Reklama

Reklama

Potulný samuraj Kenšin: Konec

  • Japonsko Ruróni Kenšin: Saišúšó The Final (více)
Trailer

VOD (1)

V roce 1879 se Kenšin a jeho spojenci musí postavit zatím nejmocnějšímu nepříteli: Kenšinovu bývalému švagrovi Enišimu Jukiširovi a jeho poskokům, kteří přísahali pomstu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Zombi 

všechny recenze uživatele

Parádní zakončení téhle povedené série, jen škoda toho náhodného tahání známých postav z rukávu ke konci, to bylo dost na oko. Jinak velká spokojenost, příběh se uzavřel, souboje opět super, osudovost až na půdu. Sem tam pár nelogičností, které mě trochu tahaly za mozek, ale v rámci tohoto žánru je prominu. Slušné 4 hvězdy. ()

Elerrina 

všechny recenze uživatele

Po dlouhém odkládání jsem se nakonec dokopala i ke shlédnutí Kenshinovského finále a je bohužel přesně takové, jaké jsem se obávala že bude. Což znamená, mimo jiné: dlouhé tragické čumění do blba skrze přerostlou ofinu, soubojové scény zrychlené na Mach 1 aby to bylo co nejvíc kůl, dialogy pojaté pouze jako krátké berličky podpírající chatrný děj, vedlejší postavy z předchozích filmů objevující se deus ex machina, a ta šílená diference mezi reálně historicky pojatými kladnými postavami a wtf komiksovými záporáky je ještě výraznější než kdykoli předtím. Zachraňuje to jen finální souboj, který je skutečně velmi osobní a emocionální. ()

Reklama

strikeman 

všechny recenze uživatele

Je to takový hodně dlouhý epilog o katarzi dvou antihrdinů s naprosto elementárním dějem a opět pěknými souboji, které však popáté už nemají moc čím překvapit, i když maličko to po této stránce zachraňuje závěrečný duel. 4* dávám spíš s ohledem na celou ságu, objektivně - kdyby tento díl nevznikl, až tak moc by se nestalo, ale zase nám to umožnilo ještě chvíli pobýt v exoticky přitažlivém prostředí samurajského Japonska... 70% ............ Kdybych teď po zhlédnutí celé série měl seřadit jednotlivé díly od nejlepšího po nejslabší, vypadalo by to asi následovně: Prequel / 2. díl / 3. díl / 1. díl / Poslední díl ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„MNĚ NESTAČÍ TVOJE LÍTOST, CHCI ABYS TRPĚL…“   Dlouho jde o příběh s několika souboji, ve kterým jsou všechny postavy sympaťáci. Nechybí trocha tý romantiky, bratrský lásky a velký množství krve. Battosai proti sebevražednýmu oddílu svýho švagra! Tak šavlovačka je to vobčas fakt kurevská!   /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zamiloval(a) jsem se do vraha svý lásky. 2.) Mám doma katanu. Dvě. Tři...                PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  ****  NAPĚTÍ  * ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama