Reklama

Reklama

Doktorka Quinnová

(seriál)
  • USA Dr. Quinn, Medicine Woman (více)
Drama / Rodinný / Western
USA, (1993–1998), 114 h 7 min (Minutáž: 43–90 min)

Tvůrci:

Beth Sullivan

Hrají:

Jane Seymour, Joe Lando, Shawn Toovey, Chad Allen, Orson Bean, Erika Flores, William Shockley, Geoffrey Lower, Barbara Babcock, Jessica Bowman, Larry Sellers (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(149)

Doktorka Quinnová se ničeho nezalekne. Nejenže se musí sama postarat o děti, hlavně však musí jako lékařka bojovat o důvěru občanů osady... (TV Prima)

Recenze (233)

Greg25 

všechny recenze uživatele

Horších 70% z dnešního pohledu, ale jako děcko jsem tenhle seriál zbožňovala, je faktem, že to bylo i proto, že Česká televize tenhle seriál kdysi reprízovala takřka neustále. Ale i tak má tenhle seriál svojí kvalitu, je faktem, že Sally a doktorka Quinnová je nekončící dobro, obětavost a pochopení, ale věrohodné prostředí, herecké výkony a samotný námět je v kinematografii seriálů vcelku neobvyklý a aspoň v prvních třech sériích nepůsobil lacině. Takže 70%. ()

Heavyman 

všechny recenze uživatele

Jeden čas jsem to neskutečně žral...první série byla dobrá, ale pak to šlo z kopce epizod přibývalo a nápadů ubývalo.Samá láska a nudný keci o toleranci.Toho kluka Brájena bych fackoval od rána do večera, aby to nebyl takovej slaďoušek a suchopárek.Jediná normální postava byl Hank, který od třetí řady je už taky laskavější a srdečnějní.Hrozně přessládlej seriál. ()

Reklama

Mirokukii 

všechny recenze uživatele

Ano Doktorka Quinnová sem tam pro své suveréní názory lezla na nervy. Pak tu byl ale naštěstí Sally (nejlepší postava seriálu). Plus spoustu dalších dobrých vedlejších postav. Je zde taky spoustu indiánů, a to se cení. Sem tam nějak zapracovaná historická postava a událost. Fanoušci divokého západu mohou být v podstatě spokojení. ()

ariari 

všechny recenze uživatele

tomuto seriálu pomáhala armáda anjelov. Krásny zámer a kamera vyobrazenia doby., scenárista a mnohí v tíme asi boli dobre inšpirovaní. seriál, aj keď mnohočasťový, má skutočný liečivý účinok,nakoľko je v popredí potenciál ľudskej osobnosti, nie historické fakty. To sa musí uvoľnene sledovať aspoň 5-6 častí a je jedno ktorých, Ľudia, akoby ste sa báli priznať, že si zaslúži plný počet? ()

_aandyy_ 

všechny recenze uživatele

Doktorka Quinnová je pro mě taková vzpomínka na to, když jsem byla o krapet mladší, dívali jsme se na to společně celá rodina a občas se díváme ještě dneska. Hrozně se mi líbí doba, do které je seriál situován. Zajímavé westernové prostředí, hezká příroda, význačné charaktery postav, na které se těžko zapomíná, občasná komika. Přesto všechno mám pár výtek. Doba je ztvárněna dobře, i blbec pochopí, ve které době se děj odehrává, ale něco tady přece jenom chybí. Když se dívám, mám totiž pocit, že filmaři sem přitáhli všechny ty kulisy, že musely být domečky postavěny uměle kvůli seriálu. To asi není dobré. Chápu, že tvůrci mohly stavět na reálných základech, vybraly jedno z "amerických divokozápadních městeček duchů" k filmování, ale asi jde o subjektivní pocit. Dále mám připomínku k občasné naivitě a obrovským nesmyslům. Např. Hank vlastním řekněme, bordel, přesto tam ale nikdo z postav nechodí. Trochu blbost, ne? Nevadí, stejně se mi tento seriál dostal docela hluboko pod kůži... ()

Galerie (103)

Zajímavosti (32)

  • Chad Allen (Matthew) kvůli natáčení odložil studium na univerzitě. (Zephyr01)
  • William Shockley (Hank) vlastní v texaském Austinu restauraci s názvem "Cafe Josie". (Zephyr01)

Reklama

Reklama