Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rumburak je vyhoštěn z pohádkové říše. Čarodějova pomsta na sebe nenechá dlouho čekat a nevyhne se ani panu Majerovi... Zastřelení mluvícího vlka z pohádky Červená Karkulka má dalekosáhlé následky. Rumburak, čaroděj druhé kategorie, je vyhoštěn z Říše pohádek a střelec, ubohý pan Majer, se stává terčem jeho pomsty. Není ale jediný, kdo si užije za to, že Rumburakova kariéra v pohádkovém světě končí. Rumburak objeví zapomenutý hrad plný kouzel a získá tím ztracenou moc. Začaruje královnu v bílou holubici a na její místo dosadí ježibabu. A pak prostřednictvím vlastního televizního studia, vypůjčené podoby pana Majera a bláznivě popletených pohádek, žene pohádkové království do záhuby... (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lehoulince slabší než první díl, který posadil laťku proklatě vysoko. Nicméně znovu parádní zábava u které nezbývá než jen tiše žasnout, užívat si ji a ronit slzy nad tím, že už dnes nikdo neumí dělat podobně dobré pohádky. [85 %] ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Černošicích, v Průhonickém parku, hradu Český Šternberk, na zřícenině Helfenburk, v Praze u Park hotelu, v České televizi, Praze - Kyjích a na Karlově náměstí. [Zdroj: Filmovamista.cz]). (M.B)

Reklama

Reklama