Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o rodinné dovolené v malebné beskydské chalupě, kde se tři přátelé starají o šest malých dětí. Muži jsou přesvědčeni, že právě jejich výchovné metody jsou mnohem lepší než pedagogické působení matek. Když ale manželky přijedou „na kontrolu“, dojde v rodinách na čas k vážným sporům... (Bontonfilm)

Videa (2)

TV spot 2

Recenze (860)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Rodinná pohodovka jako stvořená pro obývací pokoj s centrálně lokalizovanou TV, několika sedačkami s pestrým potahem, stolem narvaným cukrovím a jinými chemikáliemi a hlavně grupou vínem posilněných lidí, kteří spolu tráví diskutabilně-diskusní večer. Tady není o čem diskutovat, svůj účel to plní...hlavně že se ve filmu oboje pohlaví "najdou". Komedie století to pro mě není ani náhodou...tohle prvenství má česká politická "divadelní" scéna s doslovně pojatou "ne-činohrou". ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Zimní klasika. Skvěle fungují otcové a jejich drobotina. Pomalejší rozjezd v domácnostech a na pracovištích, svižnější tempo ve vlaku, skvělá jízda na běžkách a sjezdovkách vrcholí sněhovými radovánkami v okolí Apaluchy. Konec v domácnostech už trochu uvadá. Časově mi nesedí příjezd manželek a jejich příchod na hotel, zatímco Pepa (Nový) za manželkou Gábinou (Studénková) přijíždí už za tmy, tak Balzerová se Šulcovou přijíždějí za soumraku. Chyběla tam nějaká scéna, kdy ještě třeba sedí u skleničky v restauraci hotelu. Naopak jejich plesání v Praze mi přišlo zbytečné. ()

Reklama

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

"...hlavně v noci!" Když se jednoho dlouhého zimního večera rodičové v záchvatu upřímnosti vraceli ve vzpomínkách k radostnému období výchovy jejich prvorozeného uřvaného desperáta - tedy mě, oznámili mi s neskrývanými úsměvy, že jediným účinným sedativem, kterým mne svého času bylo možné dostat pod kontrolu, bylo, krom fyzického násilí, dopřát mi z vinylu něco libých tónů "Sladkého mámení". Těžko říct, jestli na mě tenhle řízený brainwashing zanechal vážnějších stop, nicméně "S Tebou mě baví svět" si i v milióntéprvní repríze coby genderově škodolibou studii o výchově potomstva užiju vždy se stejným úsměvem idiota, jako již mnohokrát předtím (i potom). Ačkoliv nazývat tohle dílko "veselohrou století" bych se asi poněkud zdráhal, má sladká Emčo... ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ sa niekedy z nejakého nepochopiteľného dôvodu stane, že takéto záležitosti si obľúbia masy. A vtedy si ich obľúbia televízie. A vtedy my všetci ostatní musíme rok čo rok znášať tieto útoky. Škoda že sa kópie tohto filmu nestratili alebo nepadli ako obeť režimu. Iné skvosty boli v trezoroch a toto si voľne behalo po TV svete. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Tato česko-slovenská komedie je pro mne ta nejlepší kterou znám! Hlášky z filmů se staly kultovní a spoustu z nich ráda používám :-) jako např. "... ty Vaše pravidla budou platit do té doby, dokud my je budem respektovat ... " nádhera :-) nebo " ... Ty už sám nevíš, kdy mluvíš pravdu a kdy lžeš ... " :-))) Na ryze pánskou expedici Ydykseb jezdí moje drahá polovička s kamarády už spoustu let :-) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (73)

  • Jana Šulcová o natáčení s dětmi uvedla: „Nebylo to vůbec pro mne lehké. Měla jsem tehdy dvě malé dcery, byla jsem nonstop v zápřahu práce. To víte, děti, a tak jsem si chodila do práce od dětí odpočinout. Děti samozřejmě občas zlobily. Ale pamatuji si, že právě Jula si s nimi stále hrál, něco pro ně vymýšlel – sám tehdy ještě děti neměl. Když zlobily, řešil to Jula. Ale asi jsem nebyla k nim tak strašná, když na mě dodnes hezky vzpomínají a stále se rádi vidíme.“ (SONY_)
  • Detskí herci sa s odstupom času sťažovali na scénu, v ktorej sa nahí kúpali v chate, lebo spolužiaci sa im preto ešte dlho posmievali. (krasomama)

Související novinky

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

08.11.2022

Ve věku jednaosmdesáti let v úterý v dopoledních hodinách zemřela česká scenáristka a režisérka Marie Poledňáková, autorka populárních rodinných komedií včetně dodnes extrémně oblíbené „české komedie… (více)

České lázně ve filmu

České lázně ve filmu

28.10.2019

Česká města se v průběhu let stala kulisou pro mnoho filmových tvůrců. Zrakům lokačních z českých i zahraničních filmů neunikla ani lázeňská města. A zájem o ně mezi filmaři stále je. Na výlety po… (více)

Zemřel Václav Postránecký

Zemřel Václav Postránecký

08.05.2019

Ve věku 75 let zemřel po těžké nemoci herec Václav Postránecký. Postránecký se vyučil zámečníkem, většinu života ale strávil buď před kamerou, nebo v divadle. Účinkoval ve Slováckém divadle, později… (více)

Reklama

Reklama