Reklama

Reklama

Cyborg

  • Česko Kyborg (více)
Trailer

Amerikou 21. století zmítají sociální nepokoje. Zuří smrtící epidemie a život se pro obyvatele stává děsivou a krutou noční můrou. Jen Pearl Prophet (Dayle Haddon) - kráska, která je napůl člověk a napůl robot - zná způsob, jak proti nákaze vyvinout účinnou vakcínu. Ale během její zoufalé cesty pro látky potřebné k výrobě léku je Pearl zajata kanibalským gangem Pirátů, který si chce protilátku nechat pro sebe a ovládnout s její svět! Jen schopnosti statečného bojovníka s mečem Gibsona Rickenbackera (Van Damme) mohou zachránit ji i zbytky civilizace! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (285)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po dlhsej dobe som sa rozhodol, ze si do xichtu drbnem nejaku poriadnu sracku. A aby som si to poriadne vychutnal, tak som si ju dal rovno v HD. Tento film som ani ako maly chlapec nemal rad a pacila sa mi na nom len ta cool puska, ktoru tu ma Van Damme. Inak mi to pripadalo ako zbytocne brutalny otrasny film. A po rokoch som zistil, ze sa na tom nic nezmenilo a iba som si potvrdil, ze uz ako maly chlapec som mal dobry vkus. Pustil som si 86 minutovu kinoverziu, ktora mi uz nepripadala tak explicitne brutalna ako kedysi, takze vlastne ani v tomto ohlade uz nefunguje. Jedina kvalitna zlozka filmu za ktoru davam jednu hviezdicku je hudba. Je dost neprijemna a dodava filmu tiazivu atmosferu. Vsetko ostatne je klasicky vyrazne podpriemerny Pyunovsky standard. Primitivny pribeh, lacna vyprava - film sa odohrava v nejakych polorozpadnutych budovach, otrasne herecke vykony, väcsinou jednoslovne dialogy: Move. Go. Die. Motherfucker, a akciu tvori len niekolko bitiek, ktore maju jednoduchu choreografiu, ktora postrada akukolvek dynamiku. Este aj stare fazovane kung-fu filmy maju dynamickejsie bitky. Pre niekoho by snad mohol mat tento trash unikatnu srackoidnu atmosferu, podobnu aku maju tie najväcsie pecky Uwe Bolla. Dobre pre tych srackofilov, ale nikomu normalnemu sa tento film pacit nemôze. 1/10. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Jako malej klučík jsem ze Cyborga měl respekt jako kráva! Vincent Klyn se svojí partičkou mě pěkně naháněli husinu po těle! Van Dammovi jsme tenkrát vůbec nezáviděl. Supr scénka byla v rozestavěný budově... Tam se mezi sloupama děly věci. Jean byl ve famózní formě, film bohužel nikoliv. Dnes bych to asi už nedal, nicméně cena za nostalgii je na místě! 50% ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Prostředí 5/10/// +taková zvláštní atmosféra, kterou jinde neuvidíte, akce -ze začátku příšerný, vypadá to strašně než si zvyknete/// Trvalo hodně dlouho, než jsem si vzpomněl, že jsem to v dětství vlastně viděl. Připomněla mě to až scéna na kůlu. Ono se na to dá dívat i po letech, hlavně kvůli té akci, která je drsná, je jí hodně a má tzv. koule. Ale je to na hranici, za takových deset let to bude opravdu nekoukatelné. Rozhodně tu ale Van Damme dostane pořádně zabrat./// Celkem 50%/// ()

Falcor 

všechny recenze uživatele

Nejlepší film s tímto hercem... hercem... .... ...EHM.. CH... CHHHMM ...... CHÁÁÁCHÁÁÁ HÁÁHÁÁÁ... pardon.....UMPPFFFFF..CHHHH.... omlouvám se, to mi jen tak uniklo... No, ale zpět k vlastnímu filmečku. Viděl jsem jej poprvé, když mi bylo kolem patnácti a získal si mne urostlými drsně krásnými padouchy (a to nejsem ani gay, šmudlo), hlavně oči jejich šéfa stály za to (fakt nejsem), klasickou "postapokalyptickou" atmosférou plnou beznaděje, ale hlavně pomalým jednoduchým dějem a efektními záběry těch několika málo bojových exhibic navoskovaného Van Damma. To pomalé tempo, absence rádoby komických průpovídek, dobře načasované netrapné retrospektivní obrázky jednoduché kruté zápletky z hrdinových vzpomínek (dobrý člen rozvitý, že), výborná hudba a krátká stopáž mohou za můj nejoblíbenější film s tímto antihercem. ..........neboj, stále si uvědomuji, že jde o béčko, ale s velkým B v dobrém slova smyslu... ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Musím připustit, že jsem se na toto veledílo velmi těšil. A hned narovinu přiznám, že jsem byl absolutně nadšen. Hned úvodní minuty byly super a navnadili moje béčkové čidla na naprostý vrchol. Film plul dál velmi svižným tempem a fakt, že film nemá žádnej děj (nebo aspoň bych se to tak neodvážil nazvat) vůbec nevadí. Pár solidních bitek se tu najde a ikdyž jsou v nich viditelné boty jako hrom a protivníci hlavního hrdiny se chovaj absolutně dementě. Kapitolou samu pro sebe je finální souboj dvou hlavních postav. Oba představitele se u toho tak kouzelně šklebí a totalně přehrávaj (Van Damme to ostatně dělá ve všech vrcholných bitek své rané tvorby) až sem se řechtal na celé kolo. Vůbec záporák je bezva, když už je na plátně má to šmrnc :) Přes zmíněnou chválu ale nemůžu dát hned pět hvězdiček, protože film odsunuje z absolutního Olympu několik nedodělků. Předevšim to sou slabší kostýmy - autoři se měli víc inspirovat Mad Maxem 2 a přilačit na kůži :) Dále jsem postrádal aspoň jednu erotickou scénu jak se na podobný film sluší - a přitom příležitostí bylo dost. Suma sumárum to je ale skvělá podívaná .... ()

Galerie (32)

Zajímavosti (17)

  • V úvodních titulcích se objevuje špatně uvedené jméno, herec Ralf Moeller je v nich uveden jako „Rolf“. (korbitch22)
  • Albert Pyun plánoval obsadiť do hlavnej úlohy Chucka Norrisa, ale štúdio Cannon presadilo Jean-Claude Van Damma, v tom čase ešte úplne neznámeho herca. (beso74)
  • Poslední počin filmového studia Cannon Records. (Chatterer)

Související novinky

Zemřel režisér Albert Pyun

Zemřel režisér Albert Pyun

27.11.2022

Z amerického Las Vegas přichází smutné zprávy pro fanoušky sci-fi a akčních filmů. V sobotu totiž po dlouhé nemoci ve věku devětašedesáti let zemřel americký režisér, scenárista a producent Albert… (více)

Reklama

Reklama