Reklama

Reklama

Pořádné pecky Billa a Teda

  • USA Bill & Ted Face the Music (více)
Trailer 3

Na této vzrušující cestě skrze prostor a čas budou William „Bill“ S. Preston, Esq. (Alex Winter) a Theodore „Ted“ Logan (Keanu Reeves) hrát o mnohem víc než kdy dřív. Aby zpečetili svůj rokenrolový osud, musí se tito dva nejlepší přátelé, kteří jsou nyní již ve středním věku, vydat na nové dobrodružství poté, co je návštěvník z budoucnosti varuje, že na jejich písni závisí záchrana celého světa. Při hledání hitu, který vrátí život do normálu a přinese vesmíru harmonii, jim pomůžou jejich dcery, nová skupina historických postav a několik hudebních legend. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (76)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Niečo čo sa snaží byť vtipné, ale darí sa mu to len z tretiny. Reeves síce prekvapil účesom aj chôdzou vhodnou akurát do Blbý a blbší, ale scenár tomu nesekundoval. Ono mi to celé pripadalo, akoby som pobavenie očakával ako samozrejmosť a ono to nakoniec nebolo súčasťou produktu. Ako keď si kúpite Xiaomi alebo Huawei a až po kúpe zistíte, že ono to už nemá Obchod Play. ()

sedm.1 odpad!

všechny recenze uživatele

V případě hodnocení třetího dobrodružství Billa a Teda nemám naprosto jinou možnost, než dát Odpad!, jelikož jsem jednak na celém tom filmu nenašel jednu jedinou pozitivněji působící věc a jednak mě prostě všechno, co se v tom filmu odehrávalo a co v podstatě obsahoval, vyloženě až uráželo. Oni tedy už první dva díly byly pořádné úlety, ale úlety zábavné a rozhodně snesitelné, tohle je ovšem už úplně mimo veškeré mantinely tvůrčí soudnosti, což se týče především zápletky, protože to jsem vážně jen čuměl s otevřenou hubou, jestli jsem magor já, nebo oni. Já vůbec nebyl schopen po celou dobu zvládat tu dějovou imbecilnost, tady se naprosto prdí na jakékoliv smysluplnosti, nějaká pravidla, je to jen jeden tupej, velkej maglajs, navíc bez špetky vtipnosti, emocí, či jakýchkoliv dalších prvků, které by dávali tomu filmu alespoň nějaký pevnější styl. Nemalým průserem je pak i casting, kdy jak Reevesovi, tak Winterovi těch třicet let od druhého dílu vážně nepřidalo, a to především ve smyslu jejich snažení se o teen zábavné pózy, které ovšem kompletně vyznívaly absolutně trapně a nevhodně, a to hlavně kvůli tomu, že ani jeden z nich nemá komediální talent, naštěstí pro chlapy v té nepřesvědčivosti a nesympatičnosti nezůstali ale sami, jelikož i zbytek herců je jen bandou otravných a odpudivých ksichtů, kteří mi ten film též zhnusily na maximum. Tato podívaná je tak zkrátka naprosto nesnesitelný paskvil, filmová zrůdnost, tupost, hloupost a já nevím co ještě všechno, prostě tohle fakt nemělo nikdy vzniknout, hnůj! ()

Reklama

geek.ondra 

všechny recenze uživatele

První dva díly jsou nevkusný hovadiny bez nápadu u kterých jsem nechtěl trávit ani minutu... Trojka je naopak film u kterého jsem to jedno odpoledne zabil docela rád.. je to zábavný, v rámci možností slušně natočený a hravý film ale samozřejmě to stále vypadá jako levná slátanina protože to je levná slátanina ale Reeves a Winter to táhnou nahoru. Nejlepší díl ale další už prosím ne. 4,5/10 ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Že po 30 letech nejvěrnější kámoši Bill a Ted (resp. Alex Winter a Keanu Reeves, potažmo neodolatelný William Sadler jako zneuznaný Smrťák) plynule v totožném duchu navážou na svá praštěná dobrodružství plná pozitivního, zastydle "rockujícího" humoru a ulítlého cestování historickými epochami (včetně pekla)? No way. Yes way! ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Bill & Ted Face the Music " je v mojich očiach komédia, akú som asi už dlho chcel vidieť. A možno som ju aj nedávno videl. Žiadna vážnosť, žiadny reálny život, len čistá nefalšovaná komédia a veľmi silný pozitívny duch. Nevidel som predošlé dva filmy, takže som išiel do filmu viac-menej naslepo, no musím povedať, že som sa na tom úprimne bavil. Kopec absurdných situácií, ktoré fungujú a vedia pobaviť. Postavy, ktoré sú mi sympatické a chcel som ich sledovať. Dejové línie, kde sa môže stať absolútne čokoľvek a absolútne najlepšia kapela, akú kedy mohol svet vidieť. A akú sme nikdy nemali možnosť v histórii mať. Je tu kopec známych mien a som si uvedomoval ako to celé funguje a ako si to užívam. Mimochodom, počkajte si na koniec titulkov na ešte jednu poslednú scénku. Myslím si, že stojí za to. Problémov tu pár nájdem. Miestami film pôsobil, že trošku stojí na mieste, alebo neprináša tak zaujímavé momentky. Napriek tomu, že sa snaží. A potom je tu veľmi prekvapivý zvrat, ktorý som dokázal odhaliť ešte niekedy pri začiatku filmu. Bol to jeden z tých obrovských "wait a minute" momentov, kedy mi všetko do seba zapadlo a dalo tomu úplne nový význam. Myslím si, že ak chcete vyslovene pozitívnu komédiu, kde nikto nepotrebuje riešiť reálny život, vôbec nič nemusí byť realistické, no funguje, tak toto je film pre vás. Neviem či to v roku 2020 ocenia viacerí, no ja áno. Hodnotenie: B ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • V jedné ze scén z prostředí pekla se objevuje odkaz na obraz od surrealistického umělce Zdzisława Beksińskiho. (Dvorisek)
  • Ve scénáři jsou verze Billa a Teda z roku 2022 označeni jako „padesátiletý Bill“ a „padesátiletý Ted“. Ironické je, že v době natáčení filmu bylo Alexu Winterovi 55 a Keanu Reevesovi 56 let. (animaxis)

Reklama

Reklama