Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová majitelka salónu Playgirls Štěpánka Vranská, která v první části převezla své soupeřky, chce zvýšit úroveň služeb svého podniku, s nimiž není příliš spokojena, gigolo Tom Rodr nestačí na nymfomanku Deckertovou, prostitutky Ája a Irena nemají dost fantazie. Současně si sebevědomá majitelka skrytými kamerami tajně pořizuje kompromitující videonahrávky svých klientů a klientek. Podaří se jí získat několik nových dívek a také schopného a výkonného gigola Martina, kterého chce získat pro sebe. Ten však zcela chladně odmítá návrhy své šéfky a místo toho se začíná scházet s jednou bývalou modelkou Lenkou, kterou Štěpánka přetáhla do svého podniku. Ani pokus vydírat bohatého podnikatele videonahrávkou jeho ženy, Štěpánce nevyjde. Muž je předem informován Lenkou. Jeho komando vtrhne do podniku, kde hledá kopie nahrávky. Když je nenajde, rozhodne se je mučením získat přímo od Štěpánky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (316)

Mire odpad!

všechny recenze uživatele

Dnes som mal tú "česť" pozrieť si najhoršie hodnotenú snímku na ČSFD a tejto nelichotivej pozícii sa ja teda vôbec nečudujem. Za celú stopáž stáli za to akurát kozy tej mladej samice na konci, ale to je príliš málo na to aby som dal aspoň jedinú hviezdičku, nie toto je asi najvätšia sračka akú som kedy videl, tomu nemôže konkurovať ani Marabunta: Vraždiace mravce :D Apropo - v živote som nezažil aby za jeden rok bolo natočené aj pokračovanie a to obzvlášť takej sračkovej snímky :D Ale nepochybujem že sa nájdu priehrštia kokotov čo tento film uznajú, však diváci TV Nova... inak v hlave mi ostala okrém tých prsníkov ešte tá "hajzlová" scéna :DD Ty hajzle aaa ty hajzle aaa ty hajzle aaa,... :DD ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

„Ó, plejgéls…“ Podobně jako jednička je i Playgirls II naprosto zbytečný film bez smysluplného scénáře. Na Kuklovou se sice docela dá dívat a jako svědectví o polovině 90. let to nechtěně funguje, nános diletantismu je ale příliš silný. Co se týče Jiřího Pomeje, tenhle matador mizerné české kinematografie pro mě představuje tak trochu záhadu (netuším, kde se člověk s tímhle démonicky vychlastaným hlasem vůbec vzal). Účast radikálního porotce Slávka Boury v roli džigola je už jen pomyslnou třešní na dortu. (1 112.) ()

Reklama

Kariya odpad!

všechny recenze uživatele

Než zrátcet cenných 73 minut života, co raději trochu vzdělávání? Polarografie patří mezi elektrochemické analytické metody. Za její objev dostal Čech Jaroslav Heyrovský roku 1959 Nobelovu cenu za chemii. Slouží k určování přítomnosti (kvality) a koncentrace (kvantity) redukovatelných nebo oxidovatelných neznámých látek v roztoku. Princip spočívá ve vyhodnocování závislosti elektrického proudu na napětí na dvojici elektrod, které jsou ponořené do roztoku, v němž probíhá elektrolýza. Závislosti mají tvar vln, jejichž poloha charakterizuje jednotlivé druhy látek. Z velikosti nárůstu proudu lze určit koncentraci příslušné látky. Jako pracovní elektroda slouží rtuťová kapajicí elektroda. Na povrchu kapky rtuti se vytvoří elektrická dvojvrstva. Při zvyšování potenciálu mezi anodou a katodou dojde k vyloučení příslušných iontů na katodě a tím k nárůstu proudu. Proud je omezen množstvím iontů v roztoku. Jakmile se množství vylučujících se iontů rovná počtu přicházejících iontů z roztoku, proud přestane růst. Hodnota středu nárůstu polarizační křivky je charakteristická pro danou látku. Do roztoku se přidává základní (indiferentní) elektrolyt, např. kyselina, aby se vodivost roztoku zvýšila. Dále se přidává povrchově aktivní látka - typicky želatina, jejímž úkolem je zabránit vzniku maxima na začátku polarografické vlny. Důležité je i probublávání vzorku v polarografické nádobce inertním plynem kvůli odstranění kyslíku, který vytváří na polarogramu protáhlé vlny a znehodnocuje záznam. To už je zajímavější než Playgirls 2, ne? P.S. Přístroj založený na polarografické metodě se nazývá polarograf. Jeho tři základní části tvoří zdroj, zapisovač a ovladač rtuťové kapající elektrody. ()

amyth odpad!

všechny recenze uživatele

Musím říci po pravdě, že jsem z tohoto filmu vnímal zhruba 3 minuty. Něco takového by mělo být trestné. Olmer je to nejhorší z české kinematografie. Troška aspoň natočil pěkné pohádky a aspoň hláškově bohaté Slunce, Seno ... Olmer, Kuklová, Adamcová, Pomeje, Chytrová apod. to je největší odpad české kultůry ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Jednička byl podprůměrná, ale toto je ještě níž. Režie, scénář, herci, nic se tu není ani po profesionální stránce odvedené alespoň profesionálně. Odpad nedám je proto, že jsem Playgirls2 viděl několikrát a ani jednou jsem se doopravdy nenudil, ani necítil odpor. Bavil jsem jsem se jako ten masochista. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • Playgirls 2 měl premiéru tři měsíce po prvním dílu a v kinech propadl. (Halloween9)
  • Počítač, který Štěpka (Michaela Kuklová) používá k vedení informací o klientech, je Amiga 500 s harddiskem. Program je CygnusEd 3.5, což je software textový, nikoliv databázový. (Stejšn)

Reklama

Reklama