Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová majitelka salónu Playgirls Štěpánka Vranská, která v první části převezla své soupeřky, chce zvýšit úroveň služeb svého podniku, s nimiž není příliš spokojena, gigolo Tom Rodr nestačí na nymfomanku Deckertovou, prostitutky Ája a Irena nemají dost fantazie. Současně si sebevědomá majitelka skrytými kamerami tajně pořizuje kompromitující videonahrávky svých klientů a klientek. Podaří se jí získat několik nových dívek a také schopného a výkonného gigola Martina, kterého chce získat pro sebe. Ten však zcela chladně odmítá návrhy své šéfky a místo toho se začíná scházet s jednou bývalou modelkou Lenkou, kterou Štěpánka přetáhla do svého podniku. Ani pokus vydírat bohatého podnikatele videonahrávkou jeho ženy, Štěpánce nevyjde. Muž je předem informován Lenkou. Jeho komando vtrhne do podniku, kde hledá kopie nahrávky. Když je nenajde, rozhodne se je mučením získat přímo od Štěpánky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (316)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Prakticky bych zde mohl zkopírovat komentář k jedničce, protože z tohoto "filmu" mám stejné pocity. Ano, je to horší, než první díl (což je docela nářez), ale za Dagmar Ďáskovou a její striptýz na konci filmu musím chtě nechtě o něco zlepšit hodnocení, protože to je žena s velkýma… očima… :-) Zkrátka - připravoval jsem se, že uvidím opravdu jeden z nejhorších filmů, co kdy vznikl, ale naštěstí se to nestalo. Jak říkám, tohle je sice špatný film, ale já osobně jsem viděl ještě horší filmy, ať už české, nebo zahraniční. 30 %. ()

MP17 odpad!

všechny recenze uživatele

PRÁSK!! "Ty hajzle!" PRÁSK!! "Ty hajzle!" PRÁSK!! "Ty hajzle!" PRÁSK!! "Ty hajzle!" PRÁSK!! "Ty hajzle!" PRÁSK!! "Ty hajzle!" PRÁSK!! "Ty hajzle!" PRÁSK!! "Ty hajzle!" PRÁSK!! "Ty hajzle!" PRÁSK!! "Ty hajzle!" PRÁSK!! "Ty hajzle!" PRÁSK!! "Ty hajzle!" PRÁSK!! "Ty hajzle!" PRÁSK!! "Ty hajzle!" PRÁSK!! "Ty hajzle!" PRÁSK!! "Ty hajzle!" PRÁSK!! "Ty hajzle!" PRÁSK!! "Ty hajzle!" ()

Reklama

Askyr odpad!

všechny recenze uživatele

-Ty hajzle! *SMACK* -AAAAAA! -Ty hajzle! *SMACK* -AAAAAA! -Ty hajzle! *SMACK* -AAAAAA! -Ty hajzle! *SMACK* -AAAAAA! -Ty hajzle! *SMACK* -AAAAAA! -Ty hajzle! *SMACK* -AAAAAA! -Ty hajzle! *SMACK* -AAAAAA! -Ty hajzle! *SMACK* -AAAAAA! -Ty hajzle! *SMACK* -AAAAAA! -Ty hajzle! *SMACK* -AAAAAA! -Ty hajzle! *SMACK* -AAAAAA! -Ty hajzle! *SMACK* -AAAAAA! -Ty hajzle! *SMACK* -AAAAAA! -Ty hajzle! *SMACK* -AAAAAA! -Ty hajzle! *SMACK* -AAAAAA! -Ty hajzle! *SMACK* -AAAAAA! ()

stration odpad!

všechny recenze uživatele

Prdem velikonoční vajíčko nevymaluješ. Opravdu hrozný film. Hrozně rád bych viděl scénář a vůbec bych chtěl být u natáčení. Na co ti lidé mysleli? Mysleli to vážně? Opravdu se jim nezdálo, že z toho nemůže vzniknout alespoň přijatelný film? V tom filmu není jediné světlé místo. Herci neumí hrát a nemají co hrát. Divák celou dobu sleduje hlavně bitvu všech zúčastněných hlavně s filmovým řemeslem. A všichni prohrávají na celé čáře. To už opravdu není ani sranda (jako třeba u filmů Uwe Bolla). Zajímalo by mě, co by se z filmu stalo, kdyby se režije ujal třeba Oldřich Lipský nebo Alexandre Aja. ()

MarekT odpad!

všechny recenze uživatele

Nakonec jsem se dokázal donutit k sledování i druhého dílu. I když, o sledování až tak nešlo. Nahlédl jsem jen občasně, film jsem měl jako zvukový podkres, viděl jsem asi třetinu filmu, ale to vůbec nevadí, něco lze sepsat i tak. Myslím, že je úplně jedno, který díl si vyberete, oba jsou stejná hrůza. Ale tento mohu doporučit jen v případě, pokud chcete vidět (ne)hrajícího Slávka Bouru či jednu nejmenovanou hvězdu dalšího Olmerova opusu z policejní stanice. Škoda, že ani po tomto fušování do erotiky nebylo Olmerově mysli zapovězené a pustil se po sedmi letech zase do díla. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • Playgirls 2 měl premiéru tři měsíce po prvním dílu a v kinech propadl. (Halloween9)
  • Počítač, který Štěpka (Michaela Kuklová) používá k vedení informací o klientech, je Amiga 500 s harddiskem. Program je CygnusEd 3.5, což je software textový, nikoliv databázový. (Stejšn)

Reklama

Reklama