Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová majitelka salónu Playgirls Štěpánka Vranská, která v první části převezla své soupeřky, chce zvýšit úroveň služeb svého podniku, s nimiž není příliš spokojena, gigolo Tom Rodr nestačí na nymfomanku Deckertovou, prostitutky Ája a Irena nemají dost fantazie. Současně si sebevědomá majitelka skrytými kamerami tajně pořizuje kompromitující videonahrávky svých klientů a klientek. Podaří se jí získat několik nových dívek a také schopného a výkonného gigola Martina, kterého chce získat pro sebe. Ten však zcela chladně odmítá návrhy své šéfky a místo toho se začíná scházet s jednou bývalou modelkou Lenkou, kterou Štěpánka přetáhla do svého podniku. Ani pokus vydírat bohatého podnikatele videonahrávkou jeho ženy, Štěpánce nevyjde. Muž je předem informován Lenkou. Jeho komando vtrhne do podniku, kde hledá kopie nahrávky. Když je nenajde, rozhodne se je mučením získat přímo od Štěpánky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (317)

MM11 odpad!

všechny recenze uživatele

To byl nápad vskutku geniální. Pánové Páral i Olmer by se měli vážně zamyslet. Oběma nějak neprospěla změna politického ovzduší, jejich ďábelské já se zřejmě krotilo, ale po sametové revoluci vyplulo na povrch. Ještě horší bylo jejich spojení. A nejhorší bylo natočení pokračování skutečného propadáku ve stejné sestavě. Druhý díl jen leží na dně kalného jezera. Jelikož se Playgirls 2 natočili ve stejný rok jako jednička, tak předpokládám, že měl Olmer v úmyslu natočit pokračování bez ohledu na to, jak dopadne první díl - a to neměl dělat. ()

anli odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím,co je na tomhle filmu komediálního-scénář není o ničem,o režii ani nemluvím a herci?-to snad ani nemá cenu komentovat-Pomeje hrát neumí,to víme a Kuklová s Adamcovou jakbysmet.Je opravdu smutné vidět tolik promrhaných prostředků a energie na takovýhle výsledek.Ale zase nám to ukázalo jinou věc-ano,přesně takhle NEMÁ vypadat film.Děkujeme,odejděte. ()

Reklama

Askyr odpad!

všechny recenze uživatele

-Ty hajzle! *SMACK* -AAAAAA! -Ty hajzle! *SMACK* -AAAAAA! -Ty hajzle! *SMACK* -AAAAAA! -Ty hajzle! *SMACK* -AAAAAA! -Ty hajzle! *SMACK* -AAAAAA! -Ty hajzle! *SMACK* -AAAAAA! -Ty hajzle! *SMACK* -AAAAAA! -Ty hajzle! *SMACK* -AAAAAA! -Ty hajzle! *SMACK* -AAAAAA! -Ty hajzle! *SMACK* -AAAAAA! -Ty hajzle! *SMACK* -AAAAAA! -Ty hajzle! *SMACK* -AAAAAA! -Ty hajzle! *SMACK* -AAAAAA! -Ty hajzle! *SMACK* -AAAAAA! -Ty hajzle! *SMACK* -AAAAAA! -Ty hajzle! *SMACK* -AAAAAA! ()

Brain32 odpad!

všechny recenze uživatele

Olmere, gratuluji Ti! Právě si dokázal jak moc moc moc moc moc velkýýý si KOKO* - omlouvám se, ale jinak to napsat nejde. Jestli někdo může klesnout na úplné flimařské dno, tak je to právě pan Olmer - ten nasadil laťku tak nízko, že už ji snad nikdy nikdo nepodleze... No, i když Troška by se mohl pokusit. ()

Pabla

všechny recenze uživatele

No. Playgirls. A dvojka k tomu. Dlouho jsem nic takového neviděla a doufám neuvidím. Myslím, že hlavním problémem filmu je obsazení - Páralovy "kurvy", gigola a bordelmamá hrajou v Čechách celkem zaběhnutí herci seriózních rolí, a tak jim to nemůžeme věřit, i kdybychom chtěli. Herecký výkon Slávka Boury je ovšem nepřekonatelný. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • Režisér Vít Olmer se v dokumentu ČT Rozmarná léta českého filmu zmínil, že druhý díl Playgirls vůbec neměl vzniknout, ale přišel příkaz od Novy, která film spolufinancovala, že chce mít dva díly, tak jako jsou dvě knižní předlohy. Autor předlohy Vladimír Páral se od těchto dvou filmů distancuje, což Olmera dodnes mrzí. (Halloween9)
  • Playgirls 2 měl premiéru tři měsíce po prvním dílu a v kinech propadl. (Halloween9)

Reklama

Reklama