Reklama

Reklama

Angel Heart

  • USA Angel Heart (více)
Trailer

Obsahy(1)

Harry Angel (Mickey Rourke) je soukromý detektiv, který je najat, aby nalezl pohřešovaného muže. Vydává se za stopou, ale místo odpovědí jej čekají jen další otázky. Během vyšetřování se zamotává do světa magie, zločinu a nezdolné vášně, až pochopí, že tohle není jen další práce a že jde o život... Jeho život! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (575)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Pro mě velice rozporuplný film. Temná atmosféra plná záhad a skvělé herecké výkony na jedné straně a na té druhé nesmyslné pobíhání od jednoho jména k druhému, díky čemuž jsem se v tom jen těžko orientoval. Navíc pointa, na kterou jsem už alergický, i když je možné, že tento film ji použil jako jeden z prvních, ale bohužel je v poslední době k vidění velice často. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Rozjíždělo se to celkem zajímavě, ale nakonec z toho vylezla nějaká mysteriózní podivnost s pointou, která sice byla překvapivá, ale na můj vkus až moc ujetá. Já prostě tyhle filmy založený na nějakym okultismu zrovna dvakrát nemusim. Lákadlem pro mě byl hlavně Robert De Niro, ale ten se ve filmu ukáže dohromady jenom na pár minut. Hodně slabý 3 hvězdy. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

A to je obzvlášť, kór po pročtení zdejších komentářů, jeden z těch případů, kdy mě fakt mrzí, že jsem ani na tři pokusy nedokázala přijít filmu na chuť. Třetí hvězdička je fakt spíš jen ze solidarity, kdy vidím chybu spíš v sobě jako v divákovi, než ve filmu. Kdo ví, třeba dostane s odstupem času i čtvrtou šanci, ale teď jsou pro mě ty necelé dvě hodiny učiněné peklo, kterým se nemůžu prokousat. 50% ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Depresívna atmosféra od začiatočných minút aka Alex Proyas (Vrana, Smrtihlav). Detektív s cigaretou v hube, 50te roky, stále pretrvávajúci rasizmus a dusná pachuť Louisianského juhu. Neviem či viac vychvaľovať skvelého Rourka alebo démonického pojedača vajec DeNira.. nech sa o titul kráľa pobijú radšej v P.. v Paname. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Parker natočil film s neuvěřitelnou atmosférou, doslova ďábelskou, škoda jen, že to není trochu méně rozvleklé, takhle se nudě chvilkama neubráním. De Niro si ve stejném roce střihl dvě fascinující role charismatických „záporáků“, kdy zde jako Lou Cypher a v Neúplatných jako Al Capone si na malém prostoru strhl většinu pozornosti pro sebe. Mickey Rourke ale taky dobrý!:-) ()

Galerie (96)

Zajímavosti (24)

  • Natáčení začalo 31. března 1986 a skončilo 20. června 1986. (Tonula)
  • Choreografií strhujících voodoo obřadů, kde hrála hlavní roli Lisa Bonet, byl pověřen Louis Falco. Falco scény natočil podle skutečných obřadů voodoo, které nastudoval na ostrově Haiti. (Tonula)
  • Mickey Rourke prohlásil, že při natáčení společných scén s De Nirem byl úplné vyčerpaný kvůli Nirovu velkému soustředění a hereckému výkonu. (Drtic)

Související novinky

Zemřel režisér Alan Parker

Zemřel režisér Alan Parker

31.07.2020

Po dlouhé nemoci dnes ve věku 76 let zemřel věhlasný britský režisér, scenárista a producent Alan Parker. Smutnou zprávu potvrdil Britský filmový institut. Parker začínal v 70. letech jako tvůrce… (více)

Reklama

Reklama