Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Povedená akční i rodinná komedie o tom, jak může dopadnout setkání agenta CIA jménem JJ, kterého hraje oblíbený drsňák s dobrým srdcem Dave Bautista (Strážci Galaxie) a devítileté Sophie, která odhalí probíhající tajnou operaci. JJ z toho není nadšený, ale aby se vyhnul prozrazení, musí mazané Sophii slíbit, že ji bude učit, jak se stát neohroženou špionkou. Díky svému odzbrojujícímu šarmu ho prohnaná Sophie dostane do množství situací, ve kterých se hromotluk JJ necítí zrovna pohodlně. To však ještě netuší, že brzy bude nucen poznat i její okouzlující matku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (91)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příliš se mi do filmu nechtělo, ale jakmile jsem zjistil, že film režíruje chlap, co dělal Trestnou lavici, tak jsem filmu dal šanci a jsem překvapen, jak dobré a zábavné My Spy nakonec je. Dave Bautista sice není nejlepší herec, ale má charisma a humor mu jde skvěle ( historka o ještěrkách a jeho tanec byl super). Kristen Schaal je sice hodně nesympatická ženská, ale je to takové správné nemehlo a příliš nepřekážela. A největším tahounem celého filmu je 11 letá Chloe Coleman, která je nejen neskutečně roztomilá ( už píšu papíry k adopci), ale taky výborně hraje ( Avatar 2 nebude náhoda!!) a díky ní je film i velmi dojemný a emocionální. Líbila se mi také hudba, fajn hlášky a vlastně i romantická linie má energický náboj a finální akční půl hodinka byla správně napínavá. Je zde i pár odkazů na špionské filmy, což beru také jako plus. Já se bavil královsky a My Spy je pro mne velké překvapení. Příběh***, Akce***, Humor****, Násilí>Ne, Zábavnost****, Hudba****, Vizuál***, Atmosféra**, Napětí****.8/10. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Strašně mi to připomínalo takové ty klasický, rodinný, akční filmy z dětství, kde prostě už jenom z obsahu víte, jak vše dopadne. I tohle je strašně blboučký, ale Bautista je prostě Alfa jako kráva a díky němu se mi na to strašně dobře dívalo. Objektivně na tři hvězdy, ale je to film pro celou rodinu a ničím mě vyloženě nesral + dobrá hudba, takže klíďo nadhodnotím. Spolujízda byla lepší. (73.hodnocení) ()

Reklama

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Bylo mi jasné, že to není nejchytřejší film hned vprvní scéně. Na obrazovce se objeví nápis "Černobyl, Ukrajina" a hned na to jedna postava řekne "Vítejte v Rusku". Byl to tedy hloupý, nelogický film, ale jako odpočinový nedělní film s rodinou dobrý. (Až na těch pár sprostých slov. To si pro ta děcka mohli odpustit.) 3* ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jsem bývalý voják speciálního komanda, který teď pracuje na tajných operacích pro zpravodajskou agenturu, kterou by mohla nebo nemusela být CIA." JJ mě bavil. Svými obřími svaly a o nadupanej triceps menší inteligencí. Vždyť on chrání Ameriku tím, že zabíjí teroristy, násilníky a otravný lidi. Čest jeho práci. Devítiletá chladnokrevná Sophie mě taky bavila, přestože tyhle přemoudřelý spratky ve filmech obvykle nesnáším. To ostatní bylo takový průměrně průměrný a skoro až lehce zapomenutelný, ale JJ tanečník mě bude bude pár nocí budit hrůzou ze sna a nikdy nezapomenu na mrkající Sophii na detektoru lži. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Občas jsem se poměrně dobře bavila, ale přiznejme si na rovinu, že ústřední zápletka, na které stojí celý příběh, je dost stupidní. Prvních deset minut filmu mě iritovalo natolik, že jsem měla sto chutí to vzdát. Záchrana přišla v podobě roztomilé Chloe Coleman a slušně hláškující Kristen Schaal, pak už jsem vzala na milost i bývalého profesionálního wrestlera Davea Bautistu, z něhož se nakonec vyklubal docela sympaťák. Díky svižnému tempu se dají odpustit trapné okamžiky, ale značnou předvídatelnost děje nějak nemůžu rozdýchat. (55%) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Natáčelo se v Torontu (Ontario, Kanada). (ČSFD)

Reklama

Reklama