Reklama

Reklama

Doktorka Quinnová

(seriál)
  • USA Dr. Quinn, Medicine Woman (více)
Drama / Rodinný / Western
USA, (1993–1998), 114 h 7 min (Minutáž: 43–90 min)

Tvůrci:

Beth Sullivan

Hrají:

Jane Seymour, Joe Lando, Shawn Toovey, Chad Allen, Orson Bean, Erika Flores, William Shockley, Geoffrey Lower, Barbara Babcock, Jessica Bowman, Larry Sellers (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(149)

Doktorka Quinnová se ničeho nezalekne. Nejenže se musí sama postarat o děti, hlavně však musí jako lékařka bojovat o důvěru občanů osady... (TV Prima)

Recenze (233)

klerik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál som mal jednoducho rád. Však je to western :) Najväčšie plus boli jednotlivé postavy, ktoré sa vyvíjajú a sú ľudsky nejednoznačné. Indiánska otázka bola pekne načrtnutá, rovnako ako ostatné problémy (alkohol, technický pokrok, viera). Niktoré neskoršie časti boli už tak trochu "vatovité", ale spomienky na Sullyho a Hanka :D mi to nepošramotilo... ()

DeDanu 

všechny recenze uživatele

Seriál určený dětem. Doktorka Mike řeší nejrůznější životní situace a začne být nám dospělým hříšníkům za pár dílů svým neposkvrněným morálním štítem trochu protivná. Ale děti ji a její rodinu milují. Proč? Jejich svět je ještě rozdělen na dobro a zlo, na bílé a černé. Šedé zóny neexistují. Možná by na světě bylo trochu líp, kdyby nám drobátko tohoto vidění světa zůstalo i v dospělosti. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ale hej, videl som zhruba tri série a celkom ma ten romantizujúci pohľad na divoký západ bavil. Postavy mi sadli. Drsniak Sully, krásna a dobrosrdečná Michaela, sympatická trojica detí (akurát ma nasrali, keď vymenili pôvodnú nádhernú predstaviteľku Colleen za druhú herečku, ktorá mi nesedela) a kopa zaujímavých obyvateľov mestečka. Vždycky ma bavilo, keď sa parchant Hank na chvíľu polepšil, aby bol v ďalšom diely znova za totálneho zmrda. Jednotlivé epizódy boli pekným mixom romantiky a drámy s troškou drsnosti. Po čase som seriál prestal pravidelne sledovať, pretože som na to nemal čas a potom som už nemal chuť sa k nemu vrátiť. Ale rozhodne sa jedná o celkom solídny a mierne nadpriemerný seriál. 6/10. ()

Mukl007 

všechny recenze uživatele

Když mi bylo asi 5 let, tak jsem tenhle seriál měl rád... Bohužel. Když jsem ho pak viděl v pozdějším věku, tak jsem si dal tu práci a pár dílů zhlédl, stále jsem totiž čekal, že mě chytne. Žel, nestalo se tak. Je to slátanina o nadpozemsky šikovné a hodné "paní", která, nevím proč, chodí s naprostým idiotem s ještě horším jménem. ()

Skeevee 

všechny recenze uživatele

Nemuzu za to, tenhle serial me naprosto dostal =) jsou herci, kteri maji skatulku : To je ten a ten z Doktorky Quinnove, a tim zustanou navzdy =) Mam slabost pro Briana, i kdyz byl obcas na prestlamu a Matt byl proste kus =D A Hank s Horacem byli naprosto bozi, takze mi serial doktorky - ochranitelky mi nepripadl az tak tuctovej=D ()

Galerie (103)

Zajímavosti (32)

  • William Shockley (Hank) vlastní v texaském Austinu restauraci s názvem "Cafe Josie". (Zephyr01)
  • V několika epizodách se jako Kid Cole objevil i legendární zpěvák Johnny Cash. (Hermi14)

Reklama

Reklama