Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Náčelník Apačů Abahachi a jeho pokrevní bratr Ranger se starají o dodržování míru a spravedlnosti na Divokém Západě. Potíže nastanou, když si Abahachi vezme od kmene Šošonů půjčku na financování nové knajpy. Narazí na padoucha Santa Mariu, ten na něj sehraje habaďůru a práskne do bot i s vypůjčenými penězi. Oba odvážné muže pak u Šošonů očerní a obviní je z vraždy syna náčelníka Lstivého Mloka. Šošoni neváhají a vykopou ze země, pro nedostatek válečných seker, skládací židli. Westernová parodie může začít, a ušetřena nezůstane ani Leoneho klasika... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

voleman 

všechny recenze uživatele

V mém dětství sem měl tenhle film hodně rád. Je to hodně slušná parodie na všechny ty filmy s Vinnetuem a naostatni filmy s westernovou tématikou. Na to že jde o Německou parodii, tak jsou tam dobré hlášky a hlavně pár opravdu vydařených scén. Výborné postavy v čele s hlavním padouchem jsou oprvdu vtipné, a rozumná stopáž filmu způsobí to, že se dobře po celou dobu dobře bavíte a nenudíte. Pro mně je tohle prostě jedna z nejlepších parodii, ikdyž dnes už by u mně asi neobstála tak dobře, jako před 10 lety. 75% ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Uplně stejně debilní, jak je název, je taky ten film. Komedií bych to nenazval. Nazval, ale jenom kdybych byl debil. Už po 10 minutách mi bylo jasny, že to bude odpad jak vyšitej. Německá parodie, no co by se od toho taky dalo čekat. Němci znaj jenom války a anální hrátky. Tohle jak kdyby napsal nějakej puberťák. Nebo někdo, kdo si myslel, že to bude vtipny. Ale těžce nebylo, težce!!! Počet vtipných věcí je tam přesně: 0. Šel bych i do mínusu, ale to nejde... Je to smutny, když parodie je méně vtipná než, to, co má parodovat... Nechápu, že se to vůbec někomu může líbit. Možná těm, co mají rádi Kameňák... ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Německá ultra kokotina ala westernová parodie, ze které vám polezou oči z důlků…Trapnost střídalo pár povedených scének a hlášek – postavy byly vesměs skrznaskrz dementní, stejně jako samotný scénář, ale jo docela jsem se u toho i pobavil. Nejujetější indiánská dvojčata jaké jsem viděl, pobavila i mladá Uschi v podání Natalie Avelon – tu znetvořili téměř k nepoznání, no a zas její dospělou verzi celkem v pohodě zvládla Marie Bäumer. Oslík Apollo 13 nebo dávicí kobyla, Jack co svým parťákům vychlastal všechny láhváče nebo dění v Růžové Pudřence těžko zapomenutelné. Průměrná volovina. ()

danca044 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že jsem se u filmu opravdu bavila. Některé scény byly mírně řečeno trapné, ale převládalo více zábavných scén. Nejlepší hlášky: "Když jsem byla ještě malá Dimitri" nebo "Jacquelino, neblinkej nosem.", jsou prostě nezapomenutelné. Bratr Abahachiho je nejlepší postava filmu a jenom díky němu jsem si film tak užila. Parodie moc nemusím, ale tato se docela vydařila. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele

Parodie na Vinetuovky. Na jedne strane par perfektnich vtipu ("Vidis ten uplnek?", hakliva klisna "Zakelyna", ktera nemuze jet vic nez 5km/h jinak zvraci a "pokrevni zbratreni"), na strane druhe dost o nicem. Chtelo to trosku vice zapracovat na zajimavejsim deji a bylo by to za 5*...takhle jen 4*. PRIPRAVIT ZBRANEEE! pripravit zbraneee, zbraneee... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (10)

  • Režisér Michael Herbig financoval film ze svého. [Zdroj: časopis Cinema 8/2018] (ČSFD)
  • Kůň "Jacqueline" je ve skutečnosti hřebec. (dinamit_1)

Reklama

Reklama