Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otec se svým synem a dcerou se dostávají do tábora Arawak, kde si chtějí užít klidnou plavbu lodí po jezeře. Jejich bezstarostné chvíle končí ve chvíly, když se jejich loď srazí s motorovým člunem, což má za následek tragickou událost - smrt jejich otce. O několik let později se na toto místo vrací další návštěvníci, ale jejich příjezdem se zde rozpoutá krvavé peklo. (Chupacabre)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Bohužel, naprosto nezáživný a ubíjející slasher, který je navíc pěkně mizerně zpracovaný. Scénář a herecké výkony je škoda slov hodnotit, protože jsou děsivou ukázkou toho, jak by to nemělo vypadat. Shovívavý nebudu protože v první polovině osmdesátek se dají najít o dost zábavnější horůrky. Zde navíc první hodinu se opravdu nic moc neděje, krom "minimalistického" řádění vrahouna, které se spíš rozjede později. A ještě k tomu veškeré mordovačky probíhají v drtivé většině mimo kameru a vlastně jich tam tolik není. Na Sleepaway Camp je nejvíc opěvované "šokující" finále, které sice nic nevysvětluje, ale může překvapit. Zas tak kulervoucí mi ani nepřišlo, aby bylo nutné celý film přetrpět a počkat si na něj. To už rovnou "vyjůtubujte" pětiminutový souhr. Ztráta času. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já vím, že to je způsobeno i tím, že jsem měl na film tu správnou náladu, ale mě bavila jeho poetika, bavila mě jeho atmosféra, a nakonec i ten finální twist, který jsem bohužel znal dopředu, což mě trochu mrzelo. Ale to má člověk z toho, že kouká na dokumenty o slasherech. „Sleepaway Camp“ mi ale přišel jako dobrý slasher, a i když není tak explicitní, je nápaditý. ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Celý film je viac menej nudný mutant Friday the 13th a pubertiackych filmov od STV zo začiatku 90s. Dialógy sú otrasné. A čo je ešte horšie - herci sú katastrofálni. Jedni z najhorších, akých som v živote videl - fanúšikom antiherectva odporúčam hlavne telocvikára (hrá ho podľa všetkého nejaký pornoherec), trápnu nafúkanú teenagerku (prehrávanie ako sa nevidí), všetky deti (o hereckom výkone sa nedá hovoriť) a starého deda (ehm). Vraždy sú fajn; síce tuctovo nakrútené, ale gore je presvedčivé a prevedenie originálne. To ale stále nestačí ani len na priemerný horor. Koniec je to, z čoho sa budem dlho spamätávať, pričom som pravdaže vedel, kto je vrah. Len som nevedel prečo a ako. Na konci som šokovaný len tak zíral na obrazovku a znechutene mi bilo srdce. Na ten posledný záber do smrti nezabudnem. Nech je film akákoľvek vykrádačka F13, ten koniec to ospravedlňuje a hoci si to film ako celok nezaslúži, dávam 80%. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

A mne sa to pacilo. Hoci ide len o slasher /este aj ten ma podzanre/ - slashery zacali pre mna kultovym Friday13th, potom sa s nimi roztrhlo vrece, teda najma v USA - som rad ze jestvuje nejaka taka krajinka na tejto planete co sa vola ze USA - vzniklo to este v hlbokej totalite za komara /komunistov/ - no a v superiacom ZSSR by taketo horory nemali sancu, ze jo. Film zacina pomaly, tempo je take kadejake, rozplazle, - jo a ta posledna scena je extra bruta, to suhlasim. Treba pozriet. U Friday 13th slo este o planovane vrazdy, vslovene gore veci, ktore si Dzejsn aj uzival - tu ide skor o vrazdy - nahody. neplanovane, ale stanu sa aj take. Preto take vysoke hodnotenie . 74 % ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Předně - horrory 80.let mám velmi rád! Tenhle mi dlouho unikal a vidím, že právem. Žádný sex, vraždy v náznaku, atmosféra vyšuměla a kamera je těžce televizní. Nebýt mrtvol a sprosté mluvy, jeden by měl pocit, že sleduje československý film o pionýrském táboře (ve skutečnosti by ten však byl mnohem zábavnější). Většina osazenstva tábora se k sobě chová odporně a vedoucí jsou na zastřelení. Já tedy zažil vodácké tábory, naprosto skvělé, ale věřím, že někdo si prožil podobný tomu filmovému (snad kromě vražd). Hvězda za pěkné mrtvoly, druhá za nečekaný konec. Na Pátek 13. však tohle nemá ani omylem... ()

Galerie (28)

Zajímavosti (14)

  • Christopher Collet (Paul) mal pre záverečnú scénu vytvorenú latexovú napodobeninu svojej hlavy. Niekým bola ale ukradnutá. (molcan2)

Reklama

Reklama