Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tato černá teenage komedie pojednává o třech spolužácích, kteří chtějí udělat ten nejlepší mejdan pod sluncem, aby zapůsobili na své vysněné dívky. Kdo zasune a kdo se stane obětí brutální šikany? (ZNK Productions)

Videa (1)

Trailer

Recenze (465)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli mě chtěl Martin Pohl šokovat, šel na to úplně blbě. Hromada hoven, vulgarismů a pár deci hnisu mě v dnešní době fakt nešokuje. Exkrementům se vyhýbám (hlavně kvůli zápachu), ale nešokují mě, vzhledem k tomu, jak mluvím, když nemůžu projít autocenzurou (jakou na sebe používám, když píšu na čsfd), mě nemohl šokovat ani použitý slovník a otázka hnisu je úplně o ničem, vzhledem k mému zlatému stafylokokovi. Větší problém byl v tom, že mě nebavil použitý humor (kromě scény s přezůvkami), a celou dobu jsem se strašně nudil. Už by mě to sice nemělo překvapovat, ale zase jsem se nechal nachytat, takže jsem byl opět překvapen, že se dá natočit film, aniž by někdo ze zúčastněných podal herecký výkon. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ač je éra komedií o teenagerech dávno pryč, po letech tu máme mladé smolaře, tentokrát v českém provedení. A po vzoru amerických kousků je to o největší kalbě a o doufání v pořádný zásun. Spousta divných, divokých, divnějších i divočejších situací, o kterých se obvykle nemluví, ale mnozí z nás se s nimi „často“ setkávají. Za tak krátký čas to vlastně ani nestihne nějak nudit, já nicméně až takovou porci situačního i dialogového humoru „neviděl“. Výsledek rozhodně netrhá bránici, ale (navzdory nizoučkému rozpočtu) je poměrně přímočarý a nenucený, s několika říznými momenty či specifickými dvojsmysly. Nejvíc by mě asi zajímalo, jak moc dělá Pohl (nejen v hudbě) ramena. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Předně chci poděkovat autorovi, že vypustil do světa i online verzi pro nás antisociální případy, kteří se neradi tulí se spodinou v kině. Konečně taky humor na mé mentální úrovni. Marťa je v naši malebné zemičce pomalu jediný tvůrce, který není posraný a nebojí se dělat si prdel prakticky ze všeho, a tak to má být. Marťa ukázal, že i tuctová teen komedie se dá dělat tak, aby to nebyla dementní infantilní píčovina, nýbrž krásný a poučný snímek ze života, kde se každý najde. Skvadra neherců si poradila na výbornou a zejména oceňuji mistrovský tah autora, který se rozhodl polovinu herců platit pikem. Pro mě osobně, věřím, že i pro ostatní, byly rozhodně nezlatějším hřebem scénky, kterých se účastnili oba fotříci vyznávající svéráznou výchovu svých nezdárných dětí - to jsem se regulérně pochcal smíchy. Co vám budu povídat, 60 minut bylo mých 20 čísel v pozoru. Vskutku luxusní podívaná. Takovou porci (brzy kultovních) hlášek nasázet do 60 minut - to teda klobouk a gatě dolů. Jediné, co mi zde scházelo, byl Marťův tatínek v roli tradičního buzeranta, ale to už je drobný detail na tomto mimořádném klenotu české kinematografie. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

České Prci, prci, prcičky majú odo m§a jednu hviezdičku navyše za odvahu niečo tak odporné natočiť v našich končinách, aj keď Češi sú už dávno viac progresívne napchatý v amerických ritiach ako my Slováci. Vyzdvihnutie Martina Pohla ako dobrého, či dokonca renesančného režiséra je podpásovka pre dobrých českých režisérov akým je povedzme Václav Marhoul, musím však jedným dychom dodať že Pohl aspoň vystihol inteligenciu miléniových detí. Človek aby medzi nimi inteligentného jedinca hľadal mikroskopom... ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Teenage komedie, která dává svému cílovému publiku přesně to, co slibuje. I když je spousta humoru velmi úchylná, kupodivu ve filmu velmi dobře fungují věci, které obvykle naprosto selhávají u běžných mainstreamových komedií. Tedy zejména konzistentní postavy, dobře napsané, obsazené i zahrané, scénář, ve kterém na sebe jednotlivé scény logicky navazují, a při vší evidentní lacinosti i technická stránka (kamera, střih, zvuk, hudba). Jasně, některé vtipy mi přišly mimo mísu, ale nemohu říci, že bych se nebavil, a to už jsem o čtvrt století starší, než cílovka (70%). ()

Galerie (25)

Zajímavosti (12)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (dopita)
  • Téměř celé natáčení probíhalo v severočeském Rumburku. (bianci)
  • Zhruba ve třicáté minutě filmu, kdy hlavní protagonisté jdou uličkou, do nich vrazí dvojice mužů. Toto cameo si střihli Petr Esterka a Petr Purmenský, známí též pod přezdívkami Peťan a STN. (vyfuk)

Související novinky

Reklama

Reklama