Reklama

Reklama

Recenze (4)

Astonko 

všechny recenze uživatele

V podstate ide iba o viacero klipov pospájaných dokopy, ktoré samé o sebe majú nejaký príbeh, no celkovo ten film dej postráda a, možno až na koniec, sa v ňom toho moc nedeje. To môže spôsobovať aj napriek krátkej stopáži nudu a ak sa vám nepáči, alebo nezačne páčiť, ani štýl hudby Melanie Martinez tak film kľudne môžete vynechať. U mňa to však pesničky a výprava s kostýmami zachraňujú, takže dávam 6/10 ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Jako konceptuální sbírka videoklipů ok, ale jako film to prostě nefunguje. Normálně bych dal asi dvě, ale mírně nadhodnotím kvůli vizuálu, kterej byl prostě vypiplanej a kvůli tomu, že je tam vidět, že nehledě na to, že jako film je to hodně průměrný (hlavně co se hlediska režie a scénáře týče), to muselo dát fakt šílenou práci a jistá hloubka v jednotlivých tématických scénách je. A taky kvůli tomu, že je to debut, žejo. Nefanoušci Melanie si mohou v klidu tu jednu hvězdu odebrat. ()

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

Bizarní počin bizarní tvůrkyně. Mě to nesedlo, je to pouze koláž všelijak nevkusných videoklipů sázejících na šokování diváka/posluchače. Hudba mladé generace, jinými slovy generická mlha zastřených tónů bez nástrojů jednolité melodie tvořená bez talentu nebo citu k hudbě. Z celého filmu, žánru a Melanie čiší povrchnost, nevkus a špína ukrytá pod pozlátkem, toto by možná zafungovalo lépe, kdyby to bylo koncipováno jako horor. Takto ovšem maximálně odpad! ()

Reklama

Reklama