Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(15)

Univerzitní studentka z New Yorku si přivydělává jako domina a přesvědčí svého nejlepšího kamaráda ze střední, který je gay, aby jí dělal asistenta. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

novoten 

všechny recenze uživatele

1. série - 80% - Tam, kde by s delší minutáží nebo větším počtem epizod přišel nevyhnutelný útěk do nimrání se v roztodivných klientských praktikách, tam má Bonding čas adekvátně říznout charakterům do povah, rozházet je na pole vztahů, kariér, cílů a mindráků a ještě občas trefně, občas nechutně a občas klidně i příjemně mimózně diváka rozesmát. Jednohubky od Netflixu jsou sázka do nepředvídatelně loterie témat i kvality, tentokrát jde ale o trefu téměř do čistého středu. 2. série - 40% - Snad za to může téměř dvouletá pauza, ale tohle není ten seriál, který jsem doporučoval jako nečekanou trefu. Ústřední školící linka je křeč, která ani nedává smysl, ze sympaťáka Douga je trouba a Pete je místo dějového tahouna podivnou kombinací narcise a degradované postavičky s pár pokusy o vtip. Na to, kolik jsem si od pokračování sliboval, jsem ho v důsledku dosledoval téměř na sílu. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vůbec si neumím představit, že bych přišel k domině a v té místnosti by jí hlídal teplej chlap a ještě ke všemu takovej smeták jako tady hlavní hrdina. To jsem byl docela v šoku, že to klienti akceptovali, jinak postavy napsaný dobře, šlo to udělat určitě vtipněji, ale nakonec mám dojem, že tam prioritně nešlo o humor, ale o to přiznat si kdo jsem a jak se s tím ve společnosti vyrovnat. Čili tuctové téma. ()

Reklama

petrsv 

všechny recenze uživatele

Mohlo by se to charakterizovat různými slovy, ale nejspíš postačí jen jediné - je to prostě americký. Natočit seriál z oblasti sexu tak, aby tam vlastně žádný sex nebyl či nedejbože byla vidět odhalená část nějakého těla, to už chce chvíli namáhat hlavu, uznávám. Bodíky tedy za herecké výkony a občasnou legraci. Určitě by nebylo špatný natočit seriál z tohoto prostředí, ale musel by se toho ujmout někdo jiný a mělo by to být víc komedie a méně drama. Update po 2. sérii - ještě více vztahové, začíná to připomínat telenovelu. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Praktiky v rámci Tiffinej a Peteovej práce ma žiadnym spôsobom nepohoršili, ale na druhej strane ani veľmi nerozosmiali (česť výnimkám). Za krátku chvíľu som začal mať nepríjemný pocit, že Bonding okrem mnohých dialógov o sexe a samotného predstavenia jednotlivých praktík nebude mať čo ponúknuť.V tretej a štvrtej časti sa ale začne seriál snažiť prepájať jednotlivé postavy a vytvárať medzi nimi hlbšie vzťahy. V tejto rovine ale pôsobí skutočne odfláknuto a urýchlene. Každá jedna časť má totiž približne iba 15 minút a prvá séria obsahuje 7 epizód. Svojím spôsobom sa tu teda viac-menej nerozprávame o seriáli, ale o jednoduchej celovečernej komédii s originálnym námetom a priemerným spracovaním. 5/10 ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Na Bonding jsem narazil úplnou náhodou, když jsem listoval Netflixem. Jako každý spořádaný občan jsem přišel pro trošku erotiky a zůstal kvůli skvělým postavám a humoru. Předpokládám, že Netflix se k seriálu už nevrátí a mě vlastně konec vyhovuje jaký tomu tvůrci dali. Ústřední postavy jsou nadmíru sympatické a opravdu jsem si je zamiloval. Jednoduchý příběh taky podporuje fakt, že některé epizody nemají ani dvacet minut. Přesto dokáží ve svém čase pobavit a nakouknout trošku pod pokličku světa, který je pokrytcům zapovězen. Výborná jednohubka, fakt jsem se bavil. (80 %) ()

Galerie (50)

Reklama

Reklama