Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úplně novým veselým příběhem nás tentokráte provedou Timon a jeho upovídaný parťák Pumba - dva nejlepší kamarádi, milovníci pohody a legrace. Snímek LVÍ KRÁL 3, v němž opět uslyšíte písničky Eltona Johna a Tima Rice, mezi nimi také "That´s All I Need!", vás zavede velký kus zpátky do historie před začátkem Simbova příběhu... a dokonce ještě o kousek dál!

V komedii plné opravdových dobrodružství vám Timon a Pumba prozradí, odkud vlastně jsou, jak se spolu potkali a jak Simbovi pomáhali zachránit savanu. Oba dva v příběhu také komentují některé klíčové scény ze Lvího krále - například když král Mufasa uvádí malého Simbu do říše zvířat - ale z vlastního a dost osobitého pohledu, který zdaleka není tak vážný a většinou je dost překvapivý. Největší šok asi zažijete ve chvíli, kdy poznáte skutečnou pravdu o dramatickém uvítání nového vládce, jemuž se všechna zvířata v původním Lvím králi klaní. V příběhu LVÍ KRÁL 3 potkáte všechny oblíbené hrdiny a také dvě nové komické postavičky (Timonovu mámu a strýčka Maxe), uslyšíte svou oblíbenou hudbu a uvidíte ještě mnohem víc. Připravte se na královskou zábavu s Timonem a Pumbou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (132)

svik 

všechny recenze uživatele

Hodnotím za 1b.......Co říci k tomuto bohem osvícené trilogii Lion Kinga každopádně každý díl má něco do sebe a nese s sebou srandy ranec. Podle mě 2 byla ze všech dílů nejslabší a zaslouží si menší uznání, no ale 3 tak ta stojí za to Skvělá návaznost na 1 díl, který byl skvěle propleten a zapleten do dalšího z mnoha příběhů Timona a Pumby ...TO JE DVOJKA (skvělý je taky seriál Hodujeme s Timonem a Pumbou) ...... Jsou zde skvělý seky. Prostě prča je to jeden z nej. animáků. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Tunelujte-tu-tu-tunelujte... :o) Celovečerné animované filmy sa dajú zaradiť do dvoch skupín. Pred a ovplyvnené PIXAROM. Hakuna Matata je jednoznačne ovplyvnený film pixarovským humorom a disneyovským štýlom animácie. To je aj dôvod prečo je zo všetkých dielov Lion King najvtipnejší. Predošlé časti boli jednoznačne zamerané na detského diváka, no tu si už prídu na svoje aj skoršie ročníky viac ako predtým v Disneyovkách. Taktiež jednoznačný podpis Walta je v prítomnosti pesničiek, ktoré sú cielené hlavne pre deti (mňa, okrem jednej, až tak nebrali). ()

Reklama

salamandrr 

všechny recenze uživatele

Velmi solidní podívaná, která vtipně doplňuje lvího krále a vysvětlí proč jsou timon a pumba vyhnanci, teda jenom timon, tomu je zde věnováno více prostoru, ale znalci vědí, že pumba byl vyhnán kvůli smradu, který zde má svou nezastupitelnou roli. jen tak dál, disney udělal částečnou parodii na vlastní dílo a podařilo se. ()

Hanes88 

všechny recenze uživatele

Po špatném druhém pokračování jsem byl už hodně skeptický než jsem se na tento třetí díl podíval. Byly to ovšem zbytečné obavy, protože všechno bylo téměř supr. Netradiční přístup k ději slavil úspěch, protože kdo viděl jedničku se musel opravdu smát, když viděl jak to všechno do sebe zapadalo. Nemůžu jinak než dát 80%. ()

koty2201 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som si myslel, že tento tretí diel (u nás je to označované najčastejšie ako Leví kráľ 3: Hakuna Matata) je pokračovanie príbehu Simbu, Naly, Kovuho a Kiary, ale až pri pozeraní som zistil, že ide o akýsi prequel. A zároveň, že sa to odohráva počas udalostí prvého dielu, len z pohľadu Timona a Pumbu.  Najprv teda spoznáme Timonovu matku a zvyšok rodiny a príbeh o tom, ako sa spoznal s Pumbom. Vnímal som to ako fajn osvieženie a spin-off. Veď aspoň sme sa s touto obľúbenou dvojicou bližšie zoznámili. Lenže potom sa dej dostal do bodu, odkiaľ už vieme čo nasledovalo na základe prvého dielu. A tam sme prakticky na nič neznáme alebo nové nenatrafili. Čiže ak by išlo o nejaký bonusový kraťas, ktorý by pojednával len o prvom stretnutí Timona a Pumbu, tak by som to bral. Ale zvyšok filmu je prakticky úplne zbytočný. Hudba sa tu tiež opakovala z jednotky. Pútavý príbeh s poučením pre deti tiež absentuje, pretože ide skôr len o komédiu bez hlbšieho významu. Animácia je krásna, to musím tvorcov naozaj pochváliť. Že síce je to dejovo väčšinou nuda, ale aspoň sa na to dobre pozerá a vizuálne to uchváti. Takže moje odporúčanie je také, že pokiaľ vás bavili tie 2 filmy a nemáte toho dosť, tak si môžte pozrieť aj tento prequel. Len si od toho veľa nesľubujte. Skôr je to taký filler obsah pre prvý diel. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (11)

  • Ve filmu můžete 20x vidět ukrytého Mickey Mouse. (HappySmile)
  • Objevuje se zde scéna, kde se Pumba a Timon hádají, jestli mají pomoct Simbovi nebo ne a Timon odmítne jít s Pumbou, ale nakonec si to rozmyslí. Tato scéna je částečně založena na přidané části z dětské knížky "Disneyho Lví král" od Giny Ingogliy. (HappySmile)
  • Ani v jednom díle Lvího krále nezazní, že Timon je surikata. (Winster)

Reklama

Reklama