Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poslední živé vystoupení krále popu v newyorské Madison Square Garden. V exkluzívním záznamu hvězdné show dále účinkují Elizabeth Taylor, Justin Timberlake, Whitney Houston, Beyoncé, Usher, Liza Minneli, Samuel L. Jackson, Gloria Estefan, Destiny´s Child, Shaggy a další. (oficiální text distributora)

Recenze (30)

Ankroth 

všechny recenze uživatele

Geniální zpěvák, tanečník a nepřekonatelný král popu. Vždycky když ke konci Billie Jean začne zpívat naživo a publikum začne ječet, vyhrknou mi slzy do očí. Moc mě mrzí, že už není mezi námi, hrozně rád bych zažil jeho koncert. Ale bohužel... každopádně díky Michaele, jsi stále v mém srdci a nikdo lepší v hudbě mi tě nenahradí. ()

closed.eye 

všechny recenze uživatele

Jedno z nejlepších živých MJových vystoupení za celou kariéru. Byl ve výborné formě, očividně si to celý užíval, nejde opomenout ani velmi slušný výkony ostatních účinkujících a celkově vysloveně pozitivní atmosféru. Řekla bych, že lze doporučit pro nefanoušky, kteří občas mají chut' na nějaký to "best of"... ()

Reklama

jafuska 

všechny recenze uživatele

nemám k tomu slov, úžasný, poslední vystoupení v tv, Michael je pan zpěvák a už nikdo na něho nebude mít, byl to a je úžasný člověk, s obrovským srdcem, co na tom, že byl možná podivín? milovala jsem ho už od mala, a navždy zústane v mém srdci, jako nejlepší zpěvák, obrovský talent, dříč, miloval děti, přírodu, a média ho zničila, ale bude navždy žít v nás co ho obdivovali a byl pro ně vším. ()

Trifi 

všechny recenze uživatele

Proč je hodnocení tak rozporuplné? To je přece jasné, nehodnotí se ten koncert, ale sám protagonista... Michael byl, je a bude vždycky legenda v tom smyslu, že postavení jaké měl už nikdo nikdy nedosáhne (ehm, myslím postavení v popmusic...). Na tom už nikdo nic nezmění, jenom se to někomu líbí a někomu ne, toť vše... Mám teda radši jeho live openair koncerty (v čele s nepřekonatelnou Bukureští) ale tahle show byla mimořádná právě svými hosty, rozhodně pro fanoušky MJ povinnost... ------ Hodnocení: 85% ()

Flurysek 

všechny recenze uživatele

7. a 10. září 2001 ve večerních hodinách Michael Jackson celému světu opět dokázal, že je a vždy bude králem popu. Poprvé od roku 1984 se na jednom jevišti ukázal v plné síle i se svými bratry a užaslému publiku Madison Square Garden, které si vystoupení evidentně patřičně užívalo, společně předvedli směsici svých největších hitů, a sice Can You Feel It, ABC, The Love You Save, I'll Be There, I Want You Back, Dancing Machine (společně s N'Sync) a Shake Your Body (Down To The Ground). Poté už bylo pódium jen Krále, který s naprostou lehkostí odzpíval písně Billie Jean, Beat It, The Way You Make Me Feel a (v té době novinku) You Rock My World. Úžasný koncert, jehož druhý termín se konal v předvečer strašlivého teroristického útoku na Světové Obchodní Centrum a Pentagon, a možná i proto tento koncert tak trochu upadl v zapomnění - bohužel. Michael Jackson tehdy ukázal, že ještě nepatřií do starého železa a že i ve svém věku bez problému překonává své mladší kolegy a ukazuje jim, jak se dělá správná show. Díky Michaele za tento koncert, který se později (i z takových symbolických důvodu) stal mým nejoblíbenějším koncertem mého idolu..... Love Lives Forever <3 ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Koncert se odehrál k výročí dvaceti let Michaela Jacksona v showbyznysu, 10. 11. 2001 v New Yorku v hale Madison Square Garden, tedy pouhých pár hodin před osudným útokem teroristů na Světové obchodní centrum. (korbitch22)
  • Koncerty byly ve skutečnosti dva a Michael i přes náročnost zdejšího publika pokaždé vyprodal MSG, což se do té doby žádnému jinému umělci nepodařilo. (Roman.Ticka)

Reklama

Reklama