Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství

(seriál)
  • Česko Formule 1: Touha po vítězství (více)
Trailer 2

VOD (1)

Série(6) / Epizody(60)

Pohled na jednu sezónu nelítostných závodů Formule 1, kde řidiči, manažeři i majitelé týmů jedou na plný plyn, na dráze i mimo ni. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (127)

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

Už první série a perfektní sonda do zákulisí stájí F1 mě uchvátila. V první sérii ještě chyběl Mercedes a Ferrari a tak bylo více prostoru pro stáje, které musejí rok co rok bojovat o udržení v seriálu. I tak ale šlo o podívanou, která tady dlouho nebyla. Po úspěchu první série a masáži fanoušků jsou v druhé řadě i stáje Mercedes a Ferrari. I když nechávájí prostor filmařům jen minimální a trochu se tak upozadily menší stáje, stále bylo co obdivovat. ()

Druury 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl extra fanousek F1. Tenhle serial to ale zmenil a ted odpocitavam dny do dalsich zavodu. Nejlepsi mi na tom prislo poznani jednotlivych jezdcu.. mozna jsem to nesledoval proto, ze jsem nevedel komu fandit. Ted mam hned nekolik favoritu a naopak i par jezdcu, ktere fakt nesnesu (Max, Leclerc,...) a nahlednuti do fungovani jednotlivych tymu a jak pracuji, spolupracuji behem zavodu je opravdu tresnicka na dortu. Epizoda z S03 s Gaslym a Grosjeanem byli absolutni top! Uzasne sportovni okamziky. 5*! ()

Reklama

Wally 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super dokumentární seriál! F1 jsem sledoval od malička...začal jsem Sennou, Prostem, Mansellem...postupně přešel k Schumacherovi, Hakinnenovi, Irvingovi, Hillovi...každý víkend strávil 2h sledováním Velké ceny. Postupem času jsem však znechucen politikařením, zvyhodňovaním bohatých stájí a úpadkem mého oblíbeného McLarenu sledování omezil jen na přečtení výsledků a následně ztratil přehled v týmech a jezdcích. Tímto seriálem se lehce vracím zpět. Trošku jsem čekal, že to půjde chronologicky závod po závodu, ale nakonec jsem si na tento způsob vyprávění zvykl a jsem s ním ok. První série byla super! Zahlédl jsem pár známých tváří jako Raikonnena, Hamilton nebo Vettela. V září kamer jsou spíše ty menší stáje, ale i tak je to velice zajímavé. Druhá řada pokračuje a udržuje kvalitu první a jako bonus přidává účast i největších stájí jako Ferrari a Mercedes. Paráda, že se je podařilo přitáhnout. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// "Racing is life. Anything before or after is just waiting." Steve McQueen se vlastně od závodníků Formule 1 příliš nelišil. Tahle dokumentární sonda do loňské závodnické sezóny možná není tak úderná, jak by si tenhle sport zasloužil, rozhodně ale podává poměrně realistický obraz světa formulí a toho, co se děje v pozadí. Pobaví střet šéfů Red Bullu a Renaultu, u částí s Ricciardem pak místy dokonce i dojme. Pro fanoušky F1 je to solidní předkrm před začátkem sezóny, ostatní by ale měli dohnat radši Sennu, protože ten je přece jen někde jinde. 7/10 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dobre spracovaný dokument, kde vám ukážu len to najpríťažlivejšie, najvzrušujúcejšie, čo F1 ponúka + rozhovory. Na druhej strane pozerať túto súťaž je minimálne z 2/3 času ozajstnou nudou, kým niekomu neodtrhne koleso alebo proste jeden nenabúra do druhého, tak je to naozaj uspávajúce, horší je už len Nascar. ()

Galerie (182)

Zajímavosti (7)

  • Max Verstappen, jezdec stáje Red Bull Racing, odmítl ve 4. sérii poskytovat štábu unikátní rozhovory a podílet se tak na seriálu. Důvodem bylo, že podle jeho názoru Netflix vytrhával věty z kontextu a vytvářel mezi jezdci rivalitu, která ve skutečnosti neexistovala. (mjech)
  • Tato epizoda přeskočila druhý a třetí závod, Velkou cenu Bahrajnu a Velkou cenu Číny, a pojednává o čtvrté a páté Grand Prix. (Kubaaa97)
  • Na projektu se odmítly podílet dva přední týmy současné F1 – Mercedes a Ferrari, což tvůrcům znemožnilo podrobně nahlédnout pod pokličku boje o mistrovský titul. Na druhou stranu tak ale více prostoru dostaly mnohdy neméně napínavé souboje ze středu startovního pole. [Zdroj: f1sport.auto.cz] (GesikCZ)

Související novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (více)

Reklama

Reklama