Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tohle doma nezkoušejte. Tak zní varování před každým dílem a celkem výstižně popisuje, o co v téhle show jde. Skupina spíše než kaskadérů nadšenců do zhovadilostí s vysokým prahem bolesti vám předvede hodiny inteligentní zábavy po svém. Jeden stupidní a nebezpečný kousek za druhým, jako třeba otočení obsazené kadibudky vzhůru nohama, wrestling s medvědem v plyšovém medvědím oblečku, šňupání žížaly a její následné vyzvracení, a tak dál. Příjemnou zábavu! (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (117)

RenumBram3R 

všechny recenze uživatele

Prdel, hovna, sračky, nejdebilnější nápady světa od debilů co by měli jít do Jedličkova ústavu, Knoxville si ale tímto získal neskonal popularitu a já mu tímto tleskám, u některých scén se mi nadavovalo a málem omývali můj křišťálově čistý monitor, ale i tak jsem se neskonale pobavil a uvědomil si, že nejsem ten největší retard na zemi :D R.I.P Bam Margera :/ Viděno na DVD 1x (75%) ()

foundation 

všechny recenze uživatele

Jackass ma nikdy moc nebavil. Kedysi ked som este pozeraval MTV a podobne hudobne kanaly sa na to dalo pozriet v ramci nudy alebo cakania na nejaku lepsiu sou. Momentalne ked pri televizori travim cas iba ked si pustim nejaky film na DVD resp. BLU RAY ma Jackass uz absolutne nezaujima. Nedaj boze aby som to pozeral na internete kde sa daju najst ovela ovela naozaj ovela lepsie serialy/zabava/cokolvek ine. ()

Reklama

Amarcord_1 

všechny recenze uživatele

50% - Primitivní zábava... Naprosto odsouzeníhodné... Ale... Já jsem to málokdy přepnul. Úchylky Knoxvilla a spol. se ubírají několika směry. Ten směr vedoucí od fekálních hrátek k bolestivým ranám do slabin mi nikdy neseděl (záhada, co?). Ale některé příšerné kaskadérské kousky, stejně, jako překvapování kolemjdoucích nic netušících lidí různými blbinami mě dost bavil. Nemám rád MTV, a ačkoli dávám této show jen průměrné hodnocení, považuji ji za jednu z nejlepších z těch, co tam běží. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Skateboardingový underground, který pomalu přešel v komerční záležitost na MTV. Ovšem začátky nyly v době, kdy ještě MTV nebylo prolezlý jen komerčností a zkažeností novodobých zpěváckých milionářů. Bam Margera, Johny Knoxville, Steve O, Weeman, Chris Pontius, Ryan Dunn, Preston to je základ magorů, pro které není žádná překážka moc vysoko a nic není tak nechutné, aby se to nedalo ochutnat. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Ehm, tak čo to tu teda vlastne máme? Partia ... originálnych :) týpkov z MTV na čele s Johnnym Knoxvillom stvára prinajmenšom zaujímavé kúsky, ktoré v žiadnom prípade nie sú pre každého, ostatne aj ja som sa neraz nad nimi pozastavoval, ale vždy som sa smial na plné hrdlo a z tohto dôvodu musím dať plné hodnotenie, či už to je proti mojim morálnym zásadám, alebo nie. Suma sumárum, ja som si túto vulgárno - fekálno - šialenú show neskutočne (teda skutočne) užil. ()

Galerie (8)

Související novinky

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

Tým stojící za Jackass Forever čelí žalobě

10.08.2021

Na konci tohoto roku přichází do amerických kin čtvrtý díl kontroverzní série Jackass, v níž se parta bláznů tradičně pouští do nebezpečných kaskadérských kousků a bolestivých vtípků. Tým stojící za… (více)

Reklama

Reklama