Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Prodavač komiksů dostane infarkt. Bart s Milhousem mu svým pohotovým zásahem zachrání život. Prodavač je pak z vděčnosti pověří dočasným vedením své prodejny. Využijí ti dva svého obchodního ducha? (Česká televize)

Recenze (8)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedenásta epizóda z dvanástej série amerického, animovaného, televízneho seriálu "The Simpsons" sa volá "Worst Episode Ever" (Náhla srdcová príhoda). Obézny, arogantný predavač komiksov Jeff Komiksák Albertson dostane infarkt. Počas jeho hospitalizácie sa o chod jeho obchodu majú postarať Bart Simpson a Milhouse Van Houten. V tajnej miestnosti pod obchodnom objavia Komiksákovu filmotéku s tisíckami nelegálnych pirátskych nahrávok. ***** ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pohodová epizóda, ktorá ale tým najlepším predsa len konkurovať nemôže. Ale je fajn, že aj komiksák dostal svoj priestor, i keď spúšťačom všetkého je jeho infarkt. Jeho srdce dostane zabrať ešte raz, zdá sa, že vo vzduchu je v Springfielde veľká láska. No a Bart a Milhouse prídu k práci snov, ale nič netrvá večne, väčšinou 22 minút. Ako bonus sa dozviete, kto je skutočným otcom Lukea Skywalkera. To vám ale neprezradím. ()

Zajímavosti (6)

  • V jedné scéně jsou komiksy Biclops vybalené a položené v obchodě na zemi, ale později jsou zabalené v krabicích. (Duoscop)
  • V epizodě vidíme, že doživotní zákaz vstupu do obchodu s komiksy mají Levák Bob, Nelson Muntz, tvůrce seriálu Matt Groening a Milhouse spolu s Bartem. (don corleone)

Reklama

Reklama