrari si dávají až moc velký pozor na pusu. První série možná o fous lepší než druhá, přesto to pořád nemá chybu. ()

Chundys 

všechny recenze uživatele

6 sérií naprosté závislosti :-) akorát si mohli trochu odpustit úplný závěr 3. série no. Jinak asi nejemotivnější a jeden z nejlepších dílů pro mne byl 9. díl 3. série, nejzajímavější a také hodně emotivní a jeden z nejlepších dílů je 9. díl 4. série. A na to že 3. série byla v covidové době, tak bych jí taky řadil mezi jednu z nejlepších, protože ty nasnímané záběry a hudba byli prostě fantastické. Ovšem všech 6 sérií je nekompromisně na plné hodnocení! Tohle se ti Netflixi povedlo na jedničku a zatím tvá nejlepší tvorba ;-) Ta hudba je super ve všech sériích! Úplně nejoblíbenější jezdec pro mne: Lewis Hamilton ale potom taky Checo Perréz, Daniel Ricciardo, Geroge Russell, Carlos Sainz, Charles Leclerc, Valterri Bottas, Lando Norris Nejvíc nesympatický jezdec a nenáviděný: Max Verrstappen!!! Hodně oblíbený šéf stáje a férový hodně: Toto Wolff Nejvíc nesympatický a fakt jako falešný šéf stáje: Christian Horner!!! V roce 2021 nejkontroverznější a jako sice zajímavý závěr sezóny a poslední závod a je pravda, že za to Max úplně nemůže, ale titul byl předán prostě zadarmo a nefér! Pořád je to nářez :-)!!! ()

Galerie (182)

Zajímavosti (7)

  • Pro druhou řadu mapující sezónu 2019 se připojily i týmy Ferrari a Mercedes, tudíž byla listina kompletní. (m@cs)
  • Jules Bianchi (kmotr Charlese Leclerca) získal jediné 2 body pro tým Marussia F1 Team za celou dobu jejich působení v F1. Konkrétně to bylo ve Velké ceně Monaka 2014. (Matej.Krajci)
  • Závodní silniční monopost se také běžně nazývá formule či formulový vůz. Toto označení pochází z přelomu 40. a 50. let 20. století, kdy FIA ustanovila („zformulovala“) nová pravidla pro závody monopostů. Výsledkem byly kategorie Formule 1, Formule 2 a Formule 3. Výraz „formule“ tedy v původním smyslu znamená něco jako „předpis pravidel“. V přeneseném významu se dnes používá jako označení pro takřka jakýkoli silniční závodní monopost. (sator)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama