Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Horor

Recenze (81)

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) 

Tragédie se nekoná! Poslední Indiana Jones byl pojat velkolepě, v podstatě blockbusterově a nemusí to všem sedět. Je pravdou, že se mohla trochu ubrat CGI akce a celková stopáž také o půl hodiny zmenšit, jinak je to ale parádní jízda se vším všudy. Harrison Ford to stále v sobě má a byť je místy pomalejší a zub času se na něm přeci jen podepsal, stále je to ze 100% Indiana Jones a film táhne s naprostým přehledem. Fanoušek série tu najde odkazy a pokukování snad ze všech předchozích dílů a vůbec nic tu nechybí: Indy do půl těla nahý, parádní akce, honičky, skvělá výprava, tajemný příběh, hrobky, romantika, poučení a humor. Jde sice poznat, že se závěr filmu přetáčel a původní osud Indyho měl být trochu jiný, přesto dopadlo finální završení velmi dobře. Nenechte se tedy odradit vlažným přijetím a jděte si ho do kina užít, pro fanoušky Indiana Jonese je to povinnost! A díky Forde, jsi prostě borec a já budu tvého Indiana Jonese navždy milovat. 85%

plakát

Pod vodou (2020) 

Vlhká Bella v mokrých kalhotkách. Přesto na jedno shlédnutí rozhodně neurazí, byť jde často vidět úplný výkal.

plakát

A Haunting at the Rectory (2015) 

Po prvním mrdu jsem to vypnul. Nudné, zdlouhavé, táhlé jako nudle z Pinnociova nosu. Jednu za tu rajdu, v jejím věku super postava. Jinak odpad!

plakát

Predátor: Kořist (2022) 

Dobrý film, ale 4 nebo 5 hvězd? I ti Predátoři od Antala byli o ligu výše. Trochu soudnosti lidičky!

plakát

Roasted! (2020) (pořad) 

Naprosto skvělé. Jediné mínus je čekání 2-3 měsíce na další epizodu, byť chápu, že tvůrčí proces nejde uspěchat. Alespoň jedna epizoda měsíčně by byla ideální.

plakát

Resident Evil: Raccoon City (2021) 

No, mohlo to dopadnout i hůře. Vměstnat první a druhý díl do jednoho celku nebyl snadný úkol, ale tvůrci se s tím jakž takž popasovali. Film je plný známých lokací, předmětů a dalších věcí, fandům série určitě srdce radostí zaplesají. Tempo je klidné a první půlka slušná... jenže pak se to zvrtne. Herci moc ochotničí, casting se u některých postav vážně nepovedl (Leon wtf?), všechno začne vypadat až moc levně, digitální boss na konci byl k zblití a samotné zombie vypadali tragicky. A ten dementní dub-step soundtrack mě sral snad nejvíc. Slabé 2 hvězdy.

plakát

Denní světlo (1996) 

Nedoceněný snímek a mé guilty pleasure. Btw. Slyovi bylo v tomto filmu 50, což bych vůbec neřekl.

plakát

Sněženky a machři po 25 letech (2008) odpad!

Pokud chcete mít náladu pod psa, pusťte si tuto "komedii". Depresivní, smutné, tragické s poselstvím, že jsme všichni staří a už jen umřeme. K čemu se takové filmy točí? Nechápu.

plakát

Kate (2021) 

Káťa a PMS... syrové, akční a tupé jako poleno. Rozhodně ale neurazí!