Reklama

Reklama

Epizody(8)

Recenze (3)

Zíza 

všechny recenze uživatele

V osmi dílech po půl hodince nemůžete čekat propracovaný děj a komplexně prokreslené charaktery. Všechno to jede rychle a zkratkovitě, což ale nevadí, protože pořád je to zábava. Tomuhle říkám kvalitní reklama na mangu. Líbivé, živé, snad trochu výjimečné v tom, že hrdinka a hrdina spolu mluví, dělají si ze sebe legraci a celkově tak nějak vidíte, že to není vztah vystavěný jen na tom, že on je hlavní hrdina a ona hlavní hrdinka, ale že mezi sebou mají chemii. Příjemné 3*. Těším se na další věci od Takasugiho, protože tady hrál hodně zajímavě, zaujal mě. Možná nová Jamada Takajuki? Možná. Uvidíme v následujících letech. ()

skorpik42 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála japonských seriálov, ktorý vo mne nevyvoláva pocit znechutenia. Je to milé a miestami sa to snaží byť aj vtipné. Výkony hercov príjemné, obzvlášť musím pochváliť scenáristov, ktorí nezmenili hlavnému hrdinovi charakter počas celého seriálu, a teda sme sa nestretli s efektom, ktorý často vídať a to, že sa pokruteny charakter postupne napraví a na konci seriálu vidíme úplne inú osobnosť. Tu je hlavný hrdina arogantný, namyslený narcis, ktorý si robí čo chce a pekne mu túto povahu nechali až dokonca. Za to tlieskam. ()

Reklama

Anet21 

všechny recenze uživatele

Live action anime alebo live action manga, oceniť treba, že tieto japonské počiny majú väčšinou 8-10 dielov, čiže nestihnú v sebe obsiahnuť toľko vaty ako tie kórejské, ktoré už v 10.dieli nemajú o čom a aj tak pokračujú. Žiadny hlbší charakterový vývin postáv sa síce nekoná (čo si už všímam dlhšie, že tieto patetické japonské rom-com vsádzajú skôr na schematickosť, archetypy a veľmi veľa klišé - dohodnuté manželstvo, bohatý muž - chudobná žena, milostný trojuholník, mladšia žena, ktorá zaujme a napraví staršieho muža atď.), ale postavy sa aspoň vzájomným dialógom snažia riešiť problém, čo je v tejto žánrovke celkom prekvapivé, a rovnako sa tu vyhneme typickým scénam neustáleho pritlačánia o stenu, vynúteným bozkom atď., čiže sa aj znižuje veková cieľovka, ktorá môže potenciálne seriál sledovať. Na romantiku je to ale na mňa stále dosť uponáhľané a nedôveryhodné a ako vidím japonskú produkciu, objav Love Lasts Forever z roku 2021 už u mňa asi naozaj nič neprekoná. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama