Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová majitelka salónu Playgirls Štěpánka Vranská, která v první části převezla své soupeřky, chce zvýšit úroveň služeb svého podniku, s nimiž není příliš spokojena, gigolo Tom Rodr nestačí na nymfomanku Deckertovou, prostitutky Ája a Irena nemají dost fantazie. Současně si sebevědomá majitelka skrytými kamerami tajně pořizuje kompromitující videonahrávky svých klientů a klientek. Podaří se jí získat několik nových dívek a také schopného a výkonného gigola Martina, kterého chce získat pro sebe. Ten však zcela chladně odmítá návrhy své šéfky a místo toho se začíná scházet s jednou bývalou modelkou Lenkou, kterou Štěpánka přetáhla do svého podniku. Ani pokus vydírat bohatého podnikatele videonahrávkou jeho ženy, Štěpánce nevyjde. Muž je předem informován Lenkou. Jeho komando vtrhne do podniku, kde hledá kopie nahrávky. Když je nenajde, rozhodne se je mučením získat přímo od Štěpánky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (317)

mnx odpad!

všechny recenze uživatele

Je to strašný. Ne téma, ale jakým způsobem je to vše podaný. Tenhle film představuje to nejhorší z devadesátek, a pěkně naakumulované v jednom. Mimochodem šlo to tenkrát i do kina a mělo to velkolepou reklamu... Brrr. Proč by to měl někdo vidět: Třeba kvůli těm vycházejícím jakoby hvězdičkám, pro které to byla buď labutí píseň, nebo pak hrály už jen druhořadé štěky v dalších podřadných filmech, a nikoho už nikdy nezajímaly. Chtěl jsem dát původně 1 hvězdičku za tu Amigu (počítač šéfový), ale nakonec ubírám na 0.4 hvězdičky, takže zaokrouhleně i tak odpad. ()

Kratoc odpad!

všechny recenze uživatele

Vít Olmer, tvůrce takových filmů jako Co je vám, doktore? Jako jed dosáhl svého dna. Měl k němu zdařile nakročeno skrze takové zhůřilosti jako Nahota na prodej či Ještě větší blbec, než jsme doufali, ale člověk si říká, že se jednou od toho dna musí odrazit a jít nahoru. Jenže to netuší, že pod dnem je ještě sklep se stokou. A ve stoce plavou Playgirls II. Jdu blejt velebnosti! ()

Reklama

Wade 

všechny recenze uživatele

Když jsem dokoukal první díl, říkal jsem si že jsem nemohl být při rozumu když jsem si ho dobrovolně zapnul a teď týden po prvním dílu jsem jsi pustil druhý díl. Pokračování má jedno velké ALE a to že se mi líbil víc jak první díl. Je jasné, že i pokračování není žádná sláva, ale přesto mu dam jednu hvězdu. Za co? Tak třeba za vrátného a zároveň asi vyhazovač u kterého vždy když tasil zbraň s tím výrazem tak jsem se opravdu smál (Jan Skopeček).Dále za cizince který taktéž pobavil ty jeho kecy super (Josef Nedorost). A další za tanec, který předvedli "herečky" Sylva Tománková a Dagmar Ďásková. ()

stration odpad!

všechny recenze uživatele

Prdem velikonoční vajíčko nevymaluješ. Opravdu hrozný film. Hrozně rád bych viděl scénář a vůbec bych chtěl být u natáčení. Na co ti lidé mysleli? Mysleli to vážně? Opravdu se jim nezdálo, že z toho nemůže vzniknout alespoň přijatelný film? V tom filmu není jediné světlé místo. Herci neumí hrát a nemají co hrát. Divák celou dobu sleduje hlavně bitvu všech zúčastněných hlavně s filmovým řemeslem. A všichni prohrávají na celé čáře. To už opravdu není ani sranda (jako třeba u filmů Uwe Bolla). Zajímalo by mě, co by se z filmu stalo, kdyby se režije ujal třeba Oldřich Lipský nebo Alexandre Aja. ()

Brain32 odpad!

všechny recenze uživatele

Olmere, gratuluji Ti! Právě si dokázal jak moc moc moc moc moc velkýýý si KOKO* - omlouvám se, ale jinak to napsat nejde. Jestli někdo může klesnout na úplné flimařské dno, tak je to právě pan Olmer - ten nasadil laťku tak nízko, že už ji snad nikdy nikdo nepodleze... No, i když Troška by se mohl pokusit. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • Playgirls 2 měl premiéru tři měsíce po prvním dílu a v kinech propadl. (Halloween9)
  • Počítač, který Štěpka (Michaela Kuklová) používá k vedení informací o klientech, je Amiga 500 s harddiskem. Program je CygnusEd 3.5, což je software textový, nikoliv databázový. (Stejšn)
  • Režisér Vít Olmer se v dokumentu ČT Rozmarná léta českého filmu zmínil, že druhý díl Playgirls vůbec neměl vzniknout, ale přišel příkaz od Novy, která film spolufinancovala, že chce mít dva díly, tak jako jsou dvě knižní předlohy. Autor předlohy Vladimír Páral se od těchto dvou filmů distancuje, což Olmera dodnes mrzí. (Halloween9)

Reklama

Reklama